Header Ads

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ φ.1754

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΕΘΝΙΚΑ & ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Πολεμικό διάγγελμα Πούτιν:
‘’Σε λίγο καιρό θα έχουμε μοναδικά οπλικά συστήματα’’ 

  


Πηγή: Ιωάννης Χάρχαρης 5ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ 279 Μήνυμα στη Δύση ΗΡωσία, μοιάζει σαν να βιάζεται να εκσυγχρονίσει και να ανανεώσει τα οπλικά της συστήματα, αφού επεξεργάζεται συνεχώς νέα προγράμματα. Σήμερα Δευτέρα, με αφορμή την συνάντηση με αποφοίτους στρατιωτικών σχολών, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, ανέφερε προς αυτούς ότι νέα μοναδικά οπλικά συστήματα, θα τεθούν σύντομα σε υπηρεσία στη Ρωσία.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο Πούτιν, η Ρωσία επεξεργάζεται ήδη ένα νέο πρόγραμμα κρατικών εξοπλισμών, με ορίζοντα προγραμματισμού έως το 2034, λαμβάνοντας υπόψη τις πρωτοποριακές καινοτομίες από τα κορυφαία ερευνητικά ινστιτούτα και εργαστήρια της χώρας.

«Υπερηχητικά όπλα, όπως τα συστήματα Avangard και Kinzhal έχουν ήδη τεθεί σε λειτουργία μάχης. Ακολουθούν άλλοι μοναδικοί εξοπλισμοί, που περιλαμβάνουν τον διηπειρωτικό βαλλιστικό πύραυλο Sarmat, τον υπερηχητικό πύραυλο Tsirkon, τα συστήματα πυραύλων επιφανείας-αέρος S-500 ‘Prometei’ και άλλα, «είπε ο Ρώσος ηγέτης. «Η εφαρμογή τους, θα επικεντρωθεί στην περαιτέρω ενίσχυση του αμυντικού δυναμικού της χώρας. Και, φυσικά, θα χειριστείτε αυτό το υλικό», δήλωσε ο Ρώσος ηγέτης, απευθυνόμενος στους αποφοίτους των στρατιωτικών πανεπιστημίων της Ρωσίας.

Εν τω μεταξύ, ο τελευταίος διηπειρωτικός βαλλιστικός πύραυλος (ICBM) που αναπτύχθηκε από το Ινστιτούτο Θερμικής Τεχνολογίας της Μόσχας, (μέρος της κρατικής διαστημικής εταιρείας Roscosmos), δοκιμάστηκε επιτυχώς από το 1ο κρατικό διαστημικό αεροδρόμιο δοκιμών του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, σύμφωνα με πηγή της εγχώριας αμυντικής βιομηχανίας στο TASS σήμερα Δευτέρα. «Στα μέσα Ιουνίου, ο τελευταίος μοναδικός βαλλιστικός πύραυλος, που αναπτύχθηκε από το Ινστιτούτο Θερμικής Τεχνολογίας της Μόσχας, ξεκίνησε με επιτυχία από το διαστημικό αεροδρόμιο Plesetsk», ανέφερε η πηγή.






Δ.Γιαννακόπουλος: «Απορρίπτουμε τη «Μεγάλη Επανεκκίνηση» και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων Θέλουμε την Μεγάλη Αφύπνιση»
  



Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021 Ο ιδιοκτήτης της ΒΙΑΝΕΞ Δημήτρης Γιαννακόπουλος με νέα ανάρτησή του στο Instagram τάσσεται κατά της Μεγάλης Επανεκκίνησης (Great Reset) και της Νέας Τάξης Πραγμάτων, φανατικός υποστηρικτής των οποίων είναι ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης. Συγκεκριμένα η ανάρτηση του Δ.Γιαννακόπουλου ξεχειλίζει από δεικτικότητα κατά των οπαδών της «Μεγάλης Επανεκκίνησης», όπως ο Κ.Μητσοτάκης και αναφέρει:

«Αγαπητοί παγκοσμιοποιητές, εμείς οι πολίτες εξετάσαμε την πρόταση σας για την «Μεγάλη Επανεκκίνηση» και με λύπη σας ενημερώνουμε πως θα την απορρίψουμε αυτή τη φορά, παρόλο που βρήκαμε το δωρεάν δοκιμαστικό της Νεάς Τάξης Πραγμάτων πολύ ενδιαφέρον, αποφασίσαμε τελικά να πάμε με την «Μεγάλη Αφύπνιση».

Υπογραφή: Η ανθρώπινη φυλή»!

Το βιβλίο «Η μεγάλη αφύπνιση» της Bonnie Greenwell, Ph.D είναι ένα έργο μοναδικό για τα παγκόσμια δεδομένα, στο οποίο επιτυγχάνεται για πρώτη φορά η σύνθεση της Δυτικής και Ανατολικής θεώρησης πάνω στο πανάρχαιο φαινόμενο της φώτισης. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ένας από τους τελευταίους Έλληνες φαρμακοβιομήχανους (και βιομήχανους γενικά), δίνει δουλειά σε εκατοντάδες Έλληνες, πληρώνει φόρους, προσφέρει ιατρικά μηχανήματα κι εγκαινιάζει φαρμακείο στο Καστελόριζο, αλλά δεν θεωρήθηκαν αρκετά όλα αυτά για να κληθεί σήμερα στο προεδρικό μέγαρο από Μαξίμου και ΠτΔ, σε αντίθεση με τον κ. Αλβέρτο Μπουρλά, πρόεδρο της Pfizer, ο οποίος χωρίς να έχει προσφέρει απολύτως τίποτα στην Ελλάδα θα λάβει παράσημο! Επίσης κλήθηκαν εκπρόσωποι των ΛΟΑΤΚΙ (οι οποίοι εκπροσωπούνται στην κυβέρνηση με υπουργεία, θέσεις στο Μαξίμου κλπ).

Αυτή δεν ήταν η πρώτη δημόσια παρέμβαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την πολιτική κατάσταση που επικρατεί στον πλανήτη και τη χώρα μετά την πανδημία, καθώς πρόσφατα σε βίντεο του μίλησε με λόγια που «τσακίζουν» εναντίον όσων βρίζουν και καταπατούν τα δικαιώματα των ανεμβολίαστων.

https://www.pronews.gr






Υπ. Υγείας Ισραήλ:σοβαρά ασθενείς με covid19 oι 28 ανεμβολίαστοι/μερικώς εμβολιασθέντες και οι 67 πλήρως εμβολιασμένοι!!
  


Κυριακή, 25 Ιουλίου ΠΗΓΕΣ: ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, greeknation.blogspotgr, el.gr, voicenews.gr, militaire.gr 2021 Το Ισραήλ καταγράφει στις 25.07.2021 σύμφωνα με τον επίσημο λογαριασμό iMoH telegram του Υπ. Υγείας για τους σοβαρά ασθενείς με COVID-19: 28 ανεμβολίαστους/μερικώς εμβολιασμένους (άρα οι ανεμβολίαστοι είναι και λιγότεροι και 67 πλήρως εμβολιασμένους. Είναι μια πανδημία των εμβολιασμένων αφού η αποτελεσματικότητα των υποχρεωτικών εμβολίων είναι 39% με συνεχή φθίνουσα τάση….

dimpenews.com






Μετά τη Μέρκελ και η Τσεχία δήλωσε πως δεν θα πάει σε Υποχρεωτικό Εμβολιασμό ούτε των Υγειονομικών.
Απομονώνεται στην Ευρώπη ο Άξονας Παρίσι, Αθήνα, Ρώμη!!

  

Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021 Μετά τη Μέρκελ και η Τσεχία δήλωσε πως δεν θα πάει σε Υποχρεωτικό Εμβολιασμό. Απομονώνεται στην Ευρώπη ο Άξονας Παρίσι,Αθήνα, Ρώμη!!! Ο εμβολιασμός κατά COVID δεν θα είναι υποχρεωτικός υπό την νυν κυβέρνηση της Τσεχίας ξεκαθάρισε ο Andrej Babi š σήμερα κατά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο του Nachod στην περιχοή Hradec Kralove. Ο Υπ. Υγείας Adam Vojtěch είπε ότι συμμερίζεται αυτή την άποψη. “Για να είμαστε σαφείς, κανένας εμβολιασμός, είτε πρόκειται για το κοινό είτε για επαγγελματίες της υγείας, δεν θα καταστεί υποχρεωτικός υπό αυτήν την κυβέρνηση”, τόνισε.

Πρόσθεσε ότι αυτό θα συζητηθεί από την επόμενη κυβέρνηση.

dimpenews.com






ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ:
«Με το εμβόλιο κολλάς 100% κορωνοϊό»

  


Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021 

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό ο καθηγητής κλινικής φαρμακολογίας στο ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, πέταξε ακόμα μια «βόμβα»! Δήλωσε μεταξύ άλλων: «Πρέπει να έχω τον ιατρικό φάκελο για να ξέρω αν υπάρχουν τυχόν προβλήματα για να ξέρω αν θα πάθετε κάτι από το εμβόλιο. Άμα δεν το ξέρω επιβάλω τυφλά μέτρα: Όλοι εμβόλιο! Είναι σαν να σου λέω πως επειδή ένα ποσοστό 10% δεν βλέπει μακριά, όλοι πρέπει να φορέσουν γυαλιά μυωπίας. Τότε το 90% θα σκοτωθεί γιατί δεν θα βλέπει την τύφλα του με τα γυαλιά μυωπίας.

Με το εμβόλιο είναι 100% σίγουρο πως θα πάρω τον κορωνοϊό».

https://www.pronews.gr






ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ» ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ 35ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ PFIZER
  


Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021 Ακόμη ένας συνάνθρωπός μας, έχασε τη ζωή του λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό του κατά του κορωνοϊού, χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα υγείας. Πρόκειται για έναν 35χρονο από την Κόρινθο, ο οποίος κατέληξε μία εβδομάδα μετά τη χορήγηση του σκευάσματος της Pfizer. Ο άτυχος άνδρας έκανε το εμβόλιο της Pfizer στο νοσοκομείο Κορίνθου, την πρώτη δόση για την ακρίβεια, την περασμένη Παρασκευή, 16 Ιουλίου, και την επόμενη ημέρα αισθάνθηκε αδιαθεσία και πυρετό. Μάλιστα, μόλις έκανε το εμβόλιο, έκανε και rapid test και βγήκε θετικός στον κορωνοϊό, με τα συμπτώματα να μην υποχωρούν. Ο νεαρός, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, αλλά έπαθε ανακοπή και οι γιατροί του έκαναν μαλάξεις σε έναν προθάλαμο, εντούτοις, ο 35χρονος δεν τα κατάφερε και κατέληξε το βράδυ της Παρασκευής 23 Ιουλίου, μία εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό του.

Ο πατέρας του, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του ανέφερε πως «ανάγκασα τον γιο μου να κάνει το εμβόλιο, για να ανοίξει την επιχείρησή του, δεν ήθελε το παλικάρι με τίποτα, φοβόταν.

Φοβόταν, όπως φοβόμουν κι εγώ» αναφέρει ο άτυχος πατέρας, ζητώντας από το κράτος εξηγήσεις που μάλλον ποτέ δεν θα πάρει. «Δεν ξέρουμε τι είναι αλήθεια και τι όχι, δεν είμαστε αρνητές.

Ούτε θερμόμετρο δεν του έβαλαν» και πέθανε ξαφνικά, λέει. Αποκαλύπτει δε πως και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, η μητέρα και η αδερφή του αδικοχαμένου παιδιού του, είχαν εμβολιαστεί.

https://www.pronews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια