Header Ads

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ φ.1726

Νίπτει τας χείρας της η Pfizer αν συμβούν επιπλοκές σε εμβολιασμένους αποκαλύπτει ο σύμβουλος Υγείας του Προέδρου του Λιβάνου

    


Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2021: Ο Walid Khoury, σύμβουλος Υγείας του Προέδρου του Λιβάνου, δήλωσε ότι η εταιρεία “Pfizer” τους ζήτησε να αναλάβουν την ευθύνη τους σε περίπτωση που οποιοδήποτε άτομο αντιμετωπίσει σοβαρές επιπλοκές μετά τη λήψη του εμβολίου. Ο Khoury εξήγησε, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης του Λιβάνου, ότι η χώρα του έχει εγκρίνει το αμερικανικό εμβόλιο “Pfizer”, τονίζοντας ότι “δεν υπάρχει πρόβλημα με τη σύμβαση με την Pfizer”.

Ο σύμβουλος του Προέδρου του Λιβάνου επιβεβαίωσε ότι το εμβόλιο θα φτάσει στον Λίβανο κατά την πρώτη εβδομάδα του επόμενου Φεβρουαρίου. Στο σχετικό πλαίσιο, τόνισε «την ανάγκη ενίσχυσης του ιατρικού και νοσοκομειακού τομέα και του νοσηλευτικού συστήματος», λέγοντας: «Αυτός ο τομέας έχει μεγάλες μολύνσεις με τον ιό και αυτό αντικατοπτρίζεται στην κατάσταση της υγείας στη χώρα».

Όσον αφορά τις αιτίες της πρόσφατης εξάπλωσης της νόσου,είπε ότι «το αεροδρόμιο και τα ταξίδια δεν είναι ο λόγος για τον υψηλό αριθμό μολυσμένων ατόμων στη χώρα». Τόνισε ότι ο αριθμός των ταξιδιωτών έχει μειωθεί και έχουν ληφθεί προληπτικά μέτρα, γεγονός που δείχνει ότι οι έλεγχοι διεξάγονται εντατικά στο αεροδρόμιο. Επιπλέον, ο Walid Khoury δήλωσε ότι το μεγάλο πρόβλημα είναι η κουλτούρα της πρόληψης.

“Πηγαίνουμε σ’ ένα πολύ δύσκολο στάδιο”, δήλωσε ο Khoury στο LBCI, εξηγώντας ότι “η πλειονότητα των νοσοκομείων είναι γεμάτη με ασθενείς με Corona” και κάλεσε τους ενδιαφερόμενους να ενισχύσουν το ιατρικό προϊόν. Ο σύμβουλος του προέδρου προέβλεψε ότι ο αριθμός των καθημερινών κρουσμάτων Coronavirus στο Λίβανο θα έφτανε τις 4.000 ή 5.000.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λίβανος ανακοίνωσε τη Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου, ότι είχε καταλάβει 2 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου “Pfizer”, επαρκές για το 20% των πολιτών του.

Πηγή: Λιβανέζικα μέσα ενημέρωσης,RT arabic 2/1/20 dimpenews.com

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ “COMIRNATY” ΤΗΣ PFIZER! Κατάλογος

  


ΥΓΕΙΑ. - 29 Δεκ 2020 - 19:00 Παρουσιάζουμε τις επίσημες παρενέργειες του εμβολίου “Comirnaty” – όπως ονομάστηκε – της Pfizer, όπως αυτές καταγράφηκαν στις μέχρι τώρα κλινικές δοκιμές.

Οι παρενέργειες ξεκινούν από πονοκέφαλο, κόπωση, ρίγος, πυρετό, ναυτία, πόνο στα άκρα και μπορεί να φτάσουν ως λεμφαδενοπάθεια και οξεία παράλυση του νεύρου του προσώπου, ενώ είναι άγνωστες οι επιπτώσεις του σε παιδιά και εγκύους που ορθά εξαιρέθηκαν των δοκιμών και γι΄ αυτό συνιστάται αποφυγή εμβολιασμού σε παιδιά, εγκύους και θηλάζουσες, ενώ αναφέρεται ότι μπορεί πιθα- νά να υπάρξει προσωρινή αδυναμία χειρισμού μηχανημάτων ή οδήγησης αμέσως μετά τον εμβολιασμό!

Διαταραχές του αιμυποιητικού και του λεμφικού συστήματος, Λεμφαδενοπάθεια, Διαταραχέςτου ανοσοποιητικού συστήματος. Αναφυλαξία, υπερευαισθησία, Ψυχιατρικές διαταραχές, Αυπνία, Διαταραχές του νευρικού συστήματος , Κεφαλαλγία, Οξεία περιφερική παράλυση του προσωπικού νεύρου, Διαταραχές του γαστρεντερικού, Διαταραχές του μυοσκελετικού συστήματος, Αρθραλγία, μυαλγία, Πόνος στα άκρα, Γενικές διαταραχές και καταστάσεις της ιστού, άλγος της θέσης ένεσης, κόπωση, ρίγη πυρεξία, οίδημα στη θέση ένεσης, ερυθρότητα στη θέση ένεσης, κακουχία, κνησμός στη θέση ένεσης.

* Υψηλότερη συχνότητα πυρεξιας παρατηρήθηκε μετά τη 2’ δόση.

* Καθ» όλη τη διάρκεια της περιόδου παρακολούθησης τη; ασφάλειας μέχρι σήμερα, οξεία περιφερική παράλυση του προσωπικού νεύρου (ή πάρεση) αναφέρθηκε από τέσσερις συμμετέχοντες στην ομάδα. του εμβολίου m RNA COVID-19 . Η έναρξη της παράλυσης του προσωπικού νεύρου ήταν την Ημέρα 37 μετά. τη Δόση 1 (ο συμμετέχων δεν έλαβε τη δόση 2) και τις 11 μέρες 3, 9 και 48 μετά τη Λύση 2. Λεν αναφέρθηκαν περιπτώσεις οξείας περιφερικής παράλυσης του προσωπικού νεύρου (ή πάρεσης) στην ομάδα εικονικού φαρμάκου.

Δεν υπάρχουν επίσης ακόμη στοιχεία για συσχέτιση με καρκίνο ή για επίδραση ή αντίδραση με άλλα φάρμακα που μπο- ρεί να λαμβάνει ήδη ένα άτομο.

Αν κάποιος μετά τον εμβολιασμό του παρατηρήσει νέες παρενέργειες από αυτές που μέχρι τώρα περιγράφονται, οφείλει να ενημερώσει άμεσα τον ΕΟΦ (κίτρινα κάρτα), με ηλεκτρονική του δήλωση εδώ. Το ίδιο και για οποιοδήποτε άλλο φάρμακο και εμβόλιο.


Πηγή: TRIKLOPODIA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια