Header Ads

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ FACEBOOK φ.1732

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ
facebook

Κυριάκος Κόκκινος
Δικηγόρος - Coach







Ο Κυριάκος Κόκκινος κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
Διαχειριστής • 12 ώρ. •
 

Δεν έχουμε δικαίωμα χαλαρού ύπνου και εφησυχασμού, όσο γύρω μας χτίζονται αόρατα τείχη μιας νέας απάνθρωπης δουλείας!

Ποιά 200 χρόνια λευτεριάς, πού την είδατε;


Ξεχάσατε τα μνημόνια, ξεχάσατε το ξεπούλημα της πατρίδας, με ένα άρθρο και ένα νόμο, από όλα τα καθεστωτικά κόμματα, ξεχάσατε τα σκάνδαλα, τη διαφθορά μέχρι το μεδούλι αυτών που διοικούν την πατρίδα ελέω ονομάτων, τζακιών, ευέλικτων μεσών, συνδιαλλαγών και επικύψεων σε άλλους ισχυρότερους;

Τί νομίζετε ότι άλλαξε σήμερα και κατά τη διαχείριση και αυτής της κρίσης , που με το προσωπείο του υγειονομικού κινδύνου, κατεδαφίζει κι άλλο τα ανθρώπινα και πολιτικά μας δικαιώματα; Πώς αντιστεκόμαστε;

Πρώτον αναζητούμε και μαθαίνουμε την αλήθεια.

Την ΑΛΗΘΕΙΑ όμως, όχι ό,τι κατεβαίνει στου καθενός την κεφαλή! Όχι παραπληροφόρηση, όχι νέες ιδιωτικές ατζέντες από νεογέννητους σωτήρες στη θέση των προηγούμενων.

Παίρνουμε μετά, όρθιοι, θέση, ο ένας δίπλα στον άλλο, γυμναζόμαστε ολικά ως ελεύθερα όντα, σωματικά, ψυχικά, πνευματικά, ηθικά, φυλάμε τον εαυτό μας, τους παραστάτες μας, ακόμη και τους αγνώστους αδελφούς μας!

Κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας να ανατάξουμε το χάος. Ξέρουμε κάθε στιγμή τί πρέπει να κάνουμε, αρκεί να ανοίγουμε ειλικρινή διάλογο με την καρδιά και το νου μας. Πάντα θα μας μιλά, καθαρά και θα μας δείχνει το δρόμο!

Καθένας μας ένα μοναδικό κύτταρο της μεγάλης ΚΑΡΔΙΑΣ που λέγεται Ελλάδα, μέσα στον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ της ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, έχει το δικό του μοναδικό έργο να πράξει.

Δεν υπάρχει άλλος να κάνει το έργο το δικό σου Αδελφέ μου.

Στο δικό σου έργο, όλοι οι άλλοι Παραστάτες, στο δικό μου όλοι Εσείς!

Αυτή είναι η μόνη ελπίδα, λέγεται ΟΡΓΑΝΙΚΟΤΗΤΑ, να υπάρχουμε, σκεφτόμαστε και δρούμε ως ατομικότητες μέσα σε έναν ζώντα Οργανισμό!

Ξέρουμε ότι είναι αλήθεια, αλλά μας φαίνεται δύσκολο να εγκαταλείψουμε τα όσα μάθαμε και είναι συγκρουσιακά, υποτιμητικά για πραγματικούς Έλληνες Ανθρώπους, στραβά και άθλια.

Όμως αδελφοί μου η θυσία του εγώ κι η ανάδειξη της χαράς να το δούμε μέσα στη φυσική του αγαπητική κοινότητα, είναι ο μόνος δρόμος να βγούμε από το τέλμα, να λύσουμε τα ατομικά και συλλογικά μας προβλήματα, να νικήσουμε τον εχθρό, μέσα και έξω από εμάς, να ξαναβγούμε λεύτεροι στο φως του Ήλιου και να διεκδικήσουμε της Ελληνική μας Ευδαιμονία!

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα ή άλμα, αν χρειαστεί;
   
YOUTUBE.COM Γιώργος Μανωλιούδης, Μια σπίθα φτάνει... (Αντίσταση Τώρα) Στίχοι, Μουσική: Γιώργος Μανωλιούδης.Ερμηνεία: Γιώργος Μανωλιούδης.

Κυριάκος Κόκκινος 
Δικηγόρος - 
Διαπραγματευτής - Coach 
Πρόεδρος 
της Κίνησης Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ 
Αντιπρόεδρος 
του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων (ΟΥΚ)

Δεν υπάρχουν σχόλια