Header Ads

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ φ. 1678


Γ΄ΕΘΝΙΚΗ  6ος Όμιλος
ΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 -ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 0-6


Ο γολγοθάς για την Κόρινθο 06 συνεχίζεται. Νέα ήττα και με βαρύ σκορ εντός έδρας από τον Αήττητο Σπάτων με 6-0. Δεν νομίζουμε ότι πρέπει να σχολιάσουμε κάτι από το παιγνιδι αυτό, αλλά να πούμε δύο λόγια για την κατάσταση της ομάδας, που ενώ είχε όλα τα εχέγγυα να διαδραματίσει μία σοβαρή παρουσία παραμονής στη Γ΄ Εθνική σε πρώτη φάση οι καθ΄ ύλην αρμόδιοι τήρησαν και σ΄ αυτή την ποδοσφαιρική περίοδο της κατηγορίας αρνητική στάση, χωρίς ίχνος μεταμέλειας για την υποβάθμιση του ονείρου για επάνοδο μιάς νέας Κορινθιακής ομάδας στο προσκήνιο των Εθνικών κατηγοριών, όπως αυτό συμβαίνει στους περισσότερους νομούς της χώρας.
Απλά όμως να υπενθυμίσουμε τους στίχους του ποιητή :"Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα..." σε όλους οσους ασχολούνται και αγαπάνε το ποδόσφαιρο.  Για την ιστορία τα γκολ πέτυχαν οι :Ταμπάκης  (30') , Γραμμάτικας  (34') , Χουσελάς (46') ,Τσεπάς  (85'), Πρέντι  (88'), Δρίτσας  (90'). 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ :Μανδαλενάκης (Ηρακλείου), ΒΟΗΘΟΙ :Καραγιαννίδης  (Αθηνών ) & Θεοδοσάκης  (Λασιθίου ).
ΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06: :Ψωμάρας, Παπουτσής, Φίλης, Babaj, Τζαναβάρας  (78' Μπίμπας ), Carro Aulisio, Βabaj Daniel ,( 86'Μπεκιάρης ), Παπανικολάου, Τσατσόπουλος, Κουϊμελης  (86' Qevani ), Λέσση, (46' Κόκκινος ).   
ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ::Στεφανίδης, Γραμμάτικας, Γερόλυμος, Μεγαλοοικονόμου, Βενέτης, Τζανουλίνος  (60' Τσεπάς ), Ταμπάκης  (81' Δρίτσας ), Αngeli, Prendi, Πλαβούκος  (56' Στυλιανόπουλος, Χουσελάς (50' Hilaj ).
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ ΚΑΙ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Α2 Handball.
Ποσειδώνας Λουτρακίου – Αθηναϊκός 21-18

      Σημαντική εντός έδρας νίκη 21-18 πέτυχε ο Ποσειδώνας Λουτρακίου με αντίπαλό τον Αθηναϊκό  για την 9η και τελευταία αγωνιστική του 1ου γύρου γι  α την Α2 Handball.
   Η ομάδα του Λουτρακίου με την νίκη αυτή έφτασε στους εννέα βαθμούς όσους και ο Αθηναϊκός.
Αγωνιστικά, η ομάδα του Χατζηκωνσταντίνου  ξεκίνησε δυνατά το ματς προηγούμενη 4-1 στο 5’. Η αντίδραση του Αθηναϊκού ήταν άμεση ροκανίζοντας την διάφορα φέρνοντας το ματς στο τέλος του Α ημιχρόνου ισόπαλό 11-11.
Στη επανάληψη, η Ομάδα του Λουτρακίου με προσωπική άμυνα man to man στο ατού  του φιλοξενουμένου Φίλιππο Φάμπατς και έχοντας σε καταπληκτική ημέρα τον τερματοφύλακα της, Βλαχογεώργιο προηγήθηκε στο 45’ 17-13. Άμεση ήταν η αντίδραση της ομάδα του Βαρελτζή, όπου εκμεταλλευομένη το αριθμητικό της πλεονέκτημα σε δυο περιπτώσεις και σε συνδυασμό με 5-1 την άμυνα της, ισοφάρισε το ματς σε 17-17. Η συνεχεία ανήκει στην ομάδα του Λουτρακίου όπου με ένα δικό  της σερί 4-0  έκανε το 21-17 και σε αυτό το σημείο κλείδωσε η νίκη για τον  Ποσειδώνα Λουτρακίου. Η ομάδα του Αθηναϊκού το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με γκολ του Φαμπατς διαμορφώνοντας  το τελικό 21-18 για την ομάδα του Λουτρακίου.
      Στα  αξιοσημείωτα του παιχνιδιού ήταν το fair play του τερματοφύλακα του Αθηναϊκού  Μαγκαφουράκη όπου ανέβασε  σ’ άλλο ένα επίπεδο τον αθλητισμό. Με δίκια του παραδοχή επιβεβαίωσε την επίτευξη τέρματος μετά από ρήψη πέναλτι  των φιλοξενούμενων , όταν οι διαιτητές ξεγελαστήκαν  όταν  η μπάλα μπήκε και βγήκε από το τέρμα.
Ακόλουθη  αναλυτικά η ένσταση και η απάντηση των διαιτητών.
Εκεί έγινε ένσταση από την ομάδα του Αθηναϊκού.
     -Στο 58,30 μετά από απόκρουση πέναλτι σε βάρος του Αθηναϊκού το παιγνίδι συνεχίστηκε και πέτυχε τέρμα ο Αθηναϊκός και το σκορ διαμορφώθηκε 20-18. Με βάση μαρτυρία του τ/φ του Αθηναϊκού ότι στην εκτέλεση πέναλτι είχε επιτευχθεί τέρμα χωρίς να έχει  γνώση  ο διαιτητής. Αποφάσισαν να ακυρωθεί το γκολ του Αθηναϊκού, να επικυρωθεί το γκολ του Ποσειδώνα.
Ακολούθως οι διαιτητές απάντησαν.
     Σε απάντηση του Αθηναϊκού οι διαιτητές έχουν να πουν στο 58,30 περίπου δόθηκε πέναλτι υπέρ του Ποσειδώνα. Ο τ/φ αποκρούει το πέναλτι και η μπάλα μπήκε στα δίχτυα και βγήκε άουτ. Στη συνέχεια της φάσης ο Αθηναϊκός με αιφνιδιασμό από πάσα του τ/φ σε παίκτη του και δημιούργησε γκολ. Οι διαιτητές πήραν αμέσως τάιμ άουτ και ύστερα από σύσκεψη κατακύρωσαν το πέναλτι υπέρ του Ποσειδώνα και διορθώθηκε το σκορ [εννοούν του φωτεινού πίνακα]. Το πιστοποίησε και ο τερματοφύλακας του Αθηναϊκού μετά το γκολ του Αθηναϊκού. Μετά το γκολ του  Αθηναϊκού δεν δόθηκε εναρκτήρια ρίψη και σωστά δεν μέτρησε. Σωστά   ακυρώθηκε το γκολ του Αθηναϊκού  σύμφωνα με τον κανονισμό διαιτησίας άρθρο 12 παράγραφος 2 έπρεπε να προηγηθεί εναρκτήρια ρίψη υπέρ του Αθηναϊκού[σέντρα].
Α.Ο.ΠΟΣΕΙΔΩΝ [Χατζηκωνσταντίνου Κων.] Βλαχογεώργιος, Αικατερίνης 3, Τυφτικίδης 1, Καραβάς, Ζέρβας, Δώδας, Χριστόπουλος 1, Χατούπης,  Χατζηκωντίνου Ν. 1, Δημητρόπουλος 2, Βασιλειαδης 3, Χατζτηκωντίνου Αθ. 5, Παλαιολόγος, Ρουμελιώτης 5

Δεν υπάρχουν σχόλια