Header Ads

Θα είναι τα Βαλκάνια ο επόμενος στόχος;

Θα είναι τα Βαλκάνια ο επόμενος στόχος;

Η ανθρωπότητα τις 2-3 τελευταίες δεκαετίες δέχεται μιαν ασύμμετρη απειλή, η οποία έχει ξεπεράσει και την πιο παράτολμη ανθρώπινη φαντασία. Όλα, μα όλα δείχνουν πως είναι περίτεχνα ενορχηστρωμένα με κυρίαρχο στόχο την πλήρη υποταγή του ανθρώπινου γένους στις θελήσεις της ολιγαρχίας. Τα δραματικά γεγονότα, που συμβαίνουν γύρω μας, δεν είναι σενάρια συνωμοσίας επιστημονικής φαντασίας, αλλά υπαρκτά γεγονότα. Είναι τα αποτελέσματα μιας τερατώδους συνωμοσίας κατά των λαών της Γης.
Όταν πριν από λίγα χρόνια αποφάσισαν οι ισχυροί της Γης, δηλαδή οι μεγάλοι συνωμότες, να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους για τη δημιουργία προγραμματισμένων γεωπολιτικών αλλαγών στη Βόρειο Αφρική και στη Μέση Ανατολή, παραπλάνησαν την παγκόσμια κοινή γνώμη με το όραμα της Διεθνούς Ασφάλειας και Ειρήνης των λαών-χωρών. Οι ανορθόδοξοι πόλεμοι, που ξεκίνησαν στη Λιβύη, στην Αίγυπτο με τις αποσταθεροποιήσεις καθεστώτων ολοκληρώθηκαν με τη σύμπραξη του δήθεν ειρηνικού ΝΑΤΟ, που κατέστρεψε με τους πυραύλους και τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς ολόκληρες χώρες.
Σήμερα, αφού κατέστρεψαν επίσης Γιουγκοσλαβία, Αφγανιστάν, Ιράκ, Ουκρανία και Συρία με τους μισθοφόρους ισλαμιστές, συνεχίζουν το ισοπεδωτικό τους έργο. Προκαλούν σοκ διάφορα βίντεο, που δείχνουν τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους να καταστρέφουν σημαντικότατα μνημεία της παγκόσμια κληρονομιάς σε πόλεις του Ιράκ και της Συρίας. Κατέστρεψαν με μπουλντόζες και βαριοπούλες αρχαιολογικούς θησαυρούς στη Μοσούλη και άλλες πόλεις, ενώ στη Λιβύη συμβαίνουν ακατανόμαστοι βανδαλισμοί.
Είναι απορίας άξιον να κατανοήσει κανείς τα κίνητρα όλων αυτών, που αιχμαλωτίζουν πολίτες, κυρίως χριστιανούς, αποκεφαλίζουν και δολοφονούν ολόκληρους λαούς, ενώ λεηλατούν και καταστρέφουν κάθε τι, που θυμίζει το ιστορικό παρελθόν και τον πολιτισμό των λαών – εθνών κρατών. Το ποιος υποκινεί, χρηματοδοτεί ,εκπαιδεύει και πρακτορεύει αυτή την κατάσταση αποδίδεται στο ποιος ωφελείται. Και αυτός δεν είναι άλλος από το βαθύ Τραπεζικό κατεστημένο της παγκόσμιας ελίτ, που τώρα διαφαίνεται πως ο επόμενος στόχος θα είναι ένας νέος Βαλκανικός Πόλεμος…

Δεν υπάρχουν σχόλια