Header Ads

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ (Φ. 1876)

 

Πέτυχε το σχέδιο Ερντογάν-Πάνω από ένα εκατομμύριο ο πληθυσμός των κατεχομένων που είναι περισσότεροι από τους Ελληνοκυπρίους

 

5Apostagma.grNewsroom22.1.202450

Το σχέδιο είναι σαφές και αφορά στην “κατάληψη” της Κύπρου με άλλα μέσα από τουρκικό δάκτυλο. Ο πληθυσμός της κατεχόμενης βόρειας επικράτειας της Κυπριακής Δημοκρατίας, η οποία είναι παράνομα κατεχόμενη από τον τουρκικό στρατό, είναι πλέον πάνω από ένα εκατομμύριο σύμφωνα με την Ένωση Μουχτάρ». Αυτό σημαίνει ότι ο πληθυσμός των παράνομων Τούρκων εποίκων και άλλων παράνομων μεταναστών στην κατεχόμενη βόρεια Κύπρο είναι υψηλότερος από αυτόν των αυτόχθονων Ελληνοκυπρίων στην ελεύθερη (νότια) περιοχή της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Πόσοι είναι οι Ελληνοκύπριοι  στην τελευταία απογραφή

Τα προκαταρκτικά αποτελέσματα της Απογραφής Πληθυσμού και Κατοικιών 2021, είχε ανακοινώσει η Στατιστική Υπηρεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Βάσει αυτών, ο συνολικός πληθυσμός στις ελεγχόμενες από το Κράτος περιοχές της Κύπρου κατά την 1η Οκτωβρίου 2021 ανήλθε στις 923.272. Πρόκειται για αύξηση της τάξεως του 9,9% σε σύγκριση με τα αποτελέσματα της Απογραφής Πληθυσμού και Κατοικιών 2011 (840.407).  Όσον αφορά τις κατοικίες, απογράφηκαν 492.555, αυξημένες κατά 13,7% σε σχέση με την προηγούμενη απογραφή (433.212).

Πρόκειται για εθνολογική αλλοίωση του πληθυσμού στην Κύπρο

"Ο αριθμός των “κατοίκων” στα Κατεχόμενα σήμερα είναι μια  παράνομη δημογραφική αντικατάσταση, αφού οι Τούρκοι συντέλεσαν μια εθνοκάθαρση χωρίς να ρίξουν ντουφεκιά. Η κατάσταση αυτή θέτει σε ολοένα και περισσότερο κίνδυνο την ασφάλεια ολόκληρης της νησιωτικής χώρας, η οποία ήδη παλεύει με μια μαζική μεταναστευτική κρίση που ενορχηστρώνεται σε μεγάλο βαθμό από την Τουρκία.
Όλα αυτά τα δημογραφικά προβλήματα και τα προβλήματα που σχετίζονται με την ασφάλεια θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην κατάρρευση της Κυπριακής Δημοκρατίας..

Εν τω μεταξύ, η ελληνική κυβέρνηση έχει ξεκινήσει μια λεγόμενη εποχή «ελληνο-τουρκικής φιλίας». {οι’ας Ελληνοτουρκοκής φιλίας; Φιλοξένησε τον Ερντογάν στην Αθήνα, έδωσαν το πρόσχημα που ζητούσε και έδωσαν στους Τούρκους πολίτες την ελευθερία να εισέλθουν χωρίς βίζα σε μερικά από τα ελληνικά νησιά του Αιγαίου και επί του παρόντος η κοινή γνώμη επικεντρώνεται στη νομιμοποίηση των γάμων ομοφυλοφίλων και στην ανατροφή των παιδιών" παραβλέποντας ακρίβεια και εθνική ασφάλεια… Η Μεγαλόνησος Τυρκοποιείται αμαχητί…

 

Προειδοποίηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Π. Παρασκευαΐδη:

«Αν μας βρουν οι Τούρκοι απροετοίμαστους, θα μας σφάξουν όλους»

 


Newsroom

«Να ξέρει ο καθένας σε ποιο χαράκωμα θα βρίσκεται με το τουφέκι του». Εντύπωση και προβληματισμό προκάλεσε στους παρεβρισκόμενους της εκδήλωσης κοπής πίτας των εργαζομένων του νοσοκομείου της Μυτιλήνης, η τοποθέτηση του βουλευτή Λέσβου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Παναγιώτη Παρασκευαΐδη, στο πλαίσιο του χαιρετισμού που απηύθυνε. 

Ο κ. Παρασκευαΐδης ούτε λίγο, ούτε πολύ ισχυρίσθηκε ότι η Τουρκία καταστρώνει μοχθηρά σχέδια κατάληψης των νησιών μας εν μία νυκτί και μάλιστα υποστήριξε ότι η γειτονική χώρα διαθέτει ισχυρό αποβατικό στόλο ο οποίος θα έρθει στα νησιά μας όπως η Χαμάς και θα σφάξει τον πληθυσμό.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ κάλεσε τους πολίτες να είναι σε επαγρύπνηση και να οργανώσουν Παλλαϊκή άμυνα, ώστε όταν έρθουν οι Τούρκοι να μπορέσουν να αμυνθούν και όπως σημείωσε να ξέρει ο καθένας σε ποιο χαράκωμα θα βρίσκεται με το τουφέκι του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναγιώτης Παρασκευαΐδης συμμετέχει στην Επιτροπή Άμυνας της βουλής στην οποία όπως δήλωσε έχει αναφέρει όλες τις ανησυχίες του για τους Τούρκους και τις δηλώσεις που κάνουν περί γαλάζιας πατρίδας.

Μάλιστα όπως είπε ο ίδιος έχει μεγάλη εμπειρία από εμπόλεμες καταστάσεις καθώς πήγε στην Κύπρο, ως εθελοντής το 1974… 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια