Header Ads

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ φ.1704

Ενέργειες Ελληνικής Πολιτικής, έναντι των Τούρκων.



Τα πολιτικά και διπλωματικά μας λάθη είναι πολλά, γραφτήκαν από πολλούς και αναφέρθηκαν από πολλούς. Επομένως δεν χρειάζεται στην παρούσα να επαναληφθούν.

- Εις ότι αφορά τις επενδύσεις, είναι γνωστό σε όλους μας, μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και την εποχή της πρωτοστασίας των Προοδευτικών Αντιστασιακών με τάσεις διεθνισμού ήλθαν τα απάνω κάτω. Δημιουργήθηκε ένας ανεξέλεγκτος συνδικαλισμός και με σύνθημα ‘’Η Ελλάδα στους Έλληνες’’. Όσες επενδύσεις ήταν στην Ελλάδα, έφυγαν άρον – άρον στα όμορα κράτη.

- Οι Αγορές Ελληνικών Επιχειρήσεων και ΔΕΚΟ από ξένες επιχειρηματικές εταιρίες δεν είναι επενδύσεις. Είναι σαν την έσχατη ανάγκη ενός ατόμου, ο οποίος δεν έχει πλέον έσοδο αρκετό για να επιβιώσει και ξεπουλάει τα κληρονομικά τιμαλφή για να ζήσει. Βέβαια για πόσο; - Παρόλα αυτά! Θα πρέπει να είμαστε υπερήφανοι γιατί είμαστε Έλληνες, για την Ιστορία μας, για την γλώσσα μας, για την προσφορά της Πατρίδος μας στην Ανθρωπότητα και για το φιλότιμο μας.

- Λέει ο ΧΙΟΥ ΓΚΡΑΝΤ: “Oι Έλληνες είστε σύγχρονοι Ζορμπάδες και ας διανύετε μία δύσκολη περίοδο. Όλοι εμείς οι λάτρεις σας, πιστεύουμε περνώντας μέσα από τις συμπληγάδες θα βγείτε πιο δυνατοί. Είστε ένας χαρισματικός Λαός.” 

-Ο Θεός τόσο απλόχερα μας έδωσε για πατρίδα το ωραιότερο μέρος του κόσμου και έβαλε την υπογραφή του και δεν θα την πάρει πίσω.

- Λέει ο ΡΟΜΠΕΛΤ ΛΙΝΤΕΛ: “Το Ελληνικό τοπίο αποτρλεί την ωραιότερη παρηγοριά, για τον άνθρωπο που θρηνεί για τον χαμένο του Παράδεισο”.

- Ακόμη! και το Μαντείο των Δελφών, σε αίτημα του Βασιλέως της Αρκαδίας Φιλοποίμην απάντησε: «Η Ελλάς είναι ένας εν θαλάσσει ασκός κλυδωνιζόμενος, ουδέποτε όμως Βυθιζόμενος » Γιαυτό και Ελπίζω. 

- Λέει ο Arthur Clarke: «Ένας πολιτικάντης σκέφτεται τις επόμενες εκλογές. Ένας πολιτικός τις επόμενες γενεές ».

Δεν υπάρχουν σχόλια