Header Ads

ΠΥΡΑ ΚΟΥΓΙΑ ΚΑΤΑ ΟΧΕ φ.1685

«Πυρά» Κούγια κατά ΟΧΕ: 


«Ενα χρόνο μετά τον επεισοδιακό τέταρτο τελικό και δεν έχει αποδοθεί ακόμη δικαιοσύνη»

Ο γνωστός ποινικολόγος και νομικός εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, μίλησε για τα επεισόδια που είχαν γίνει από τους οπαδούς της ΑΕΚ στον περσινό τέταρτο τελικό και για τα οποία ακόμα δεν έχει τιμωρηθεί η Ενωση 

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τον επεισοδιακό τέταρτο τελικό της περσινής Handball Premier ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, στον οποίο είχαμε συμπλοκές των «κιτρινόμαυρβν» οπαδών με τα ΜΑΤ, προπηλακισμούς, ρίψη καπνογόνων και αντικειμένων στα μέλη της «ερυθρόλευκης» αποστολής, αλλά ακόμα η Ενωση παραμένει ατιμώρητη.Τα επεισόδια των οπαδών της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού είχαν προκαλέσει την 40άλεπτη διακοπή του αγώνα, αλλά και την εκκένωση του γηπέδου. Εικόνες ντροπής στο κλειστό του ΟΑΚΑ, για τις οποίες η Ενωση θα έπρεπε να είχε τιμωρηθεί, αλλά παρότι έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος, καμία ποινή δεν έχει επιβληθεί στους Κιτρινόμαυρους. 

Ο Αλέξης Κούγιας, γνωστός ποινικολόγος και νομικός εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, με παρέμβασή του στο Action 24, εξαπέλυσε ευθεία επίθεση κατά του πρόεδρου της ομοσπονδίας, κ. Γκαντή, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή News Sport. Η στάση της αθλητικής δικαστή, Μπουτάκη, προκαλεί πολλά ερωτηματικά, όπως επίσης και των ΓΓΑ, Υφυπουργείου Αθλητισμού και του Υπουργείου ∆ικαιοσύνης. Φορείς που θα έπρεπε να είχαν επιληφθεί επί του θέματος, το οποίο πλήττει την αξιοπιστία του πρωταθλήματος. Ενός Πρωταθλήματος που συνεχίζεται, σαν να μη συμβαίνει… τίποτα! 

Μεταξύ άλλων, ο κ. Κούγιας είπε: 

«Η ΟΧΕ διοργανώνει πρωταθλήματα. Σωστά; Με ποιο τρόπο, όμως; ∆εν είναι δυνατόν να διοργανώνει πρωταθλήματα, χωρίς να υπάρχει αθλητικός δικαστής! Στον τελικό του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ πέρυσι μπήκαν οι οπαδοί, τρόπος του λέγειν, της ΑΕΚ μέσα στο γήπεδο και περίπου ένα χρόνο μετά από αυτό το γεγονός, δεν έχει αποδοθεί ακόμη δικαιοσύνη! Με ποιο τρόπο διεξάγεται το πρωτάθλημα; ∆εν θα έπρεπε να ανασταλεί το πρωτάθλημα και η διεξαγωγή του; Με ποιο τρόπο θα διασφαλίσετε τις ομάδες, ότι δεν θα μπουν στο μέλλον οπαδοί κάποιας ομάδας, του ∆ιομήδη Άργους, του ΠΑΟΚ, οποιουδήποτε, να τα κάνουν γης μαδιάμ και να μην υπάρχουν επιπτώσεις. 

Μέχρι μηνυτήρια αναφορά θα κάνω για το θέμα! Κατά παντός υπευθύνου! Αυτή είναι η εντολή που έχω από τη ∆ιοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και αυτό θα κάνω! Όλη αυτή είναι μία διαδικασία κωλυσιεργίας και ατιμωρησίας! Κάντε τον κόπο, πηγαίνετε αύριο το πρωί κιόλας στον κύριο Γρίβα και θα δείτε ότι άμεσα θα έχετε αθλητικό τακτικό δικαστή». 

in.gr 5 Μαρτίου 2020, 22:40

Δεν υπάρχουν σχόλια