Header Ads

Συνεχίζει τις αποκαλύψεις ο Τράγκας! - «Οι παρασκηνιακές μεθοδεύσεις της Μέρκελ στον Ερντογάν και ο «βολικός» Τσίπρας»



(Συνέχεια από το προηγούμενο φύλλο)

Τα εθνικά θέματα πρέπει να τυγχάνουν λαϊκής έγκρισης. Είναι προδοσία να παρακάμπτεις τη λαϊκή ετυμηγορία σε εθνικά θέματα. Ο Τσίπρας είναι πολιτικός απατεώνας, προδότης και άφρων. Τα εθνικά θέματα πρέπει να ψηφίζονται και να εγκρίνονται από τα 2/3 της Βουλής και όχι με μια απλή πλειοψηφία. Πρέπει να το καταλάβει ο Τσίπρας για υστεροφημικούς λόγους. Ο Τσίπρας και ως δεύτερο κόμμα δεν έχει μέλλον. Είναι πολιτικός απατεώνας του χειρίστου είδους και θα φορτώσει στο Μητσοτάκη το περίσσευμα των εθνικών θεμάτων. Δεν αποκλείεται μάλιστα ο Μητσοτάκης να συμφωνήσει με την Μέρκελ νέα μείωση στις συντάξεις. Ο Τσίπρας βλέπει ότι πάνω από τη Λάρισα είναι μονοψήφιος στις δημοσκοπήσεις. Πρέπει να αποτελέσει ιστορικό παράδειγμα να γυρίσει στο 3% και να πάει ακόμα πιο κάτω. Το ΠΑΣΟΚ διαλύθηκε επί Παπανδρέου το ίδιο πρέπει να γίνει και τώρα στο ΣΥΡΙΖΑ επί Τσίπρα. Οι εθνομηδενιστές πρέπει να συντριβούν.
Από την άλλη είναι όνειδος για τον Κυριάκο Μητσοτάκη να έχει στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας τον Τατσόπουλο, όταν έχει πει πόσο καλή ήταν η Οθωμανική Αυτοκρατορία. Όταν προσλαμβάνει νεφελώδεις τύπους δεν νομιμοποιείται να μιλάει για εθνικά θέματα. Θα είναι κινούμενη άμμος και η Νέα Δημοκρατία.
Είναι έγκλημα σε βάρος των παιδιών μας να ψηφίσεις Τσίπρα επειδή λέει ότι θα σου δώσει αντίδωρο την Πρωτοχρονιά. Εάν πάλι είναι ξανά πρωθυπουργός θα κάνει πάλι τέτοια προκειμένου να κάθεται στην καρέκλα, άρα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην ψήφο μας.»
Το επονομαζόμενο success story του Τσίπρα έβαλε στο στόχαστρο ο Γιώργος Τράγκας, με τον έγκριτο δημοσιογράφο να αναλύει την οικονομική κατάσταση της χώρας με βάση την πρόσφατη «βόμβα» του κ. Δραγασάκη περί πιθανότητας ανακεφαλαίωσης των τραπεζών.
«Οι τράπεζες ήταν ένα από τα κομμάτια του μνημονίου μέσω των οποίων έπρεπε να χάσεις λεφτά μέσω των capital control που έφερε ο Τσίπρας. Οι Έλληνες έβγαλαν τα χρήματα τους με κόπο μη γνωρίζοντας ότι οι Έλληνες πολιτικοί θα έφταναν το χρέος 300 δις. Οι Έλληνες πολίτες εξαπατήθηκαν πιάστηκαν κορόιδα από τις κυβερνήσεις. Όταν πιάνεσαι κορόιδο και μετά σου λένε ότι τα λεφτά σου μένουν μέσα και δεν τα αγγίζεις, αυτό λέγεται ληστεία. Σε δεύτερη φάση σου φέρνουν φορολογική νομοθεσία που πρέπει να την καλύψεις. Εάν όμως δεν μπορείς τότε πάνε και σου παίρνουν από τις δικές σου καταθέσεις. Δεν μπορείς να ξεχωρίζεις μια χώρα μέσα από την Ευρώπη και να την πεις χώρα πειραμάτων. Αυτό είναι κατοχή!
Οι τράπεζες είναι ληστές. Πρόκειται για ληστρικά σωματεία, από τα ψιλά γράμματα που δεν φαίνονται καθόλου στις συμβάσεις μέχρι ο τρόπος που σας αντιμετωπίζουν, όντας απαξιωματικός. Είμαστε η μοναδική χώρα στον ευρωπαϊκό χώρο που δεν έχουμε ξένες τράπεζες. Αν δεν υπάρξει ρευστότητα με την επιστροφή των δανείων όπως τα έχουν δώσει, εάν δεν επιταχυνθούν οι πλειστηριασμοί των σπιτιών σας, τότε θα υποχρεωθούν οι απατεώνες να πάνε σε νέα ανακεφαλαιοποίηση και να τσοντάρουν οι Έλληνες πολίτες μέσω της φορολογίας. Εδώ μας λένε ότι μετά τις εκλογές, πιθανότατα στις 26 Μάϊου, με τον κ. Δραγασάκη να προειδοποιεί, στην επόμενη φάση που θα σχηματίζεται κυβέρνηση, αμέσως μετά μπαίνουμε στην καυτή περίοδο των τραπεζών. Υπάρχει η πιθανότητα η νέα κυβέρνηση να υποχρεωθεί σε μεγαλύτερη φορολόγησή. Αυτό είναι βαλτό από έξω. Δεν μπορείς να έχεις υγιείς τράπεζες όταν μεγαλώνει το χρέος. Έχεις αύξησή κατά 21 δις, αυξάνεται η δουλεία, ο βαθμός εξυπηρέτησης. Δεύτερον, δεν έχεις κατανάλωση γιατί δεν έχεις καταναλωτικές ηλικίες, όταν 500 χιλιάδες νέοι άνθρωποι έχουν φύγει εκτός Ελλάδας. Τρίτον έχεις πτώση του εισοδήματος, άρα έχεις λιγότερη ικανότητα να πας να αγοράσεις πράγματα και στην γωνία έχεις ότι απέμεινε, ένα αστικό κομμάτι το οποίο το υπερφορολογείς. Γιατί ένας που έχει ακίνητα να θέλει να αγοράσει άλλα ή να πάει στην οικοδομή να βάλει λεφτά. Επομένως οι τράπεζες που θέλουν πίσω τα δάνεια από που θα τα πάρουν; Θα πάνε λοιπόν κυρίως να λιώσουν τους έχοντες στεγαστικά δάνεια. Αυτό είναι το success story του κ. Τσίπρα στην οικονομία.»

Δεν υπάρχουν σχόλια