Header Ads

ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ φ.1757

Ποιόν να ακούσεις και ποιόν να πιστέψεις για τον εμβολιασμό;
  


Τεράστια ΓΚΑΦΑ σε ελληνικό κανάλι! Η αλήθεια για τον Bill Gates, τα εμβόλια και τα τσιπάκια Διάβασα σε ανάρτηση του el.grτης 23 Αυγούστου, 2021 τα επόμενα: «Άθελα τους έδειξαν ποιά είναι η προπαγάνδα που εξαπλώνεται σκοπίμως... Σε τηλεοπτικό σταθμό, προέβησαν σήμερα σε μια τεράστια γκάφα!. Θέλοντας να μειώσουν την αντίδραση τον υγειονομικών για τα εμβόλια, έδειξαν φωτογραφίες με πλακάτ που κρατούσαν για τον Bill Gates, αναμεταδίδοντας παράλληλα την φθηνή προπαγάνδα πως «όσοι αρνούνται το εν λόγω εμβόλιο, δεν αποκλείεται να πιστεύουν πως το εμβόλιο έχει τσιπάκι».

Ωστόσο, το πανό που έδειξαν, ανέδειξε άλλα πράγματα, καθώς έγραφε πως δεν είναι δυνατόν να «εμπιστευτούμε για το εμβόλιο, εκείνον που έχει εκφράσει ανησυχίες για τον υπερπληθυσμό της γης». Πράγματι, έχει αναρωτηθεί κανείς πόσο εύκολα εμπιστεύονται και επικαλούνται τον Bill Gates, οι διορισμένοι «ειδικοί», οι οποίοι μας συμβουλεύουν για τα εμβόλια, στηλιτεύοντας όσους επιστήμονες εκφράζουν επιφυλάξεις;;; Έναν άνθρωπο, ο οποίος κατηγορείται για πολλά και διάφορα, μεταξύ άλλων για κλοπή αγροτικής γης , για εμβόλια που προκαλούν προβλήματα, ενώ έχει ζητηθεί ακόμα και η σύλληψή του;;;

Σημειώνεται πως ο Bill Gates χρηματοδοτεί προγράμματα εμβολίων COVID, όπως το Moderna. Και ΟΧΙ τα εμβόλιο δεν έχει τσιπάκι, αλλά ο Bill Gates έχει σκεφτεί δυνατά την προώθηση ψηφιακής ταυτότητας, η οποία θα μπορούσε αν εμφυτευτεί ακόμα και στο δέρμα, ενώ την ίδια ώρα γίνονται στην Ευρώπη ανοιχτά συναλλαγές με τσιπάκια, η DARPA έχει προτείνει εμφύτευση μικροτσίπ για να εντοπίζει τον κορωνοϊό, ενώ ο μέντορας του πρωθυπουργού, Klaus Schwab, έχει ανακοινώσει την μαζική έλευση των μικροτσίπ σε γαλλικό κανάλι από το 2016!

Χάρη στην γκάφα του καναλιού, δόθηκε η ευκαιρία να ειπωθούν δυο-τρία πραγματάκια για την αλήθεια, η οποία ισοπεδώνει την μεσαιωνικού τύπου γελοία προπαγάνδα της θεωρίας ύπαρξης μικροτσίπ στο εμβόλιο, την οποία προσάπτουν σε ανεμβολίαστους με στόχο ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΦΟΥΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΈΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η, ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ, ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΜΙΡΚΟΤΣΙΠ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!!!

Αυτό έδειξαν στο κανάλι με τη φωτογραφία του μεγαλοεπιχειρηματία: «Το ίδιο άτομο που πιστεύει ότι η γη έχει υπερπληθυσμό θέλει να «σώσει» τη ζωή σου ΜΕ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ!».

Ποιόν να ακούσεις και ποιόν να πιστέψεις;




Δεν υπάρχουν σχόλια