Header Ads

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ φ.1688


Η ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
(Αστυνομικά Δελτία Κορινθίας και άλλα...)



Πελοπόννησος 

Προσοχή! Κυκλοφορεί ψευδεπίγραφο απατηλό μήνυμα μέσω emails ως δήθεν επιστολή της ΕΛ.ΑΣ. 


Ανακοινώνεται ότι το παραπάνω κείμενο - μήνυμα, που αναπαράγεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mails), ως δήθεν επιστολή της Ελληνικής Αστυνομίας, είναι καταφανώς ψευδεπίγραφο και απατηλό και διακινείται από δράστες που επιχειρούν προφανώς να εξαπατήσουν – παραπλανήσουν τους πολίτες. 
Παρακαλούνται οι πολίτες «να μην ανοίγουν» τα συνημμένα αρχεία και να διαγράφουν το συγκεκριμένο μήνυμα. Έρευνα για το θέμα διενεργείται ήδη από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. korinthosnews


ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ...


ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 
Τρίπολη, 28 Μαρτίου 2020 

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου 
Συνελήφθησαν τριάντα τρία (33) άτομα, προσήχθησαν πενήντα εννέα (59) και έ γινε έλεγχος σε τετρακόσια πενήντα δύο (452) 
Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε τριακόσια τριάντα (330) οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά σαράντα επτά (47) παραβάσεις 
Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών και απόπειρα κλοπής στη Μεσσηνία 
Κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης και μεταλλική ράβδος 
Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών 

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκε χθες (27.3.2020), εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. 
Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου. 

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε τετρακόσια πενήντα δύο (452) άτομα, εκ των οποίων τα τριακόσια πενήντα οχτώ (358) ήταν ημεδαποί και τα ενενήντα τέσσερα (94) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε τριακόσια τριάντα οχήματα (330) οχήματα. 
Επιπλέον, προσήχθησαν πενήντα εννέα (59) άτομα, από τα οποία τριάντα έξι (36) ήταν ημεδαποί και είκοσι τρία (23) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν τριάντα τρία (33) άτομα. 

Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν: Πέντε (5) ημεδαποί στην Κορινθία, για ζωοκλοπή. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς. 
Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου. 


ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 
Τρίπολη, 27 Μαρτίου 2020 

Συνελήφθη 28χρονος ημεδαπός, δραπέτης φυλακών 
Είχε αποδράσει στις 28.2.2020 από το Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Ενηλίκων Τίρυνθας Συνελήφθη στις 26.3.2020 στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικούς Τμήματος Σικυωνίων, 28χρονος ημεδαπός, δραπέτης φυλακών. 
Ο ανωτέρω είχε αποδράσει την 28.2.2020 το βράδυ από το Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Ενηλίκων Τίρυνθας. Αστυνομικοί του Αστυνομικούς Τμήματος Σικυωνίων, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εντόπισαν τον 28χρονο στο Κιάτο Κορινθίας και τον συνέλαβαν Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. 

Νεμέα: 
Συνελήφθη να λειτουργεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος 
Συνελήφθη χθες (28-03-2020) σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου Νεμέας μία ημεδαπή, κατηγορούμενη για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού. Ειδικότερα πρωινές ώρες το Σάββατο 28/03/2020 και 11.00 ώρα το πρωί, μετά από έλεγχο, από αστυνομικούς του Α.Τ. Νεμέας συνελήφθη η προσωρινή υπεύθυνη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου Νεμέας κατηγορούμενη για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού. 
Σε βάρος της ασκήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία και βεβαιώθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα 5.000 ευρώ, ενώ σε πέντε πελάτες που ήσαν εκείνη την ώρα στο κατάστημα επιβλήθηκε πρόστιμο 150 ευρώ στον καθένα. 
Η συλληφθείσα με την σε βάρος της δικογραφία οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα. 

Πηγή: Nemea Press

Δεν υπάρχουν σχόλια