Header Ads

Αντηχείο Ερντογάν ο ΣΥΡΙΖΑ /Φ.1809

 

ΤΟΥ ΦΑΗΛΟΥ Μ. ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ *


Ο αρχηγός του κράτους-συμμορίας, των προς το παρόν ατιμώρητων γενοκτόνων, ανέβηκε στο βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ και εξέμεσε έναν οχετό συκοφαντιών κατά της χώρας μας.

Επιδεικνύοντας φωτογραφίες με πνιγμένα παιδιά στις ακτές της Τουρκίας, μας κατηγόρησε στην ουσία για όλα τα εγκλήματα που διαπράττει η Αγκυρα σε συνεργασία με τους εγχώριους ΜΚΟτζήδες, ψευτοανθρωπιστές και ψευτοδιασώστες.

Διότι οι ΜΚΟτζήδες «αλληλέγγυοι» προσκαλούν, παραλλήλως με τους δουλέμπορους διακινητές, τη σάρα και τη μάρα της Ασίας και της Αφρικής να έρθουν εδώ, να παραβιάσουν τα σύνορά μας.

Στην πλειονότητά τους μαντράχαλοι, που ενίοτε υποδύονται τους «ασυνόδευτους ανηλίκους» κι ας είναι της παντρειάς με δυο πήχες μούσι. Τους υπόσχονται χαρτιά, λεφτά, επιδόματα, που λειτουργούν σαν τεράστιος μαγνήτης. Κάντε απλώς πολλαπλασιασμό τον αριθμό των επιβαινόντων κάθε φορά που ακούτε για «διάσωση» επί δύο με τρία χιλιάρικα κολλαριστά το κεφάλι.

Αποδεδειγμένα οι συνήθως αριστεροί ΜΚΟτζήδες δίνουν πληροφορίες, καθοδηγούν και περιμένουν τα πελατάκια από δω μεριά, διότι κι αυτοί θα κονομήσουν με το κεφάλι από τον πακτωλό που ρέει γύρω από τη λαθρομεταναστευτική εισβολή, τα διάφορα προγράμματα κ.λπ. Mucho dinero, αδέρφια. Προσθέστε στην κονόμα και την απληστία δουλεμπόρων και ΜΚΟτζήδων και τις ιδεοληψίες της αριστερίλας, που νομίζουν πως διά της διάρρηξης του εθνικού ιστού και του «μπολιάσματος» θα σκοτώσουν το ατίθασο και κορακοζώητο Εθνος των Ελλήνων, το οποίο 104 χρόνια από την ίδρυση της εν Ελλάδι μήτρας του ανθελληνικού μηδενισμού, του ΣΕΚΕ, μπαμπά του ΚΚΕ και παππού του ΣΥΡΙΖΑ, παρά την προπαγάνδα, οι Ελληνες εξακολουθούν να είναι… Ελληνες, περήφανοι γι’ αυτό και, αντί να εμπιστεύονται τους μηδενιστές κατσαπλιάδες, εξακολουθούν να δίνουν άπλετα την εμπιστοσύνη τους στις Ενοπλες Δυνάμεις, την Ορθοδοξία και αρνούνται να ξηλώσουν τις πόρτες, ώστε τα νταβραντισμένα παλικάρια, που φέρνουν μαζί με τον Ερντογάν οι ΜΚΟτζήδες, να στρογγυλοκαθίσουν στο σαλόνι και στην κρεβατοκάμαρά μας, να πληθύνουν και να μας προσαρμόσουν στα περίεργα, εξωτικά και εξόχως ολοκληρωτικά γούστα τους.

Αν λοιπόν όσα είπε ο Ερντογάν στον ΟΗΕ σας θύμισαν όσα λέει η ελληνόφωνη πτωματολάγνα κομπανία, μάλλον δεν είναι τυχαίο. Η ίδια ρητορική στα χείλη του Ερντογάν και των συριζαίων και λοιπών βοηθητικών ψευτοανθρωπιστών έχει μόνο μια εξήγηση. Ανήκουν σε ένα κοινό σύστημα, με κοινά συμφέροντα και διασυνδέσεις, που πρέπει να ερευνηθούν. Δεν μιλάμε λοιπόν απλώς για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Το γεγονός πως επιμένουν στο ψέμα, παρά τα αποκαλυπτήρια, καταλύει το επιχείρημα της έλλειψης δόλου, πως ήταν σε πλάνη, πως παρασύρθηκαν από δημοσιογραφικές παπάτζες, από «εσφαλμένες πληροφορίες».

Επιμένουν, όχι απλά γιατί η Αριστερά ήταν, είναι και θα είναι πάντα νεκρόφιλη, λυπούνται που δεν έχουν νεκρό κοριτσάκι και ξεβρακώθηκαν, αλλά γιατί πιστεύουν, πιστοί στην άλλη παράδοση της αριστερίλας, πως πρέπει να επιμείνεις μέχρι τέλους στο ψέμα, το οποίο όσο πιο τερατώδες είναι, σε κάποια μυαλά θα ριζώσει. Η δε ταυτότητα του λόγου τους σε άρθρα, τηλεοράσεις, κοινωνικά δίκτυα, με τα χυδαία ανθελληνικά επιχειρήματα των Τούρκων ισλαμοφασιστών, δείχνει πως πλέον έχουμε να κάνουμε με ψυχολογική επιχείρηση κατά της Ελλάδας, στην οποία τα εγχώρια γιουσουφάκια υπηρετούν τα τουρκικά συμφέροντα, προσφέροντας επιχειρήματα στην τουρκική ηγεσία, αφού λένε «μα, να, τα λένε και Ελληνες αυτά, η Ελλάδα πνίγει παιδιά, δολοφονεί ανθρώπους», μόνο και μόνο μπας και αποσταθεροποιήσουν την κυβέρνηση και αποκομίσουν καμιά ψήφο.

Μόνο στη διάρκεια της Κατοχής είχαμε ανθρώπους, που σε άλλες συνθήκες και με άλλους τρόπους, έκαναν το ίδιο πράγμα: από ιδιοτέλεια υπηρέτησαν τα συμφέροντα του εχθρού. Εδώ η ιδιοτέλεια είναι, εκτός από το οικονομικό κέρδος για κάποιους ψευτοανθρωπιστές, η απεγνωσμένη προσπάθεια να αποκομίσει ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως ανόητα νομίζει, εκλογικά οφέλη και να βάλει πάλι πόδι στην εξουσία. Η ανηθικότητα αυτής της προδοτικής στάσης, οπωσδήποτε εκ του αποτελέσματος χωρίς να αποκλείονται και χειρότερα, είναι και βαθιά ανόητη και αυτοκαταστροφική. Ο ΣΥΡΙΖΑ οδεύει σε μια εκλογική πανωλεθρία και σε ταχεία συρρίκνωση, που θα οδηγήσει και σε ανατροπή του Τσίπρα, που χωρίς αιδώ υιοθέτησε το αισχρό αφήγημα των ΜΚΟτζήδων περί Εβρου και, αντί να ζητήσει συγγνώμη, επανέλαβε τις ελεεινολογίες και τα ψεύδη περί νεκρού κοριτσιού. Θα πληρώσει πανάκριβο τίμημα η για ανοήτως νομιζόμενα εκλογικά οφέλη ταύτιση θέσεων και ρητορικής με τον τουρκικό σοβινισμό.

Η αντίσταση του Ελληνα στον τουρκικό επεκτατισμό είναι στο DNA του. Είναι σκληρή απειλή ο τουρκισμός και ο Ελληνας δεν ξεχνάει ποτέ την τουρκική βαρβαρότητα και το αίμα των αδελφών μας σε Μικρά Ασία, Πόντο, Κύπρο, παντού, και δεν θα συγχωρέσει το χυδαίο αυτό πολιτικό ατόπημα. Το μαύρο που θα πέσει στις εκλογές θα κάνει τον Ιντι Αμίν Νταντά να μοιάζει με ξανθό γαλανομάτη Νορβηγό μπροστά στον Τσίπρα.

Δεν είναι λίγο να ξεκινάς για ντεμέκ Ανδρέας Παπανδρέου και να καταλήγεις αντηχείο τουρκικής ρητορικής.

Διότι, εδώ, αδέρφια, δεν μιλάμε για τον Μητσοτάκη.

Ο Μητσοτάκης, η κυβέρνησή του, εγώ, εσείς λωλοί, μια μέρα δεν θα υπάρχουμε, γυμνοί ήρθαμε, γυμνοί θα φύγουμε. Μιλάμε για την Ελλάδα, το σπίτι των παιδιών μας, τη γη των πατεράδων και των παππούδων μας.

Αυτό βάλλεται. Και δεν θα το επιτρέψουμε.

πγή: newsbreak.gr 

*Δικηγόρος, πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, Αντιπρόεδρος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, www.neadexia.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια