Header Ads

Καταγγελίες - Προτάσεις Φ.1777


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
  


ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ : Κύριοι της ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, έχω καταγγείλει συνολικά τέσσερις φορές και πάω για πέμπτη και παράλληλα έχω κάνει αίτηση, απευθυνόμενος προς το Δήμο Κορινθίων, να τοποθετήσει έναν κάδο απορριμμάτων ανακύκλωσης υλικών στο σημείο της μεγάλης στροφής στην οδό Αγίας Άννης αριθ. 21. Υπάρχει μόνο ένας κάδος απορριμμάτων και εξ ανάγκης πετάμε σ΄αυτόν τα ανακυκλώσιμα είδη. Η προηγούμενη δημοτική Αρχή εκώφευσε. Το έχω επισημάνει και στην παρούσα Δ.Α. υπό τον κ. Νανόπουλο. Θα συνεχιστεί η αδιαφορία παρά την αναγκαιότητα ή θα εισακουστούμε επιτέλους;

ΛΟΥΡΤΑΚΙΟΥ : Διάβασα πολλές φορές στην εφημερίδα σας ότι δεν έχετε τακτική ενημέρωση από το Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων γιατί δεν σας αποστέλλουν δελτία τύπου. Αυτό συνέβαινε μέχρι πριν από μερικά χρόνια και ξαφνικά κάτι άλλαξε. Ο Δήμος είναι παρών πλέον στην εφημερίδα σας κι εμείς οι Λουτρακιώτες που είμαστε συνδρομητές αλλά διαμένουμε στην Αθήνα, είμαστε πλέον ενήμεροι, έστω και με αυτά τα ολίγα που διαβάζουμε για την ιδιαίτερη πατρίδα μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλους σας… 

ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ : Έχετε κάπου δίκαιο όταν λέτε ότι ο σημερινός Δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος δεν διαφέρει και πολύ από τους προηγηθέντες σε απόδοση έργων προόδου και ανάπτυξης της περιοχής μας. Είχατε επίσης δίκαιο στο παρελθόν, ως εφημερίδα τοπική, όταν αναφέρατε, ως εξαίρεση την περίοδο της Δημαρχίας του Θανάση Εμανουηλίδη, ο οποίος άφησε εποχή συγκριτικά με άλλους Δημάρχους. Αυτά σας είχα πει προ καιρού και το ξαναλέω με μία διαφορά, που οφείλω να την επισημάνω. Τώρα τελευταία κάτι φαίνεται στον ορίζοντα από απόψεως έργων. Καλό είναι να συνεχισθούν.

Επαναλαμβάνω, καλό είναι να συνεχιστούν, γιατί μας τα έπρηξε ο Δήμαρχος στην αρχή αυτής της θητείας. Αμάν πιά… 

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ- ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ: Πριν από τέσσερα περίπου χρόνια σας είχα πει στη στήλη παρεμβάσεων και Καταγγελιών ότι «Μας έχουν απογοητεύσει παντελώς οι τρεις εκ δυτικής Κορινθίας Βουλευτές, οι δυο του ΣΥΡΙΖΑ και ο ένας της ΑΝΕΛ. Έβλεπα και βλέπω τους Αρκάδες βουλευτές πόσο νοιάζονται και ενεργούν για την περιοχή τους και απογοητεύομαι με την αδιαφορία των δικών μας.

Δεν νοιάζονται παρά μόνο για το πως θα κάνουν τις δημόσιες σχέσεις τους και πως θα υπερψηφίζουν τους «προοδευτικούς νόμους». Επανέρχομαι σήμερα και λέγω είναι ένας και μοναχός, αλλά δραστήριος και πραγματιστής σε ό,τι λέγει, ενώ οι δύο Κυβερνητικοί υπουργοί και ο βουλευτής μας είναι παρόντες και ουσιώδεις.

Δείχνουν ενδιαφέρον για τη δυτική Κορινθία… 

ΒΕΛΟΥ – ΒΟΧΑΣ: Κυρία Διευθύντρια, θα ήθελα να επαναλάβω ότι είμαι κάτοικος Βραχατίου και ζω στην παραλία όπου υπάρχουν πολλά σπίτια παραθεριστών. Βλέπω ότι με την εφημερίδα σας ασχολείσθε τακτικά με τα θέματα της περιοχής μας και ειδικότερα με την περιοχή Σαμούτανης. Καλά κάνετε και σας ευχαριστώ. Θα ήθελα να τονίσω ιδιαίτερα την ανάγκη να λάβει υπόψη της και φέτος η Δημοτική Αρχή Βέλου – Βόχας το θέμα κάποιων δημοτικών ενεργειών, όπως είναι το νερό, το φως, η καθαριότητα, τα χορτάρια στους δρόμους, που όταν ξεραθούν, εν όψει θερμότερου κλίματος, θα είναι επικίνδυνα για πυρκαγιές. Ας τα έχουν υπόψη τους οι αρμόδιοι. Ευχαριστώ.

ΝΕΜΕΑΣ : Έψαχνα εδώ και πολλά χρόνια να βρώ γιατί όλοι σχεδόν οι σύγχρονοι πολιτικοί έχουν αναγάγει τις ψεύτικες υποσχέσεις και την παραποίηση της αλήθειας σε πρωταγωνιστή του δημοσίου βίου και δεν εύρισκα απάντηση. Έκανα την σκέψη ότι όλοι αυτοί μόλις μπούνε στη Βουλή καθοδηγούνται από το διεθνές Σύστημα προς αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά, αλλά δεν είμαι βέβαιος πως έτσι έχουν τα πράγματα. Οι παλαιοί δεν ήταν σε αυτό το χάλι. Εμάς, εδώ στα Νεμεοχώρια μας είχαν τρελάνει στο ψέμα. Βουλευτές, Νομαρχία και Περιφέρεια. Μόνο μας υπόσχονταν προεκλογικά, αλλά λόγο δεν κρατούσαν. Η νέα γενιά διαφέρει…


Δεν υπάρχουν σχόλια