Header Ads

ΕΚΑΝΕ ΑΙΣΘΗΣΗ Ο ΤΡΌΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ...


«Χτύπημα» Τραμπ στο Νταβός:
«Δεν θα τους αφήσουμε 
να ελέγξουν τις ζωές μας...»
                            "Χαμός» στο Νταβός 
           με τα λόγια που ΜΜΕ δεν προβάλλουν..."
                                            
  

Παράδειγμα προς μίμηση για τον υπόλοιπο κόσμο χαρακτήρισε τις επιδόσεις της οικονομίας των ΗΠΑ ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, μιλώντας στο 50ό Φόρουμ του Νταβός, όπου η Νέα Τάξη ετοιμάζει το μανιφέστο του 2020, όπως ήδη γνωρίζετε αποκλειστικά από το el.gr (ΕΔΩ).
Ήταν επόμενο να αναφερθεί στις επιτυχίες της αμερικανικής οικονομίας ο Ν.Τραμπ, καθώς στις «μετα-ομπαμικές» ΗΠΑ ακολουθείται δεξιά πολιτική ελεύθερης οικονομίας σε αντίθεση με την αριστερόστροφη πολιτική συγκεντρωτισμού του πλούτου που ακολουθούν οι χώρες που υπακούν στην «πράσινη πολιτική» της Ατζέντας 2030.
Μιλώντας ενώπιον ενός ακροατηρίου που αποτελούνταν από πολιτικούς ηγέτες και ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων, ο Τραμπ έδωσε στον εαυτό του εύσημα για την απελευθέρωση της αμερικανικής οικονομίας, από την προηγούμενη αριστερή κυβέρνηση του Ομπάμα, με τη σύναψη νέων εμπορικών συμφωνιών και τη δημιουργία οικονομικών ευκαιριών για τους απλούς εργαζομένους και τις οικογένειές τους.
«Χρόνια οικονομικής στασιμότητας έδωσαν τη θέση τους σε έναν ισχυρό πίδακα οικονομικών ευκαιριών», είπε.
Παράλληλα, ο δεξιός Πρόεδρος των ΗΠΑ κατήγγειλε τους «προφήτες της δυστυχίας» για την κλιματική αλλαγή, απαντώντας στις διεθνιστικές τοποθετήσεις της Γκρέτα Τούνμπεργκ, η οποία παρακολουθούσε την ομιλία του και μόλις λίγο νωρίτερα είχε καταγγείλει τους ισχυρούς ότι δεν έχουν κάνει τίποτα για να αποτρέψουν την υποτιθέμενη καταστροφή του πλανήτη. Αποκάλεσε επίσης τους «πράσινους» ιδεόπληκτους «απαισιόδοξους» και «κληρονόμους των ανόητων μελλοντολόγων του χθες»
Συνεχίζοντας δήλωσε:
«Προέβλεψαν κρίση υπερπληθυσμού την δεκαετία του ‘60, μαζική πείνα την δεκαετία του ’70 και το τέλος του πετρελαίου την δεκαετία του ’90. Αυτοί οι κινδυνολόγοι πάντα ζητούν το ίδιο πράγμα: απόλυτη δύναμη, προκειμένου να κυριαρχήσουν, να μεταμορφώσουν και να ελέγξουν κάθε πτυχή των ζωών μας. Δεν θα αφήσουμε ποτέ αυτούς τους ακραίους σοσιαλιστές να καταστρέψουν την οικονομία μας, να σαραβαλιάσουν την χώρα μας ή να εξαλείψουν την ελευθερία μας».
Αυτά τα λόγια φυσικά παραλείπονται από ελληνικά και εγχώρια ΜΜΕ, αλλά θα τα διαβάσετε στο el.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια