Header Ads

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ φ.1687

Πως βλέπει απαραίτητη αναδιάρθρωση για την ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ



Το Έθνος των Ελλήνων εμπιστεύεται την εξωτερική ασφάλεια της χώρας εις τας ενόλπους Δυνάμεις. 
Δυστυχώς η υποστήριξη των Συμμαχικών συμφερόντων υπερισχύει εκείνης των εθνικών (Κύπρος 1974) 

Προτάσεις του γράφοντος: Άμεσος συγκρότηση μισθοφορικού Σώματος Στρατού κατά το πρότυπον της Γαλλικής Λεγεώνος των Ξένων αποτελούμενον από εξαιρετικώς εκπαιδευμένους Στρατιώτες αρτίων και σύγχρονα εξοπλισμένους υπό την Διοίκηση των Αρίστων Ελλήνων εκπαιδευτών – ηγητόρων. Η Διοίκηση της Λεγεώνος να αποτελεί προνόμιον κατ΄επιλογήν εξέλιξης των Αξιωματικών. ΜΟΝΑΔΙΚΟ προαπαιτούμενο Στρατολόγησης των οπλιτών να είναι η ΠΙΣΤΗ στην ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. 

Υποχρεωτική θητεία των Ελλήνων πολιτών (Αρρένων αλλά και Θυλέων) σε ηλικία 18 ετών. Η θητεία να διαρκεί τουλάχιστον 18 ΜΗΝΕΣ η δε εκπαίδευση των Αρρένων να είναι εφάμιλλος εκείνης των ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. 

Η Εσωτερική Ασφάλεια είναι το πρόβλημα μείζονος σημασίας ιδιαιτέρως σήμερα, αμέσως μετά, την καταστροφικήν δια το έθνος, διακυβέρνηση της Χώρας από το πολιτικό έκτρωμα. 

Το πρώτο πλήγμα κατεφέρθη από το καθεστώς του αλήστου μνήμης Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος προφανώς όχι μόνον εξ ιδίας φιλοσοφίας, ως προς την εθνική ασφάλεια, διέλυσεν το Σώμα της Χωροφυλακής (το μοναδικό Σώμα εσωτερικής Ασφαλείας με Στρατιωτική εκπαίδευση) καθώς επίσης και τις Μονάδες Εθνοφυλακής. Το θεάρεστον δημοκρατικό έργο του εσυνέχισαν οι επίγονοι με μεγάλη επιτυχία. 

Προτάσεις του γράφοντος: Άμεσος συγκρότηση Σώματος Στρατοχωροφυλακής κατά το πρότυπον των Ευρωπαϊκών Δυνάμεων (Γαλλία – Ιταλία – Ισπανία) Αναβάθμιση του Λιμενικού Σώματος σε εθνική Ακτοφυλακή στελεχωμένη από αρτίως εκπαιδευμένο προσωπικό με σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή. 

Αναβάθμιση της εθνοφυλακής σε Εθνοφρουρά κατά το πρότυπον της εθνοφρουράς των Η.Π.Α., με υποχρεωτική θητεία των αρρένων πολιτών ηλικίας από 40- 60 ετών . 

Άμεσος και ριζική εξάλειψη των εστιών ψευτο προοδευτικών αλητοαναρχικών, αλλά και των πλέον επικινδύνων ενόπλων ενθομηδενιστών. 

Στενή παρακολούθηση της δραστηριότητος των διαβιούντων σε καταυλισμούς «συμπαθών» συμπολιτών μας. Σοβαρή αντιμετώπιση του μείζονος, γιατί το έθνος, προβλήματος των λαθροεισβολέων και των εξ «ανθρωπιστικών» κινήτρων «αλληλεγγύων» προς αυτούς αριστερό προοδευτικών οπαδών του ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΥ. Τρομάρα τους!!! 

Θα ήτο ευχής έργον ο σχεδιασμός υπηρεσίας Ασφαλείας κατά το πρότυπον N.S.A. των Η.Π.Α. , καθώς επίσης και υπηρεσίας εσωτερικής Ασφαλείας κατά το πρότυπον του Αμερικανικού F.B.I. 

Δια την υπογραφήν ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ – ΙΔΑΣ Υ.Σ. 
Ο γράφων λόγω ηλικίας, εμπειριών αλλά και βαθειάς γνώσης της νεώτερης ιστορίας της Ελλάδος, πολιτικής κυρίως, δεν αυταπατάται ότι το παρόν κείμενο θα αντιμετωπισθεί από αρμοδίους εάν ασχοληθούν με την ανάγνωσή του, ως μυθιστόρημα, διότι ΕΤΣΙ «βολεύει»

Δεν υπάρχουν σχόλια