Header Ads

ΕΝΩΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ: ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΜΗΝΥΜΑ 2021 φ1741

ΕΝΩΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ
Πασχαλινό μήνυμα 2021
  


ΕΝΩΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ 
Χαρ. Τρικούπη 26 
ΑΘΗΝΑ 10679 

Αθήνα 20/04/2021 
Αριθ. Πρωτ. 282 

Προς τα Μέλη και τους Φίλους της «Ενώσεως των εν Αθήναις Κορινθίων» 

Αγαπητά μας Μέλη και Φίλοι 

Πλησιάζουν οι μέρες των Παθών του Κυρίου και της Θείας Ανάστασης, και εμείς όπως όλη η ανθρωπότητα, ανεβαίνουμε για δεύτερο χρόνο τον «γολγοθά» που μας χάραξε η πανδημία του κορωνοϊού. Η πορεία αυτή είναι πόλεμος. Προβληματιζόμαστε και αγωνιούμε για τα επόμενα βήματα μας, μετρώντας τις ελπίδες μας για το καλύτερο, με τον αριθμό των εμβολιασμένων συνανθρώπων μας.....

Ωστόσο δεν πρέπει να απογοητευόμαστε. Ας κάνουμε υπομονή, προσβλέποντας στην κατίσχυση μας επάνω στον αόρατο εχθρό μας. Ας αναλογιζόμαστε κάθε στιγμή, κάθε μέρα, ότι μετά τον γολγοθά έρχεται η Ανάσταση. Όχι μόνον η ψυχική και πνευματική αλλά και αυτή της υλικής μας υπόστασης.

Δεν είναι μακριά. Ας την περιμένουμε, γεμίζοντας την καρδιά μας και τον νού μας με το Φως της Ανάστασης του Κυρίου, που πάντοτε μας ενίσχυε και μας κρατούσε ορθίους σε κάθε κρίση.

Φέτος γιορτάζουμε και μιαν άλλη Ανάσταση. Αυτήν, που πριν από διακόσια χρόνια κατέλυσε με τη δύναμη της πίστης και την αγωνιστικότητα των Ελλήνων, τα δεσμά της δουλείας του Έθνους μας.

Το ΔΣ της Ενώσεως μοιράζεται με όλα Μέλη και τους Φίλους μας, την ελπίδα για την προσδοκώμενη Αγία Ανάσταση και εύχεται ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ και ΧΑΡΜΟΣΥΝΟ ΕΟΡΤΑΣΜΟ της έλευσής της.

Εκ μέρους του Δ.Σ.

Η Πρόεδρος 
Αικατερίνη Ταράση

Η Γεν. Γραμματέας 
Κανελλιώ Σακελλαριάδου 

ΝΕΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΝΩΣΕΩΣ 
Τράπεζα: ALPHA BANK IBAN: GR49 0140 3530 3530 0200 2005 428

Δεν υπάρχουν σχόλια