Header Ads

Δεν υπάρχει αντάξιος αντίπαλος Α.Σ.ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 – Α.Σ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒ. 4-0

ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ - Α΄ Κατηγορία 

Δεν υπάρχει αντάξιος αντίπαλος

Α.Σ.ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 – Α.Σ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒ. 4-0


Χαλαρά και χωρίς να ανεβάσει στροφές η ομάδα Α.Σ. Κόρινθος 06 υπέταξε στη 18η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος στην Α΄κατηγορία της ΕΠΣ Κορινθίας τον αξιόμαχο Αστέρα Δερβενίου με το καθαρό σκορ 4-0 στο ΔΑΚ ΚΟΡΙΝΘΟΥ. Οι αήττητοι γηπεδούχοι σε πρωτάθλημα και κύπελλο, μετά τη μεγαλειώδη προσπάθεια και τη δίκαιη νίκη, εκτός έδρας, με σκορ 4-1 επί του ΠΑΣ Κόρινθος την περασμένη Τετάρτη και την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣ Κορινθίας, «ΣΠΥΡΟΣ ΝΙΚΑΣ», δεν μπήκαν δυνατά στο γήπεδο όπως συνήθως έκαναν σε προηγούμενα παιγνίδια. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δώσουν το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να έχουν κάποια κυκλοφορία της μπάλας αλλά χωρίς να πετύχουν τον σκοπό τους.
 Όλες τους οι ενέργειες στα πρώτα δέκα λεπτά του αγώνα εύρισκα αντιμέτωπη μία συμπαγή άμυνα, που δεν χαριζόταν με τίποτα με συμμέτοχο στις επίμαχες φάσεις τον γκολκήπερ ΚεμαλάΪ. Στην πρώτη όμως οργανωμένη επίθεση των γηπεδούχων ο Πέτρος Δημητριάδης με καρφωτή κεφαλιά μετά από ωραία σέντρα του Τζανέτου στο 10’ άνοιξε το σκορ σε 1-0 για την Κόρινθο 06. Παρά τις χαμένες ευκαιρίες για γκολ από τους γηπεδούχους το σκορ δεν άλλαξε μέχρι την λήξη του Α’ ημιχρόνου. 
Στο Β ‘ ημιχρόνιο ο ΑΣ Κόρινθος 06 ανέβασε στροφές, ζωντάνευαν οι ποδοσφαοιρστές και σιγά σιγά πίεσαν με τον δικό τους τρόπο την αντίπαλη άμυνα. Οι παίκτες έδεσαν καλά στο μυαλό τους πως ήλθε η ώρα να αποτεινάξουν κάθε έννοια διακινδύνευσης ισοφάρισης. Η βασική Αρχή του ποδοσφαίρου «Η καλύτερη Άμυνα είναι η Επίθεση», τους έκανε να πάρουν δύναμη από τα ψυχικά τους αποθέματα, να παραμερίσουν την κούραση από τον προ τριημέρου νικηφόρο αγώνα και να επιστρατεύσουν το γνωστό τους ποιοτικό, δυνατό, ομαδικό παιχνίδι. Στρίμωξαν τους Δερβενιώτες, που τα έδιναν όλα για όλα στην περιοχή τους και πέτυχαν ακόμη έναν θρίαμβο.
Η πίεση των γηπεδούχων έφερε καρπούς στο 70’ με ένα ακόμη ωραιότατο γκολ του Μαγγίνα, κόντρα στη παλιά του ομάδα και στο 75’ με τον Σάκη Τζανέτο, που διαμόρφωσαν το σκορ σε 3-0. Και επιδή η ταρίφα που πιάνει η ομάδα του ΑΣ Κόρινθος 2006 κάνει στάση πλέον στα τέσσερα γκολ, το κερασάκι στην ...τούρτα έβαλε ο Χατζησοφρωνίου στο 83’ γράφοντας το τελικό Κόρινθος 06 – Αστέρας Δερβενίου 4-0. Συμπερασματικά ήταν άνετη και δίκαιη η νίκη της ομάδας του Σταύρπυ Μπινιάρη, επί ενός αντιπάλου που αδικείται από την βαθμολογική του θέση, αφού στο παιγνίδι αυτό άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Σημειώνουμε ότι την μεταγραφική περίοδο, που έληξε ο ΑΣ Κορινθος 06, απέκτησε τους Σταύρο Σκούρτη από ΑΟ Ζευγολατιού, Λαζάρου από Ένωση Ερμιονίδας, Χρ.Οικονόμου από Αστέρα Δερβενίου και Βλάχο από ΑΟ Σοφάδων, που ενισχύουν την ομάδα. Μέχρι σήμερα, τη φετινή σεζόν, δεν έχει βρεθεί ομάδα να πάρει ούτε ισοπαλία από την ομάδα των Δημήτρη και Σταύρου Μπινιάρη!..
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΏΝΑ Ο ΦΡΑΝΤΖΗΣ...
ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 : Κεμαλάϊ, Γκουριώτης, Φίλης, Μαγγίνας, Μαυρέλης, Λαζάρου (57’Τριμπόνιας ) Σάντα (79’Οικονόμου ), Τζανέτος, Αράπογλου (75’ Χρυσαφίδης ), Δημητριάδης (57’ Χατζησοφρωνίου )Τζανέτος.  
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ: Φραντζής (85 ‘Σκυλάκος ), Κουτρούλης, Γεωργόπουλος, Μαυρίδης, ΄Εξαρχος, Βασιλάρης, Βασιλειάδης, Τάφα (75’ Κασκαντάμης ) Πεθαίνος (72’Τσάμπας ) Σκούρας, Ασημακούλας. 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια