Header Ads

UNICS - Ανοικτή εκδήλωση της Π.Ε.Φ.Φ.Ε.Ε. «Εθελοντισμός και Μεσα Μαζικης Ενημερωσης» (Φ. 1886)

 

  

 

 

 

 

Ο “ΦΩΤΟγράφος του Κόσμου” Βασίλης Κουτρουμανος, πολυβραβευμένος «Freelancer Photographer» και πρόεδρος της PHOTO PRESS UNION Greece / Πεφφεε καλεσμένος στην εκπομπή Είναι στο χέρι σου. Σώσε μια ζωή της Olga Papakyriakou μοιράστηκε μαζί μας εμπειρίες, εικόνες και συναισθήματα από τα ταξίδια του στις 5 Ηπείρους, τις 105 χώρες που επισκέφτηκε και τις εκατοντάδες-χιλιάδες διαπιστεύσεις του για την κάλυψη σπουδαίων αθλητικών, πολιτικών και πολιτιστικών γεγονότων του Πλανήτη.

 

 

Συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα φωτοειδησεογραφικά πρακτορεία της χώρας, ενώ ήταν στην επίσημη ακολουθία Προέδρων και Πρωθυπουργών της Ελληνικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, Υπουργών, Πρεσβευτών και Δήμων καθώς έχει μακράν δράση και στον ιδιωτικό τομέα σε μεγάλες εταιρίες και δεκάδες συνεργασίες με τον περιοδικό τύπο.

Ο Αρκάς φωτορεπόρτερ μίλησε για τις δυσκολίες του επαγγέλματος, τη δύναμη του να πιστεύεις στον εαυτό σου και να κυνηγάς το όνειρό σου, να ξεχωρίζεις από τον «όχλο», μα και να συνεργάζεσαι με ήθος, και μαχητικότητα. Η συμμετοχή του ως μέλος σε ευρωπαϊκές και αμερικάνικες ενώσεις, ομοσπονδίες, επιτροπές και συνδέσμους δηλώνει την εξωστρέφεια και συνεργατικότητα που τον χαρακτηρίζει.

Σε μια κατάθεση ψυχής μίλησε για τις δράσεις της Π.Ε.Φ.Φ.Ε.Ε. (Πανελλήνια Ένωση Φωτοειδησεογράφων, Φωτογράφων και Εικονοληπτών Επικαίρων), όπου Δημοσιογράφοι από όλους τους χώρους των ΜΜΕ, Εικονολήπτες και Πολεμικοί Ανταποκριτές τιμήθηκαν για το σημαντικό έργο τους. Η τελευταία εκδήλωση της ένωσης, παράλληλα με την κοπή της βασιλόπιτας, ήταν η απονομή των βραβείων VISIONARIES OF LIFE τον Φεβρουάριο, που βραβεύτηκαν Ελληνίδες Δημοσιογράφοι που διακρίνονται για την επαγγελματική τους πορεία όλα αυτά τα χρόνια, τον Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, το Δημοσιογραφικό Ήθος και την συνεχή μάχη για Πολυφωνία και Ανεξάρτητη Δημοσιογραφία μέσα στις οποίες διακρίθηκε και η ραδιοφωνική παραγωγός του Επικοινωνία Όλγα Παπακυριακού.

Πρόσκληση προς όλους έστειλε ο Βασίλης Κουτρουμάνος, σε μια ανοικτή εκδήλωση που διοργανώνει η Π.Ε.Φ.Φ.Ε.Ε. με τη συμμετοχή και υποστήριξη του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου «Σύγχρονη Αθλητική Επικοινωνία, Δημοσιογραφία και Φωτοειδησεογραφία» https://sportjournalism.uop.gr/ Διευθύντρια Giota Antonopoulou ανοίγοντας τον διάλογο για τον ρόλο των λειτουργών του Τύπου σε θέματα εθελοντισμού, με θέμα: “Εθελοντισμός και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης” https://photovision.gr/2024/03/20/ekdilosi-ethelontismos/

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της έκθεσης IMAGE+TECH Expo & PHOTOVISION 2024 στο Εκθεσιακό Κέντρο «Κλειστό Π. Φαλήρου» (Tae Kwon Do) το Σάββατο 6 Απριλίου και ώρα 14:00 με 16:00 και μπορούν όλοι να την παρακολουθήσουν κάνοντας προεγγραφή (προς αποφυγή ταλαιπωρίας και αναμονής στην είσοδο) δηλώνοντας ηλεκτρονικά τη συμμετοχή στο https://photovision.gr/online-registration/ καθώς και όλες τις αξιόλογες εκδηλώσεις της έκθεσης 5-7 Απριλίου 2024.

Σας περιμένουμε!!!!

 

 Κυριάκος Κόκκινος,
Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο, Συστημικός Αναλυτής CSAP, Διαμεσολαβητής, Coach,Εκπαιδευτής Ενηλίκων

 

Δεν υπάρχουν σχόλια