Header Ads

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΑΣ Γ. ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ φ.1699


ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ

Ο Συνεργάτης μας Γεώργιος Γρηγοράκος



Γεώργιος Γρηγοράκος του Κωνσταντίνου, Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού ε.α. Γεννήθηκα στις 14 Οκτωβρίου 1967 στον Πειραιά, με καταγωγή της οικογενείας μου από το Γύθειο Λακωνίας. Από τον Αύγουστο του 2009 διαμένω μόνιμα στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας. Είμαι έγγαμος με την Ελένη Κονδράρου και πατέρας ενός ενήλικου γιου του Κωνσταντίνου. 

Υπηρέτησα στις τάξεις του Πολεμικού Ναυτικού από έτος 1984 έως έτος 2008. Έχω υπηρετήσει: 
1.Σε μεγάλο αριθμό Υποβρυχίων με κύριο καθήκον τις επικοινωνίες. 
2.Στην Διοίκηση Υποβρυχίων στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας: 
α. Στην Διεύθυνση Επιχειρήσεων με καθήκοντα την σχεδίαση επιχειρήσεων, ασκήσεων, έρευνας / διάσωσης και επικοινωνιών των Υποβρυχίων. 
β. Στην Διεύθυνση Προσωπικού με καθήκοντα την οργάνωση, αξιολόγηση και εκπαίδευση του προσωπικού των Υποβρυχίων. 
γ. Ως υπεύθυνος Δικτύων Η/Υ και Μηχανογραφήσεως. 

Επίσης έχω υπηρετήσει: 
1. Στο Στρατιωτικό γραφείο του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Σπήλιου Σπηλιωτόπουλου κατά το χρονικό διάστημα Μαρτίου 2004 έως Μαΐου 2005, με καθήκοντα, την ενημέρωση του Υπουργού σε θέματα που αφορούν το Πολεμικό Ναυτικό και την επικοινωνία / συνεργασία μεταξύ Υπουργείου και Κυβερνήσεως για τα εν λόγω θέματα. 
2.Στο Ναυτικό Κλιμάκιο Κιέλου Γερμανίας, το χρονικό διάστημα Μαΐου 2005 έως Νοεμβρίου 2007, που είχε ως έργο την παραλαβή από την Ελλάδα των νέων Υποβρυχίων τύπου 214. 

Μετά την αποχώρησή μου από Πολεμικό Ναυτικό ασχολήθηκα: 
Σε εταιρεία πολιτικής έρευνας και δημοσκοπήσεων ως προϊστάμενος του τμήματος επεξεργασίας /ανάλυσης δεδομένων (Departmentof Data Analysis). 
Ως υπεύθυνος του τμήματος marketing της ομάδας καλαθοσφαίρισης ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια