Header Ads

Ο ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ στην κορυφή της βαθμολογίας (Φ.1819)

Σημαντική νίκη πέτυχε στο Δημοτικό Στάδιο της Κορίνθου, που έφερε τον ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ στην κορυφή της βαθμολογίας μετά την 9η αγωνιστική πρώτο και καλύτερο
    


Σημαντική νίκη πέτυχε την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο της Κορίνθου, που έφερε τον ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ στην κορυφή της βαθμολογίας μετά την 9η αγωνιστική πρώτο και καλύτερο. Το ντέρμπι μεταξύ των ομάδων ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ και ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ έληξε με σκορ 2-1 υπέρ των γηπεδούχων. Οι 2000 περίπου φίλαθλοι που παρακολούθησαν τον αγώνα, κορίνθιοι και λουτρακιώτες χάρηκαν ποδόσφαιρο ό,που επικράτησε η αγωνιστικότητα, χωρίς ακρότητες, περίτεχνοι συνδυασμοί Με με τους παίκτες και των δύο ομάδων να χειροκροτούνται για αθλητικό θέαμα, που είχαν μεγάλο χρονικό διάστημα να δούν στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Κορινθίας. Ο ενθουσιασμός στην κερκίδα των φιλάθλων ήταν δικαιολογημένος. Στο γήπεδο έπαιζαν δύο τοπικές ποδοσφαιρικές ομάδες που η κάθε μία κουβαλάει μαζί της σημαντικό ιστορικό αθλητικό παρελθόν.

Η ομάδα της Κορίνθου, αφού υπήρξαν στην αρχή μερικές αμφιβολίες για τις μελλοντικές δυνατότητες, άρχισε να ξεδιπλώνει την αξία της και ημέρα παρ΄ημέρα, αγωνιστική προβλέπεται να κυριαρχήσει και να στεφτεί πρωταθλήτρια με προοπτικές ανόδου στα σαλόνια που της αξίζει. Το όραμα του Προέδρου Αλέξη Κούγια και των συνεργατών του στο Διοικητικό Συμβούλιο μεταδίδεται στους απογοητευμένους τα τελευταία χρόνια φιλάθλους, που όλο και περισσότεροι ακολουθούν την ομάδα στην ωραία πορεία της.

Αγωνιστικά, η ομάδα της Κορίνθου είχε να αντιμετωπίσει έναν αξιόλογο αντίπαλο, που έδειχνε πως παίκτες και Δ.Σ. πιστεύουν στη δικαιολογημένη αξία των παικτών και της διοίκησης, Ο Γηπεδούχος όμως, χάρη στο σημερινό ρόστερ, που δυναμώνει όλο και περισσότερο σε αποτελεσματικότητα είχε ελαφρά υπεροχή με πιο επιθετική τακτική όπου κυριαρχούσε η ομαδικότητα και όχι η ατομική προσπάθεια. Ήταν καταφανέστατη αυτή η ομαδικότητα με τον τρόπο, που ο ΠΑΣ Κόρινθος προηγήθηκε με σκορ 2-0 στο πρώτο ημίχρονο κατά το οποίο κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο.

Το πρώτο γκολ πέτυχε ο Αλέξανδρος Κυπαρίσσης στο 29΄ και το δεύτερο Γεώργιος Αμανατίδης στις καθυστερήσεις του Α΄ ημιχρόνου.. Και τα δύο γκολ έγιναν μετά από ομαδική επίθεση και υπέροχους συνδυασμούς για αυτό και ξεσήκωσαν την εξέδρα στα χειροκροτήματα και τους δικαιολογημένους ενθουσιασμούς. Ο Α. Ο. Λουτράκι μείωσε τη διαφορά στο 66′ σε 2-1 με τον Γεωργουλια ο οποίος είχε μπει στον αγώνα ως αλλαγή..

Μεά από αυτό το αποτέλεσμα ο ΠΑΣ Κόρινθος πέρασε μπροστά στη βαθμολογία αήττητος ακολουθούμενος από τον Α.Ο. Λουτράκι, που ήταν μέχρι την Κυριακή κι αυτός αήττητος.

Ο πρόεδρος Αλέξης Κούγιας και το Δ.Σ. του ΠΑΣ Κόρινθος μετά τον αγώνα εξέδωσε Δελτίο Τύπου στο οποίο εκφράζει τις ευχαριστίες του στους χιλιάδες των οπαδών μας που κατέκλυσαν το Δημοτικό Στάδιο και προσκαλεί τον φίλαθλο κόσμο σε ένα ποδοσφαιρικό πάρτι κάθε Κυριακή, όπου ο ΠΑΣ Κόρινθος θα αγωνίζεται, είτε εντός, είτε εκτός έδρας. Ειδικότερα θεωρεί ότι είναι αυτονόητο σε όλους τους αγώνες τόσο οι μαθητές των δημοτικών σχολείων όσο και των γυμνασίων και λυκείων θα εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο και είναι επίσης βέβαιοι ότι αυτοί οι χιλιάδες που ήταν στο γήπεδο την Κυριακή ήταν μόνο η αρχή! Δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές της ομάδας για τη μεγάλη προσπάθεια Αναγέννησης του Κορινθιακού Ποδοσφαίρου.




Δεν υπάρχουν σχόλια