Header Ads

ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Η ΓΚΟΥΝΤΟΥΡΑ φ.1685

Έγραψε ιστορία με το μετάλλιο η Γκουντούρα 


Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση νίκησε με 15-12 την Αμερικανίδα Βόζνιακ και πέρασε στις «4» καλύτερες της διοργάνωσης.

Στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Σπάθης Γυναικών με την ονομασία Κύπελλο Ακρόπολις βρίσκεται η ∆ώρα Γκουντούρα. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση νίκησε με 15-12 την Αμερικανίδα Βόζνιακ και πέρασε στις «4» καλύτερες της διοργάνωσης. Με δεδομένο, μάλιστα ότι δεν υπάρχει «μικρός τελικός», η Γκουντούρα έχει εξασφαλίσει ήδη μετάλλιο και θα παλέψει για την είσοδό της στον τελικό. 

Ο αγώνας με την Βόζνιακ ήταν συναρπαστικός και η Αμερικανίδα προηγήθηκε με 10-8, όμως πέντε συνεχόμενα χτυπήματα της αθλήτριας της ΑΕΚ τής έδωσαν σημαντικό προβάδισμα με 13-10 και στη συνέχεια τη νίκη. Στον ημιτελικό η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα αντιμετωπίσει την Πουζτάι (Ουγγαρία). 

Η Γκουντούρα με την είσοδό της στα ημιτελικά έγραψε Ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που κατακτά μετάλλιο στο Κύπελλο Ακρόπολις. Ταυτόχρονα πήρε πολύτιμους βαθμούς και πλησιάζει ακόμη περισσότερο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. 

Το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων είναι χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης. 

in.gr 7 Μαρτίου 2020, 17:30

Δεν υπάρχουν σχόλια