Header Ads

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ-ΕΦΚΑ Ν ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ φ.1708

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑΕΦΚΑ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Προς Συνταξιούχους ΙΚΑ – ΕΦΚΑ Ν. Κορινθίας ΤΟ



 Μετά τις εκλογές του σωματείου που έγιναν στο τέλος Ιουλίου, συνεδρίασαν τα νέα μέλη του συμβουλίου προκειμένου να εκλέξουν τα όργανα του Διοικητικού Συμβουλίου. Η εκλογή του νέου συμβουλίου γίνεται σε μια περίοδο όπου τα σοβαρά προβλήματα των συνταξιούχων όπως υγεία, συντάξεις, αναδρομικά κλπ είναι στην πρώτη γραμμή του κινήματός μας. Τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την πανδημία αξιοποιούνται και δίνουν την ευκαιρία στις κυβερνήσεις να επιταχύνουν μια σειρά από αντισυνταξιουχικά-αντεργατικά-αντιλαϊκά μέτρα.

Θεωρώντας την υγεία «κόστος» αποψιλώνουν καθημερινά υποδομές, ειδικότητες γιατρών, τεχνολογικό εξοπλισμό κλπ. Αντι να εξοπλίζουν και να θωρακίζουν το σύστημα Υγείας, κάνουν κάθε προσπάθεια, κατά τη διαχείριση της πανδημίας, να διασφαλίσουν σε όλα τα επίπεδα τη σταθερότητα του καπιταλιστικού κέρδους και του κεφαλαίου. Από τα κυβερνητικά επιτελεία, τα ΜΜΕ, τον τύπο, γίνεται η προσπάθεια επίρριψης όλων των προβλημάτων του λαού στην «ατομική ευθύνη», προσπάθεια που έχει στόχο να οδηγήσει το κίνημα σε «απομόνωση», σε «περιθωριοποίηση» στη λειτουργία και τη δράση του.

Τα προβλήματα του συστήματος Υγείας που έχουν προκύψει όλα αυτά τα χρόνια και γίνονται τραγικά εμφανή στη σημερινή κατάσταση, αφήνουν έκθετους τόσο την κυβέρνηση όσο και τα υπόλοιπα στηρίγματα του συστήματος, αναδεικνύοντας τον αναντικατάστατο ρόλο ενός δημόσιου καθολικού συστήματος Υγείας απέναντι σε κάθε μορφή ιδιωτικοποίησης που προωθούνταν έως σήμερα.

Συνάδελφοι-συναδέλφισσες συνταξιούχοι, Συνεχίζουμε τους αγώνες μας! ‘Οτι σήμερα κερδίσαμε δεν προέκυψε από απόφαση δικαστηρίων, το έχουμε κερδίσει με αγώνες! Στη συγκρότηση που έγινε το νέο διοικητικό συμβούλιο είναι: 

Πρόεδρος: Αλωνιστιώτης Τάκης 
Αντ/δρος: Φραδέλος Γιώργος 
Γραμματέας: Σίμιτς Ευαγγελία 
Αναπλ. Γραμμ.:  Λαδάς Θανάσης 
Ταμίας: Κωνσταντέλλος Γιάννης 
Μέλη: 
Κυριάκος Βασίλης 
Νάσιος Γιώργος 
Ζαχάρη Ελένη 
Τζέκου Φανή 

Οι εκλογές ανέδειξαν επίσης και τα τοπικά συμβούλια στο Λουτράκι, Κιάτο και Αγ. Θεόδωρους που είναι τα ακόλουθα: Λουτράκι: Ρίσκα Μαίρη – Ζερβού Μαρίκα – Ευσταθίου Μί- μης 
Κιάτο: Μ α ρ ν έ ζ η - Φρονιμάδη Λίτσα – Γοριτσα-Αδαμ Μαρία – Κοντούδης Γιώργος 
Αγ. Θεόδωροι: Αναγνωστοπούλου Αμελια – Δενδρινός Νίκος – Κρητικού Ελπίδα

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΖΙΚΟ - ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ - ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟ







Δεν υπάρχουν σχόλια