Header Ads

ΑΔΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ φ. 1678



Ο “ρατσισμός” σε βάρος των Ελλήνων...

Αυτό που συμβαίνει στα τελευταία χρόνια με τις Ελληνικές Κυβερνήσεις έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο παράδοξο και άδικο για τους γηγενείς Έλληνες πολίτες. Δεν φτάνει που καταπατήθηκε βάναυσα το Ελληνικό Σύνταγμα και νομιμοποιούνται λαθρομετανάστες χωρίς να τηρούνται άρθρα του Συντάγματος για απόδοση Ιθαγένειας, δεν αρκεί που η Κυβέρνηση Τσίπρα είχε σαλπίσει “Ελεύθερη άφιξη στην Ελλάδα” εκατοντάδων χιλιάδων αλλοδαπών, δεν μιλάει κανένας με στεντόρια φωνή από τα κόμματα της αντιπολίτευσης για την καθημερινή άφιξη δια ξηράς και δια θαλάσσης ατόμων που αλλοιώνουν την πληθυσμιακή κοινωνία της χώρας, τους συντηρούμε και από πάνω σε βάρος των Ελλήνων φορολογουμένων, που έχουν στραγγίξει από τα Μνημονιακά μέτρα και την οικονοική κρίση.

Η Κυβέρνηση των Άθεων, αφού αναρριχήθηκε στην εξουσία εκμεταλλευόμενη την απαράδεκτη κυβίστηση μετάλλαξης της Νέας Δημοκρατίας από Αντιμνημονιακής σε Μνημονιακή, με τι ψήφους των οπαδών της Φιλελεύθερης Παράταξης, που οργισμένοι καταψήφισαν το κόμμα μίας ολόκληρης ζωής, παρά την εξαπάτηση του 62% των Ελλήνων πολιτών διοίκησε την Ελλάδα μετατρέποντάς την σε Ελλαδιστάν χειρίστου είδους. Σε χώρα Απάτριδων, αδιάφορων σε κάθε τι το Ελληνικό και ιστορικά ενός μικρού σε έκταση κράτους, αλλά Μεγάλου, ως Έθνους, που φώτισε την ανθρωπότητα με τον Πολιτισμό και την Φιλοσοφική του σκέψη. Παρέδωσε στην επόμενη τη λεγόμενη «καυτή πατάτα» ελπίζοντας στην ταχεία επάνοδο στην εξουσία.

Στο χέρι της Κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να διαψεύσει τις Κασσάνδρες και να μη δώσει δικαιώματα στη «χαριστική βολή» στον κρόταφο της Πατρίδας μας, που εποφθαλμιούν και απεργάζονται εχθροί και φίλοι Έτσι όπως μας οδήγησε η άφρων πολιτική της προηγούμενης Κυβέρνησης και ο ρυθμός χελώνας στην αποκατάσταση των κακώς κειμένων, σύντομα θα γίνουν οι Έλληνες πολίτες μειοψηφία στην ίδια τους τη χώρα!!!  'Ολα τα μέτρα, κατόπιν εντολής έξωθεν και υπό την πίεση του “διευθυντηρίου των Βρυξελλών”,  λαμβάνονται και είναι υπέρ των Λαθρομεταναστών από την “Κάθε κυρία – με μικρό - Μέρκελ, που βρέθηκε να παίρνει αποφάσεις σε νευραλγική θέση, ενώ είναι και αυτή εκπρόσωπος στην Ε.Ε. ένα απλό μέλος. Οι Έλληνες έχουν βρεθεί στη δυσάρεστη θέση και χρωστάνε παντού, δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα. Μερικούς  τους ξεσπιτώνουν οι Τράπεζες για κόκκινα δάνεια , αφού η ανεργία έχει ξεπεράσει το διπλάσιο του μέσου όρου της ΕΕ και “ουκ, αν λάβεις παρά του μη έχοντος...”.

Ακριβώς λοιπόν, αυτή την ώρα βγάζουν βιβλιάρια Υγείας για τους Λαθρομετανάστες με ελεύθερη πρόσβαση στο Ελληνικό Σύστημα Υγείας, την ώρα που εκατομμύρια Ελλήνων είναι ανασφάλιστοι, άνεργοι και “Ζουν κάτω από το όριο της Φτώχειας”. Οι Λαθρομετανάστες, όμως, που ήλθαν παράνομα και απρόσκλητοι στη χώρα μας να είναι ασφαλισμένοι και μάλιστα με τα δικά μας τα λεφτά; Από το υστέρημά μας;  Αυτή η ενέργεια δεν είναι “Ρατσιστική” σε βάρος των Ελλήνων Πολιτών συγκριτικά με την αντιμετώπιση των Λαθρομεταναστών, από Ελληνικές Κυβερνήσεις, που έχουν ξεπεράσει κάθε όριο; Θα ξυπνήσουν καμιά φορά οι Έλληνες από το λήθαργό τους και «θα πάρουν καμιά φορά με τις πέτρες», κατά το κοινώς λεγόμενο, τους αρμόδιους που εκτελούν αντεθνικές οδηγίες;

Δεν υπάρχουν σχόλια