Header Ads

Πολιτική δραστηριότητα Χρίστου Δήμα (Φ.1826)

Στο Διεθνές Φόρουμ του Νταβός με τον Πρωθυπουργό

στην κυβερνητική αποστολή ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας. Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Υφυπουργός αναφέρει:
«Στο Greek House Davos, μίλησε για την Ελλάδα της δημιουργίας, της επιστήμης, της παραγωγικότητας και της καινοτομίας. Ο στόχος που έχουμε θέσει, είπε, είναι να παρέχουμε όλο και περισσότερα εργαλεία, ώστε οι ταλαντούχοι νέοι επιχειρηματίες και επιστήμονες να νιώθουν σιγουριά πως μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί σε παγκόσμια κλίμακα είτε είναι στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Κόρινθο ή το Ηράκλειο…

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ…

Στο Νταβός με τον Πρωθυπουργό ο Χρίστος Δήμας 

Την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε στο Νταβός το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο οποίο συμμετέχουν ηγέτες και κυβερνητικά στελέχη από πολλά κράτη του κόσμου.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης φυσικά ήταν παρών και μαζί του στην κυβερνητική αποστολή ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας.

Στα πάνελ που συμμετείχε ο Χρίστος Δήμας μίλησε για την προσπάθεια που καταβάλλει η Κυβέρνηση για να καλλιεργήσει τις συνθήκες και να παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία ώστε οι ταλαντούχοι νέοι επιχειρηματίες και επιστήμονες να νιώθουν σιγουριά πως μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί σε παγκόσμια κλίμακα από την Ελλάδα. Στα πλαίσια του διεθνούς φόρουμ ο κ. Δήμας πραγματοποίησε σημαντικές επαφές και συναντήσεις με επιχειρηματικούς φορείς και δυνητικούς επενδυτές.

Συζητώντας με εκπροσώπους της διεθνούς επιχειρηματικής, ερευνητικής και επιστημονικής κοινότητας, παρουσίασε το νέο φιλοεπιχειρηματικό κλίμα που διαθέτει η χώρα μας, τις υψηλές δυνατότητες του ανθρώπινου δυναμικού της και τις μεταρρυθμίσεις στο οικοσύστημα καινοτομίας.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Υφυπουργός αναφέρει: «Στο Greek House Davos, μίλησα για την Ελλάδα της δημιουργίας, της επιστήμης, της παραγωγικότητας και της καινοτομίας. Ο στόχος που έχουμε θέσει είναι να παρέχουμε όλο και περισσότερα εργαλεία ώστε οι ταλαντούχοι νέοι επιχειρηματίες και επιστήμονες να νιώθουν σιγουριά πως μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί σε παγκόσμια κλίμακα είτε είναι στην Αθηνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Κόρινθο ή το Ηράκλειο.

Συζητώντας στο World Economic Forum με εκπροσώπους της διεθνούς επιχειρηματικής, ερευνητικής και επιστημονικής κοινότητας, παρουσίασα το νέο επιχειρηματικό/επενδυτικό περιβάλλον που διαθέτει η χώρα μας, τις υψηλές δυνατότητες του ανθρώπινου δυναμικού της, τις μεταρρυθμίσεις στο οικοσύστημα καινοτομίας και τις εγχώριες επενδυτικές ευκαιρίες στην έρευνα και ανάπτυξη. 


Δεν υπάρχουν σχόλια