Header Ads

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ φ.1708


Η ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
(Αστυνομικά Δελτία Κορινθίας και άλλα...)
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ




Τρίπολη, 29 Αυγούστου 2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου


Συνελήφθησαν πενήντα έξι (56) άτομα, προσήχθησαν ογδόντα οκτώ (88) και έγινε έλεγχος σε εννιακόσια είκοσι επτά (927) Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε εξακόσια εβδομήντα εννέα (679) οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά διακόσιες ενενήντα δύο (292) παραβάσεις

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής στην Αρκαδία, Λακωνία και Μεσσηνία Κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, μικροποσότητες κοκαΐνης, ηρωίνης και παραισθησιογόνων μανιταριών, ναρκωτικά δισκία κ.ά. Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν από την 26.8.2020 έως και χθες (28.8.2020), ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις, τμηματικά, στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας.

Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, έγιναν έλεγχοι σε εννιακόσια είκοσι επτά (927) άτομα, εκ των οποίων εξακόσια εβδομήντα (670) ήταν ημεδαποί και διακόσια πενήντα επτά (257) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε εξακόσια εβδομήντα εννέα (679) οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν ογδόντα οκτώ (88) άτομα, από τα οποία πενήντα ένα (51) ήταν ημεδαποί και τριάντα επτά (37) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν πενήντα έξι (56) άτομα.

Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν: Δύο (2) αλλοδαποί στην Κορινθία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους, κατά τόπο, Εισαγγελείς. Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.



ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ...



Κιάτο:

Συνελήφθη 23χρονος με μικροποσότητα κάνναβης

Συνελήφθη, στις 30.8.2020 και πρώτες πρωινές ώρες, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 23χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνίων.



Διέρρηξαν σπίτι στην Γκούρα Κορινθίας και έκλεψαν χρυσαφικά …αλλά δεν τα «χάρηκαν» – Συνελήφθησαν τρία άτομα

Συνελήφθησαν, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Γκούρας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, τρείς ημεδαποί, ηλικίας 20,23 και 24 ετών αντίστοιχα, γιατί διέρρηξαν οικία ημεδαπής και αφαίρεσαν χρυσαφικά, μέρος των οποίων βρέθηκαν και αποδόθηκαν. Επιπλέον, κατασχέθηκε και ένα (1) όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων. korinthosTV



Βόχα:

Στο Νοσοκομείο ο 66χρονος Οδηγός του τροχαίου στην παραλία Βραχατίου

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, βραδινές ώρες χθες, επί της οδού Ανδρέα Λαζανά εντός χερσαίας ζώνης λιμένα Βραχατίου, όταν ο 66χρονος οδηγός δίκυκλου οχήματος, στο οποίο είχε συνεπιβάτη μία 61χρονη, στην προσπάθεια του να αποφύγει Ι.Χ.Ε. όχημα τύπου Βαν συγκρούστηκε στο πεζοδρόμιο .

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του 66χρονου οδηγού, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Προανάκριση διενεργείται από το Δ΄ Λιμενικό Τμήμα Κιάτου του Λιμεναρχείου Κορίνθου. korinthosnews

Δεν υπάρχουν σχόλια