Header Ads

Σημαντική νίκη Α.Ο. Λουτράκι – Ρόδος 1-0

Σημαντική νίκη Α.Ο. Λουτράκι – Ρόδος 1-0

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Με γκολ του αρχηγού Ηλία Σιώκου με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 81 λεπτό, η ομάδα του AO Λουτράκι πήρε νίκη από χρυσάφι απέναντι στη Ρόδο, της οποίας επιβλήθηκε με σκορ 1-0 στο Θώδειο Στάδιο την Κυριακή. Ο αγώνας είχε δύναμη, πάθος και καλό ρυθμό στη μεγαλύτερη διάρκειά του, αλλά η έλλειψη καθαρών ευκαιριών μπροστά στις δύο εστίες δεν μας βοηθάει να το πούμε και θεαματικό. Με τον όμιλο να «φλέγεται» και κάθε αναμέτρηση να είναι πλέον ένα μεγάλο ντέρμπι, το το ζητούμενο είναι κάποιος βαθμός σωτηρίας.
Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν από την αρχή και δημιούργησαν μερικές φορές προβλήματα στη γηπεδούχο. Οι παίκτες των κ.κ Νούλα και Πέτρου , λόγω και των ελάχιστων σήμερα επιλογών στη γραμμή κρούσης, είχαν υπομονή στο παιχνίδι τους, κράτησαν μακριά από την εστία τους αντιπάλους τους και αναζήτησαν την κόντρα επίθεση για να κάνουν τη ζημιά. 
Στη μοναδική καλή στιγμή του πρώτου μέρους, στο 12ο λεπτό, ο Σιώκος με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα 25 μέτρα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Κουμέντου. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το πρώτο σουτ στην εστία του Διάσσινου στο 29ο λεπτό, ένα μακρινό σουτ του Πότσι από τα 30 μέτρα που δεν ανησύχησε καθόλου τον τερματοφύλακα των οράνιε.
Μέχρι την αρχή του τέλους χρόνου οι δύο αντίπαλοι αγωνίστηκαν με πάθος για την επίτευξη ενός γκολ, που τόσο το είχαν ανάγκη και οι δύο για διαφορετική όμως αιτία. Στο 81ο λεπτό, οι οράνιε κέρδισαν το φάουλ στο ύψος της μεγάλης περιοχής μετά από κράτημα στον Γωνιάδη από αμυντικό των φιλοξενούμενων. Ο αρχηγός του ΛΟυτρτακίου Ηλίας Σιώκος, εκτέλεσε αριστοτεχνικά το φάουλ και στέλνοντας τη μπάλα στο δεξί ‘Γ’ της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει Κουμέντου πέτυχε το γκολ, που έκρινε την τελική έκβαση της αναμέτρησης.
Στα λεπτά που απέμειναν, οι φιολοξενούμενοι κατάφεραν να δημιουργήσουν μια μόνο φάση άξια αναφοράς, στο 84ο λεπτό, όταν μετά το φάουλ γέμισμα του Ιμεραλιλάι, ο Φάμπιο στην εναέρια μονομαχία με τον Ντερτιλή έκανε μια γυριστή κεφαλιά, που κατέληξε όμως άουτ. Μετά τα σημερινά αποτελέσματα ο ΑΟ Λουτράκι απομακρύνθηκε, από τη γραμμή του υποβιβασμού και είναι πια στο +3 από τον Ιωνικό. Σημαντικό έδαφος στο κυνήγι του τίτλου έχασε η ομάδα της Ρόδου, που βρίσκεται πλέον στο -8 από τον πρωτοπόρο Εθνικό.
Πηγή: Korinthosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια