Header Ads

ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΗ ΝΕΜΕΑ φ.1765

Σπουδές τεχνικού αμπελουργίας και οινολογίας στο ΔΙΕΚ Νεμέας, αιτήσεις μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου
  


Λήγουν την ερχόμενη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου οι εγγραφές για το διδακτικό έτος 2021- 2022, στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΔΙΕΚ) του ΕΛΓΟ – Δήμητρα, τα οποία απευθύνονται σε νέους κάτοχους απολυτηρίου Γενικού ή Επαγγελματικού Λυκείου και ισότιμων τίτλων, από ολόκληρη την χώρα, που θέλουν να δραστηριοποιηθούν ή/και να απασχοληθούν σε εκμεταλλεύσεις και επιχειρήσεις του αγροτοδιατροφικού τομέα.

Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου λειτουργεί το ΔΙΕΚ Νεμέας, στην Π.Ε. Κορινθίας, στο οποίο διδάσκεται η ειδικότητα τεχνικός αμπελουργίας και οινολογίας.

Η φοίτηση είναι δωρεάν και διαρκεί 5 εξάμηνα και συγκεκριμένα, 4 εξάμηνα θεωρητικής και εργαστηριακής κατάρτισης και ένα εξάμηνο πρακτικής άσκησης.

Επιπλέον, με δαπάνες του ΕΛΓΟ – Δήμητρα παρέχεται δωρεάν στέγαση και σίτιση, σε ορισμένο αριθμό σπουδαστών ανά ΔΙΕΚ.

Στους αποφοίτους των ΔΙΕΚ ύστερα από την επιτυχημένη ολοκλήρωση της κατάρτισής τους, χορηγείται Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΒΕΚ), που δίνει στον κάτοχό της το δικαίωμα να συμμετάσχει σε εξετάσεις πιστοποίησης από τον ΕΟΠΠΕΠ, για την απόκτηση του τίτλου επιπέδου 5 του Εθνικού Πλαισίου Προσόντων.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ΕΛΓΟ – Δήμητρα www.elgo.gr ή να επικοινωνήσουν με το ΔΙΕΚ Νεμέας στο τηλέφωνο 274 60 23032 (ηλεκτρονικό ταχυδρομείο epasnemeas@hotmail.gr).







Δεν υπάρχουν σχόλια