Header Ads

Μήνυση στον Προκόπη Παυλόπουλο!

Άρθρα Γνώμης φ. 1581

ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ 

Μήνυση στον Προκόπη Παυλόπουλο!

Μια υπόθεση, που θα προκαλέσει συζητήσεις είναι σε εξέλιξη στην Αμαλιάδα, καθώς μια γυναίκα υπέβαλε μήνυση για εσχάτη προδοσία, εναντίον του προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου. Η μήνυση, το περιεχόμενο της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό, κατατέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ήλιδας, όπου η μηνύτρια πήγε, συνοδευόμενη από έναν 50χρονο. Και οι δύο δήλωσαν «αγανακτισμένοι Έλληνες πολίτες της κρίσης». Ενδεχομένως να «χρεώνουν» στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την υπογραφή των Μνημονίων. Παρόμοιες μηνύσεις έχουν υποβληθεί σε διάφορες περιοχές της χώρας από πολίτες, που φέρονται, ως οπαδοί του καταζητούμενου Αρτέμη Σώρρα.
Οι μηνύσεις αφορούσαν τη θέσπιση με την υπογραφή ή την ανοχή του Προέδρου της Δημοκρατίας,της ¨Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, για την οποία οι οπαδοί του Σώρρα θεωρούν ότι, υποκρύπτεται συνωμοσία, για να πτωχεύσει η χώρα και να καταλυθεί η Δημοκρατία. Να υπενθυμίσουμε ότι η παραπάνω Αρχή συγκεντρώνει τα έσοδα από τις εκποιήσεις της δημόσιας περιουσίας και από το ταμείο δίνονται στους δανειστές του δημόσιου χρέους οι τόκοι των δανείων και ό,τι περισσέψει, αν περισσέψει, παραδίδεται στο Ελληνικό Κράτος. Μας πίνουν με λίγα λόγια το αίμα και μας κλέβουν τα λιμάνια, τις ΔΕΚΟ, τα σπίτια, υποθηκεύουν τον Ορυκτό μας πλούτο και μας υποβαθμίζουν για 99 χρόνια, σύμφωνα με τις ψήφους και υπογραφές των ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ.

Με αυτό το σκεπτικό υποστηρίζουν ότι, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να συλληφθεί και να καταδικαστεί, για εσχάτη προδοσία. Είναι όμως άγνωστο ποία είναι η τύχη αυτών των προσφυγών στη Δικαιοσύνη, γιατί κανένα ή ελάχιστα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας έχουν αναφερθεί στο θέμα, προστατεύοντας ίσως τον θεσμό της Προεδρίας. Η μήνυση θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Αμαλιάδας, που έχει την αρμοδιότητα, χωρίς να είναι βεβαία η περαιτέρω πορεία της. Δεν θα πρέπει να μας διαφεύγει της προσοχής το γεγονός ότι, πριν από πολλά χρόνια η χώρα μας, χάρη στις Συνταγματικές τροποποιήσεις, που έγιναν επί Κυβερνήσεων της Αλλαγής η διοίκηση σε τελική φάση, από Προεδρική έγινε Πρωθυπουργική, αφού αποδυναμώθηκε σχεδόν εντελώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Όταν όμως, στα Σκόπια ο σημερινός Πρόεδρος δεν υπογράφει και δεν νομιμοποιεί  τους Νόμους της Κυβέρνησης Ζάεφ, αναρωτιέται κανείς, γιατί ο δικός μας Πρόεδρος υπέγραψε όλα τα Μνημόνια; "Ο Κορίνθιος "

 

ΚΑΥΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ  φ.  1581

«. Σ΄αυτούς πάμε να δώσουμε το ιστορικό όνομα ¨Μακεδονία¨;»

Η εφημερίδα μας την Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015 είχε δημοσιεύσει τα παρακάτω αποκαλυπτικά γεγονότα:  « …Ένα άκρως εμπιστευτικό έγγραφο, με τα επτά ονόματα των μελών της οργανωτικής ομάδας Σκοπιανών πρακτόρων με αλβανικά διαβατήρια, οι οποίοι ευθύνονταν για τις πυρκαγιές του 2007 στην Πελοπόννησο, διαβιβάστηκε από την Διακλαδική Διεύθυνση Πληροφοριών των Ενόπλων Δυνάμεων στον τότε υπουργό Εθνικής Άμυνας Ε. Μεϊμαράκη και από εκεί προωθήθηκε στον υπουργό Εσωτερικών, Π. Χηνοφώτη». Αυτό αποκάλυψε τη Δευτέρα, με καθυστέρηση 4,5 ετών βέβαια ο τότε υπουργός Δημόσιας Τάξης Βύρωνας Πολύδωρας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Δημοκρατία" δήλωσε: «Ένα πληροφοριακό σημείωμα των υπηρεσιών των Ενόπλων Δυνάμεων, το οποίο εδόθη στις 17 Νοεμβρίου 2007 στον τότε υπουργό Εθνικής Άμυνας, Βαγγέλη Μεΐμαράκη οι πυρκαγιές του θέρους 2007 σε σημαντικό αριθμό είναι έργο εξτρεμιστών Σκοπιανών, σε συνεργασία με αξιωματούχους των μυστικών υπηρεσιών των Σκοπίων».
Μεταξύ της επταμελούς ομάδας, που οργάνωσαν τις εγκληματικές αυτές πυρκαγιές είναι και κάποιοι αξιωματούχοι, επιχειρηματίες, αλλά και άνθρωποι, που εμπλέκονται σε κυκλώματα ναρκωτικών.  «Στόχος των επιχειρήσεων ήταν η αποσταθεροποίηση και η αποδυνάμωση της πολιτικής της Ελλάδας και η δημιουργία πολιτικής αστάθειας, εν όψει των εξελίξεων για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ», υποστηρίζεται στο ίδιο άρθρο.  Σημειώνεται, ότι οι καταστροφικές πυρκαγιές στην Ηλεία τον Αύγουστο του 2007 είχαν σαν αποτέλεσμα να χάσουν με τραγικό τρόπο τη ζωή τους 63 άνθρωποι και να κατακαούν 269 εκτάρια περίπου.

Να δούμε πότε θα βγουν στο φως και οι αναφορές για τα Δεκεμβριανά του 2008 και τον ρόλο των ξένων μυστικών υπηρεσιών στην υποδούλωση της χώρας από τότε μέχρι σήμερα...

Με την ευκαιρία αναδεικνύεται επιτέλους και ο κρίσιμος εθνικά ρόλος της Διακλαδικής Διεύθυνσης Στρατιωτικών Πληροφοριών, η οποία υπάγεται απευθείας στο Γ.Ε.ΕΘ.Α. την αρχηγεία, του οποίου στις πυρκαγιές του 2007 μόλις είχε αναλάβει ο Αντιστράτηγος Δ. Γράψας, μέχρι τότε Α/ΓΕΣ.  Η «στρατιωτική Ε.Υ.Π.» διοικείται από υποστράτηγο (ή αξιωματικό αντίστοιχου βαθμού) και υπάγεται απ’ ευθείας στον αρχηγό Γ.Ε.ΕΘ.Α.    
Πηγή: defencenet .. 
Η εφημερίδα μας είχε αμέσως μετά τις φονικές πυρκαγιές αναφερθεί στο παραπάνω γεγονός με δράστες Σκοπιανούς με Αλβανικά διαβατήρια…» 
Σ΄αυτούς πάμε να δώσουμε το ιστορικό όνομα ¨Μακεδονία¨;»                   " Ο Κορίνθιος "

ΕΞΩ από τα δόντια  φ. 1581
Μεθοδευμένο το πρόγραμμα φτωχοποίησης ...


     Αναρωτιώνται οι Έλληνες στην πλειοψηφία τους τι συνέβη και φτάσαμε σε αυτήν την υποβάθμιση της ζωής μας και ποίος φταίει γι αυτή την ατομική, οικογενειακή και Εθνική κατρακύλα; Το σχέδιο, που μας αφορούσε ήταν γνωστό, εκτός από τους σχεδιαστές αυτής της καταισχύνης και τα μίσθαρνα όργανά τους κυρίως πολιτικούς, σε μία μερίδα σκεπτομένων συμπολιτών μας. Όταν στη μεγάλη ¨Αλλαγή¨της συμφοράς από τη μικρή μας εφημερίδα διαλαλούσαμε την υπονόμευση και τα δάνεια που χρέωναν και τα τρισέγγονά μας, κάποιοι επώνυμοι συμπολίτες μας έριχναν λάσπη στον ανεμιστήρα χρησιμοποιώντας τα γνωστά όπλα των λεγομένων ¨Προοδευτικών¨ περί ακροδεξιού, εθνικιστή και τα συναφή. Όταν ο Κ. Μητσοτάκης δεν θέλησε να ακολουθήσει τις εντολές και κατήγγειλε τους δανεισμούς ότι μας οδηγούσαν σε δύσκολα οικονομικά μονοπάτια, επανήλθαν οι ¨πρόθυμοι¨ της Αλλαγής και ένας ένας παρήλασαν από το Μαξίμου με ελάχιστες εξαιρέσεις οι εκτελεστές του προγράμματος. 
     Διαβάστε τα στοιχεία που μας δίνει  Κίμωνας Χαραλάμπους στο el.gr : Την μεγαλύτερη μείωση πλούτου παρουσιάζει η χώρα μας τη δεκαετία 2007-2017, μετά την κομμουνιστική Βενεζουέλα! Τι σημαίνει αυτό; Ποια οικονομική πολιτική εφαρμόζεται τελικά εδώ  την τελευταία δεκαετία στην πράξη; Δεξιά; Καπιταλιστική; Φιλελεύθερη; Ή μήπως αριστερόστροφη;  Σε αυτό απαντά η έκθεση της εταιρείας ερευνών New World Wealth σε συνεργασία με την Visual Capitalist.  Όπως φαίνεται και στον πίνακα που ακολουθεί μέσα σε μια δεκαετία, η κομμουνιστική Βενεζουέλα έχασε το 48% του πλούτου της, ενώ η Ελλάδα φιγουράρει στην δεύτερη θέση της λίστας με απώλειες 37%, με εμφανή διαφορά από τους υπόλοιπους. Πως; Μα μέσω της αύξησης των φόρων και της συνεχώς αυξανόμενης επιβολής χαρατσιών, η οποία στην παρούσα φάση γνωρίζει πρωτοφανή έξαρση. Είχε προηγηθεί ο «εικονικός» πλουτισμός μέσω των δανείων από το 1981.
     Επιχειρήσεις κλείνουν, σπίτια κατάσχονται, ο πλούτος συγκεντρώνεται στο Κράτος και από εκεί στο Υπερταμείο των δανειστών, ενώ αυξάνονται τα επιδόματα φτώχειας και εξάρτησης από την όποια εξουσία. Ιδού, όπου ποσοστό απώλειας  (-) ανά χώρα μεταξύ των ετών 2007- 2017:  Βενεζουέλα  48%,  Ελλάδα  37%,  Ιταλία  19%,  Ισπανία  19%,  Νορβηγία  17%,  Πορτογαλία  13%,  Ολλανδία  12%,  Γαλλία  11%,  Φιλανδία  11%  και  Αίγυπτος  11% .  Φυσικά φρόντισε ο Τσίπρας να μας βάλλει στη μέγγενη επί 99 χρόνια οικονομικής υποτέλειας, ο άθεος, άπατρις, που συνεχίζει την πτώση… 
Βγάλτε τα συμπεράσματά σας…                                                                      " Ο Κορίνθιος ¨

ΚΑΥΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ  φ.  1581

Ποίο μήνυμα κρύβουν οι δηλώσεις Πάϊατ;

    Παρέμβαση ΗΠΑ που κάτι βλέπουν ή γνωρίζουν και πρόκειται να σκάσει σε ανύποπτη στιγμή στο Αιγαίο. Ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ, εξέφρασε ανοικτά, πολύ ανοικτά, φόβους για ένα «ατύχημα» (έτσι βάφτισε την τουρκική επιθετικότητα και προκλητικότητα) στο Αιγαίο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, στον απόηχο της νέας έντασης στα Ίμια.  Και να ήταν μόνο τα Ίμια.. Τουρκικά αλιευτικά προφανώς μέσα στο πλαίσιο οργανωμένου σχεδίου μπαίνουν όλο και πιο βαθιά στο βόρειο Αιγαίο. Το βράδυ της Κυριακής, περίπου 10 αλιευτικά εισήλθαν στα ελληνικά χωρικά ύδατα, ενώ ένας Έλληνας ψαράς τράβηξε φωτογραφία όπου κοντά στα 50 τούρκικα σκάφη φέρονται να είχαν πλησιάσει ανατολικά της Θάσου, στο ύψος των Αβδήρων. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στις Ιστορίες και τη δημοσιογράφο Σία Κοσσιώνη, η οποία μεταδόθηκε την Τρίτη, 30 Ιανουαρίου, στις 12.30 το βράδυ, από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ δεν κρύβει την ανησυχία του

    «Η ανησυχία μου, ο φόβος μου, είναι το ατύχημα», παραδέχθηκε ο Πάιατ, «… Όσο έχετε αυτά τα φονικά περίπλοκα στρατιωτικά συστήματα που λειτουργούν σε κοντινή απόσταση το ένα από το άλλο υπάρχει πάντα φοβερός κίνδυνος ατυχήματος, το οποίο φυσικά θα προκαλέσει μεγάλες επιπλοκές στη σχέση σας», προειδοποιεί ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα, οι δηλώσεις του οποίου έρχονται μάλιστα στον απόηχο της νέας έντασης, που προκλήθηκε στα Ιμια την Κυριακή, όταν βρέθηκε ο Πάνος Καμμένος στην περιοχή για τη ρίψη στεφάνου στη μνήμη των πεσόντων Ελλήνων αξιωματικών, 22 χρόνια μετά την κρίση του 1996. Την Κυριακή προκλήθηκε νέα ένταση στα Ιμια.

   Εδώ αναφύονται κάποια Καυτά Ερωτήματα, τα οποία τριβελίζουν τη σκέψη μας. Δεδομένου ότι ο Αμεικανός Πρέσβης έχει ιστορικό, που μας λέγει ότι από ό,που πέρασε τα τελευταία χρόνια, δημιουργήθηκαν στην περιοχή των κρατών έκρυθμες καταστάσεις Αποσταθεροποίησης. Το γεγονός ότι μας ήλθε από τη χειμαζόμενη από ακήρυκτους πολέμους Ουκρανία, όπου οι ¨Μαύρες Επιχειρήσεις¨διέλυσαν την νόμιμη κυβέρνηση και χάθηκε η Κριμαία, μας προβληματίζει. ΟΙ δηλώσεις του κάποιο μήνυμα στέλνουν και προφανώς αυτό συμβαίνει εν όψει του Σκοπιανού ή κάτι άλλο, που μπορεί να σκάσει σαν βόμβα.

Σαν εκβιασμός δεν ακούγεται;                                                                          " Ο Κορίνθιος "





Δεν υπάρχουν σχόλια