Header Ads

Το Επιμελητήριο Κορινθίας καλεί τα μέλη του να δηλώσουν συμμετοχή στη ΔΕΘ 2022 /Φ.1796

  

Το Επιμελητήριο Κορινθίας ενημερώνει τα μέλη του ότι θα συμμετάσχει στην 86η ΔΕΘ η οποία θα πραγματοποιηθεί φέτος από 10 έως 18 Σεπτεμβρίου 2022 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η 86η ΔΕΘ, στην οποία τιμώμενη χώρα θα είναι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, θα πλαισιωθεί από ένα πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, τα δε οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα είναι πολλαπλά.

Οι επιχειρήσεις- μέλη του Επιμελητηρίου Κορινθίας που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Έκθεση καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022, αποστέλλοντας αίτημα εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://forms.gle/ BLDUpYVjoGbosRDp8 Πρόσκληση Ενδιαφέροντος Συμμετοχής Μελών στην ΔΕΘ 2022 Δηλώσεις συμμετοχής έως 24 Ιουνίου 2022 Το κόστος της συμμετοχής θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετοχών και θα κυμανθεί από μηδενικό έως και το ελάχιστο δυνατό (στην περίπτωση πολλών συμμετοχών).

Προϋπόθεση για την επιχορήγηση είναι η εξόφληση των συνδρομών στο Επιμελητήριο για το έτος 2022.

*Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής η αποστολή στελεχών που θα εκπροσωπήσουν την επιχείρηση στην έκθεση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 27410 24464 (εσωτ. 937) ή στο media@korinthiacc.gr. 
Πληροφορίες για την έκθεση: www.thessalonikifair.gr/el


Δεν υπάρχουν σχόλια