Header Ads

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΝΕΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ της ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ ΦΡΟΝΙΜΑΔΗ – ΜΑΤΑΤΣΗ σε ΛΟΥΤΡΑΚΙ & ΑΘΗΝΑ (Φ. 1832)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΝΕΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ

της ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ ΦΡΟΝΙΜΑΔΗ – ΜΑΤΑΤΣΗ σε ΛΟΥΤΡΑΚΙ & ΑΘΗΝΑ




 ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Την Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023, ώρα 11:00π.μ. στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λουτρακίου (Oικονόμου 3 & Τομπάζη), ο Δήμος Λουτρακίου και το Σωματείο Λόγου & Τέχνης «Αλκυονίδες», με τη στήριξη της Εταιρείας Κορινθίων Συγγραφέων και του   Κέντρου Ευρωπαϊκών Εκδόσεων Χάρη Πάτση διοργανώνουν εκδήλωση παρουσίασης των δύο νέων βιβλίων της Μαργαρίτας Φρονιμάδη-Ματάτση: της ποιητικής συλλογής «Θεοί Άφαντοι» και του δοκιμίου «Χρεώστες στα νιάτα».

Ομιλητές θα είναι οι:

Γιάννης Μπάρτζης, δρ.φ., Πρόεδρος του Δ.Σ. της Εταιρείας Κορινθίων Συγγραφέων.

Γιάννης Πανούσης, καθηγητής εγκληματολογίας-ποιητής-συγγραφέας και η

Αγγελική Μπούλιαρη, εκπαιδευτικός-συγγραφέας.

Απαγγελίες,  Ανάγνωση κειμένων θα γίνει από τους :

Αγαμέμνονα Χαρίτων,  Ιδρυτικό μέλος  της Λέσχης φίλων Θεάτρου «ΕΚΦΡΑΣΗ» και την Μαρίνα Καλλίρη, Γ. Γραμματέα του Σωματείου Λόγου & Τέχνης «Αλκυονίδες». Την Μουσική επένδυση με κιθάρα έχει η Kακριδή Τζένη και τον συντονισμό η Όλγα Κονομόδη-Θωμά, Πρόεδρος του Σωματείου Λόγου & Τέχνης «Αλκυονίδες».

ΑΘΗΝΑ: Την Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023, ώρα 7:00 μ.μ. στην αίθουσα Μιχαήλας Αβέρωφ της ΕΕΛ (Ακαδημίας & Γενναδίου 8, 7ος  όροφος ), η Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών,  το Σωματείο Λόγου & Τέχνης «Αλκυονίδες»,  η Αδελφότητα Πέτα Άρτας «Ο Άγιος Γεώργιος» και το Κέντρο Ευρωπαϊκών Εκδόσεων Χάρη Πάτση διοργανώνουν επίσης εκδήλωση παρουσίασης των ιδίων βιβλίων της  Μαργαρίτας Φρονιμάδη-Ματάτση στο Αθηναϊκό κοινό με ομιλητές τους: Δημήτρη Καραμβάλη, ποιητή-εικαστικό-δοκιμιογράφο και τον Μιχαήλ Ιακωβίδη, καθηγητή επιχειρηματικότητας, καινοτομίας & στρατηγικής στο London Business School.

Θα απευθύνουν χαιρετισμούς οι πρόεδροι των διοργανωτών φορέων και θα γίνουν απαγγελίες από την ποιήτρια κ. Μαριάννα Βλάχου-Καραμβάλη και μέλη της θεατρικής Ομάδας της ΕΕΛ.

Τη Μουσική  επένδυση θα έχουν οι: Στέφανος & Γιώργος  Γεωργιάδης και Ανέστης Χριστίδης, ενώ θασυντονίσει η Ευαγγελία Ρουμελιώτη-Δαρσινού Ποιήτρια, μέλος  της Επιτροπής Κρίσης νέων μελών της ΕΕΛ.

Οι διοργανωτές φορείς

 

Δεν υπάρχουν σχόλια