Header Ads

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ φ.1687


ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΕΘΝΙΚΑ & ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Οργή Ομογένειας κατά 
των New York Times

«Διαδίδουν τουρκική προπαγάνδα» – Παρέμβαση βουλευτή του Τραμπ - Ύποπτες κινήσεις κατά των Ελλήνων...


Ύποπτες κινήσεις κατά των Ελλήνων... 
Όπως πολλοί θα είδατε πως η εφημερίδα New York Times δημοσίευσε τις προάλλες ένα κείμενο που έπληττε διεθνώς την Ελλάδα . Ενώ η χώρα μας είναι θύμα εισβολής από την Τουρκία, η οποία χρησιμοποιεί στα σύνορα του Έβρου τουρκόφωνους μετανάστες, καμουφλαρισμένους πράκτορες, τρατιώτες, αστυνομικούς αλλά και Σύριους τζιχαντιστές που έχει εκπαιδεύσει, η εφημερίδα σαμποτάρει την Ελλάδα και αναμεταδίδει τουρκική προπαγάνδα, όπως αναφέρουν κύκλοι της Ομογένειας. 

Ο τίτλος του κειμένου είναι χαρακτηριστικός: “We are like Animals: Inside Greece’s Secret Site for Migrants” (“Είμαστε σαν τα ζώα: Μέσα στην μυστική τοποθεσία για τους μετανάστες στην Ελλάδα). Η ελληνική κυβέρνηση αντέδρασε, αλλά χλιαρά, όπως υποστήριξαν οι Έλληνες ομογενείς. Οργισμένος ο Ελληνισμός της Αμερικής απέστειλε πολλά μηνύματα στην εφημερίδα. Μηνύματα έστειλα και οι ακτιβιστές του HALC.Με λίγα λόγια, η αμερικανική διεθνιστική εφημερίδα λέει ούτε λίγο ούτε πολύ πως η ελληνική κυβέρνηση διαθέτει μία «φυλακή», όπου μεταφέρει τους συλληφθέντες μετανάστες, τους οποίους κακομεταχειρίζεται. 

Ο Ρεπουμπλικανός βουλευτής του Κογκρέσου, Κώστας Μπιλιράκης, έστειλε επιστολή στον διευθυντή των New York Times, κατηγορώντας την εφημερίδα για παραπληροφόρηση, σημειώνοντας πως δεν υπάρχει καμία αναφορά στην αποσταθεροποιητική πολιτική της Τουρκίας να μεταφέρει αλλοδαπούς στα σύνορα της Ευρώπης. Υπογραμμίζει δε, ότι οι πηγές της εφημερίδας είναι όλες τουρκικές, κάτι που παραβιάζει τις αρχές της δημοσιογραφικές δεοντολογίας. 

Τέλος υπογραμμίζει πως η εφημερίδα μετατρέπεται σε κέντρο διανομής τουρκικής προπαγάνδας. Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό και «μυρίζει« σκοπιμότητα.




«Ένα χέρι βοηθείας» από την Ρωσία στη πληγείσα Ιταλία προς ένδειξη κατανόησης και αλληλεγγύης από τον Πούτιν



Συγκεκριμένα, η Μόσχα σχεδιάζει να στείλει Ρώσους ειδικούς για να πολεμήσουν τον κορονοϊό COVID-19 καθώς και προστατευτικά μέσα και ιατρικό εξοπλισμό, όπως επιβεβαίωσε το Κρεμλίνο. Ειδικότερα, ο πρόεδρος Πούτιν, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων με τον Ιταλό πρωθυπουργό Κόντε, την ετοιμότητα της Ρωσίας να προσφέρει άμεσα βοήθεια στην Ιταλία, στο πλαίσιο της μάχης για την αντιμετώπισης της πανδημίας στη γειτονική χώρα, όπως επιβεβαίωσε το Κρεμλίνο. Η Ρωσία έβαλε σε δοκιμή έξι τύπους εμβολίων COVID19 για το εγγύς μέλλον, ενώ υπ΄’αρχουν Ελπίδες από ΗΠΑ-Γερμανία και Αυστραλία




Το συγκινητικό σκίτσο του Αρκά για τους γιατρούς 




Ένα εκπληκτικό σκίτσο, φόρος τιμής για τους γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν μάχη κατά του κοροναϊού, έφτιαξε ο Αρκάς. Ο γνωστός σκιτσογράφος τιμά το ιατρικό προσωπικό που βάζει φρένο στο θάνατο, που δίνει αγώνα για να πολεμήσει την ασθένεια. Δείτε το σκίτσο με τον Χάρο που «κολλάει» μόνο απέναντι στον γιατρό.


Σκηνικό πολέμου στις Καστανιές: 
Eπιχειρεί το ειδικό άρμα Leopard1A5 «ΔΑΥΙΔ» 



Σε εξέλιξη απόπειρα εισβολή από Τούρκους και μετανάστες, που πήραν το μάθημά τους
Έβρος, 22.3.2020 Στις Καστανιές επιχειρεί το Ειδικό διασκευασμένο άρμα Leopard-1A5 μάχης «ΔΑΥΙΔ», απέναντι στις δυνάμεις των Τούρκων και των λαθρομεταναστών που από το απόγευμα προσπαθούν να ρίξουν το φράχτη, όπως μετέδωσε Πενταπόσταγμα. Το πυροσβεστικό άρμα έχει χωρητικότητα δεξαμενής 12,5 τόνων νερού και εμβέλεια ρίψης με το «πυροβόλο» του, περί τα 35 μέτρα. Την ίδια στιγμή, όπως φαίνεται σε βίντεο που έρχεται στη δημοσιότητα, με λοστούς, αλυσοπρίονα και κόφτες οι καθοδηγούμενοι από τις τουρκικές αρχές μετανάστες προσπαθούν να κόψουν το φράχτη και να περάσουν παράνομα στην Ελλάδα. Εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού και με ολόκληρες χώρες σε καραντίνα, η Τουρκία συνεχίζει να επιχειρεί κατά της Εθνικής Ασφάλειας της Ελλάδας εργαλειοποιώντας πρόσφυγες και μετανάστες.



Η Αλβανία επέβαλε στρατιωτικό νόμο και μεταφέρει ταυτόχρονα χιλιάδες μουσουλμάνους μετανάστες στην Β.Ήπειρο 





Η Αλβανία επέβαλε στρατιωτικό νόμο υποτίθεται για να αντιμετωπίσει τον τις συνέπειες του κορωνοϊού, αν και μετρά μέχρι στιγμής μόλις 76 κρούσματα και μόλις 2 θανάτους, αλλά την ίδια στιγμή μετέφερε στα ελληνικά χωριά της Βορείου Ηπείρου, εκατοντάδες παράνομους μετανάστες τους οποίους «παρέλαβε» από την Τουρκία! Συνολικά πρόκειται να εγκαταστήσει 30.000 άτομα στις ελληνικής ιδιοκτησίας, περιοχές της Βορείου Ηπείρου! Η κυβέρνηση της Αλβανίας προχώρησε σήμερα, στην ανάπτυξη στρατιωτικών μονάδων, βασικά στις ελληνικές περιοχές για να συνοδέψει τα πούλμαν με τους παράνομους μουσουλμάνους μετανάστες, με την αφορμή της επιστροφής 120.000 Αλβανών από την Ιταλία (η οποία έχει δεχτεί το μεγαλύτερο πλήγμα στον κόσμο από τον κορονοϊό) πριν από τη διακοπή της αεροπορικής και θαλάσσιας σύνδεσης μεταξύ των δύο χωρών κατά μήκος της Αδριατικής Θάλασσας, πριν από 12 ημέρες. 

Ήδη έχουν εγκατασταθεί στο μικρό χωριό Άρσι Λέγκο, κοντά στο Αργυρόκαστρο 50 μετανάστες, ενώ υπάρχουν αντιδράσεις από τις τοπικές κοινωνίες άλλων περιοχών που φέρονται ότι θα φιλοξενήσουν παράνομους μετανάστες. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τον τελευταίο αλβανικό νόμο 2018 για τις ιδιοκτησίες που ψηφίστηκε από την αλβανική βουλή. Ο οποίος φαίνεται πως θα είναι και το εργαλείο για την αρπαγή των περιουσιών της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας, θα πρέπει να υπάρξει άμεση αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης καθώς και των ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων. Η ελληνική κυβέρνηση οφείλει άμεσα να απειλήσει με βαρύτατες κυρώσεις την Αλβανία, αντί να απειλεί τους πολίτες που περνούν τα διόδια ότι «Ξέρουμε πόσοι και ποιοι είστε»! 
Πηγή: el,gr




ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ Ο ΕΒΡΟΣ Ε; 
Αυτά ετοιμάζει ο Σουλτάνος εν μέσω φρενίτιδας για τον κορονοϊό 




Έβρος, 22.3.2020
Η Τουρκία παρά τα δημοσιεύματα Μέσων Ενημέρωσης όχι μόνο δεν μαζεύει τους χιλιάδες αλλοδαπούς που έχει συγκεντρώσει στον Έβρο, απεναντίας ενισχύει τις δομές που έχει κατασκευάσει στην Ανδριανούπολη προκειμένου να μείνουν σε μόνιμη βάση. Στρατιωτικές πηγές είναι πεπεισμένες για δύο πράγματα: 

1ον: Η Τουρκία επιχειρεί μέσω των fake news να δημιουργήσει συνθήκες χαλάρωσης στην φύλαξη των ελληνικών συνόρων 

2ον: Στην προμετωπίδα των επεισοδίων έχει πλέον αλλοδαπούς που θέλουν να προκαλέσουν και όχι να εισβάλλουν στην Ελλάδα. 

Για την ακρίβεια θέλουν να εκβιάσουν το λάθος που θα επιτρέψει στην Τουρκία να στήσει μία επικοινωνιακή αντεπίθεση, έναν πόλεμο προπαγάνδας, ώστε να μπορέσει να ανατρέψει το σε βάρος της κλίμα που έχει δημιουργηθεί. Οι επιθέσεις των τελευταίων 24ώρων έχουν οδηγήσει σε συγκεκριμένες διαπιστώσεις, όπως ότι συστηματικά βρίζουν τους Έλληνες και την Ελλάδα καθώς κι ότι στόχος είναι να προκαλέσουν καταστροφές στον φράχτη και κόπωση στις ελληνικές δυνάμεις.




Δεν υπάρχουν σχόλια