Header Ads

Η ΑΕΚ σόκαρε τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ πέρασε από τα Γιάννενα

Στην 20ή αγωνιστική

Η ΑΕΚ σόκαρε τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ πέρασε από τα Γιάννενα

Η ΑΕΚ ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», αφού επικράτησε του Ολυμπιακού με ανατροπή στο 94’ (Ολυμπιακός - ΑΕΚ 1-2) με σκόρερς 81΄ Ανσαριφάρντ - 87΄ Τσιγκρίνσκι, 90΄+3 Γιακουμάκης και τον προσπέρασε στη βαθμολογία.
 Ο ΠΑΟΚ παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, αφού πέρασε νικηφόρα από τους Ζωσιμάδες (ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ 1-3), ανοίγοντας το σκορ με γκολ οφσάιντ του Πέλκα. Οι σκόρερς 70΄ Κόντε - 9΄ Πέλκας, 39΄, 45΄ Πρίγιοβιτς. 
Επεισόδια και... ντου από οπαδούς του ΠΑΟΚ πριν από την έναρξη του αγώνα. Στη Λαμία, η ομώνυμη ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Ατρόμητο (Λαμία - Ατρόμητος 1-1) με τα γκολ οι 55΄ Πίτι - 70΄ Ντιγκινί, ενώ στη Λειβαδιά, ο Λεβαδειακός επικράτησε της Κέρκυρας (Λεβαδειακός - Κέρκυρα 2-0 με γκολ στο 49΄ Μαρκόβσκι και στο 66΄ Γιακουμάκης. Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός 0-0 με τον ΠΑΟ να χάνει βαθμούς και να μην μπορεί να ξεκολλήσει από τη χαμηλή βαθμολογία. ΑΕΛ-Πανιώνιος 0-0 Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη 1-1 με σκόρερς στο2 9’ Τσιλιανίδης και στο 30’ Κάστρο
Χαμένοι  Πλατανιάς - Απόλλωνας στα περιβόλια. Μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας με γκολ των Κοντοέ στο 48΄. 

Δεν υπάρχουν σχόλια