Header Ads

Η ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ «ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ» φ.1749

ο «Κορίνθιος»


ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ

Οι Σκοπιανοί δείχνουν την ανακολουθία τους…


Αυτές τις ημέρες φάνηκε σε όλο της το μεγαλείο σε πιο λάκκο έριξε την Ελλάδα και τους Έλληνες η δικομματική Κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου και όποιοι από τους υπόλοιπους βουλευτές ψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Πολλά ελέχθησαν αμέσως μετά και ειδοποιούσαν οι γνωρίζοντες, μεταξύ των οποίων και εμείς, το τι θα επακολουθήσει. Και δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να επαληθευθούν.

Τα γεγονότα έρχονται το ένα μετά το άλλο και θα βρεθούν σε πολύ δύσκολη θέση οι σημερινοί κυβερνώντες περί του πρακτέου. Οι Σκοπιανοί βρήκαν την ευκαιρία, αφού είναι ιστοριοπειρατές να αναδείξουν και την ανακολουθία τους. Δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα στη Συμφωνία των Πρεσπών και αποθρασύνονται. Μετά από τόσες και τόσες ανακολουθίες, μας προκύπτουν καθημερινά και άλλες.

«Θα παλέψουμε για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των ‘’Μακεδόνων’’ στην Ελλάδα», δήλωσε προχθές, ο Αντιπρόεδρος του VMRO-DPMNE, Αλεξάνταρ Νικολόσκι, που επέστρεψε στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης μετά από διάλειμμα 4 ετών. «Είμαι πάλι στο Στρασβούργο με μεγάλη τιμή να εκπροσωπώ τη «Μακεδονία» στη μεγαλύτερη κοινοβουλευτική συνέλευση στην Ευρώπη. Όπως στο παρελθόν, ανακοινώνω ότι εδώ θα παλέψω για τα εθνικά συμφέροντα της «Μακεδονίας», καθώς και για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των «Μακεδόνων» στην Ελλάδα, την Αλβανία και τη Βουλγαρία, ανέφερε ο αντιπρόεδρος του VMRO DPMNE Αλεξάνταρ Νικολόσκι.

Απευθυνόμενος, μάλιστα, στους Βούλγαρους πολιτικούς είπε χαρακτηριστικά: «Έχω μόνο ένα πράγμα να τους πω, και αυτό είναι: - Ξέρουμε ποιοι είμαστε, είμαστε Μακεδόνες, ξέρουμε ποια γλώσσα μιλάμε, μιλάμε Μακεδονικά, γνωρίζουμε την κληρονομιά και την ιστορία μας, και ανεξάρτητα από την απόφαση που λαμβάνουν αύριο, όλη η Ευρώπη ξέρει ποιοι είμαστε και τι είμαστε, και θα αντιμετωπίσουν με ντροπή για τις συνέπειες της απόφασης που λαμβάνουν. Ευχαριστώ πολύ», είπε ο Νικολόσκι στην πρώτη του παρέμβαση. Να πούμε ότι συνεχίζει το ‘’παιχνίδι’’ των προκλήσεων ο Ζάεφ με την « ποδοσφαιρική ομάδα της Μακεδονίας»; Είναι λίγο.

Οι πρωταίτιο,ι που επέγραψαν και ψήφισαν θα πρέπει να συναισθανθούν το μέγεθος της πράξεώς τους αι αν έχουν το ελάχιστο ίχνος πατριωτικού φιλότιμου, για να απαλλαγούν από τις τύψεις, να ζητήσουν συγγνώμη από την πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών.

Κατανοούμε το πρόβλημα της σημερινής Κυβέρνησης, που υποχρεούται να ολοκληρώσει το τραγικό λάθος







ΚΑΥΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Αμερικανός καθηγητής Ιατρικής Καρδιολόγος:
Είμαστε στη β΄φάση επιχείρησης βιοτρομοκρατίας...


Διαβάζω στα ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ την Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021: « Πιστεύω ότι είμαστε υπό μορφή βιοτρομοκρατίας: Η πρώτη φάση με τον ιό τροποποιημένο σε εργαστήριο κι έπειτα η 2η φάση με το εμβόλιο με την πρωτεϊνη Spike, που μπορεί να ευθύνεται για το θάνατο 50.000 Αμερικανών. Υπολογίζουμε ότι έχουμε 50.000 νεκρούς Αμερικανούς οπότε στην πραγματικότητα έχουμε πολύ περισσότερους θανάτους από εμβόλια την ημέρα απ ‘ό, τι από την ιική ασθένεια, ”δηλώνει ο Καρδιολόγος στο Baylor ο Dr Peter A. McCullough MDMPH Kαθηγητής Ιατρικής Υποδιευθυντής Internal Medicine στο Baytor University Medical Center του Dallas, ΤΧ που αντιμετώπισε επιτυχώς το Covid19 με την Hydroxychloroquine* και azithromycine μειώθηκε η νοσηλεία ισχυρίζεται σε ποσοστό 85% αλλά οι αρχές όπως διατείνεται επί τούτου περιόρισαν τις θεραπείες για την ανάπτυξη του εμβολίου Κάναμε το καλύτερο χωρίς οικονομική επιχορήγηση και υποστήριξη κυβερνητική.. Δ. Διάδοση της βιοτρομοκρατίας με ένεση.

Γνωρίζουμε ότι πρόκειται για βιοτρομοκρατία, γνωρίζουμε ότι αυτή είναι η φάση 2 της βιοτρομοκρατίας, δεν ξέρουμε ποιος είναι πίσω από αυτήν, αλλά ξέρουμε ότι θέλουν μια βελόνα σε κάθε χέρι να εγχύσει mRNA ή αδενοϊικό DNAσε κάθε άνθρωπο.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη εφαρμογή ενός βιολογικού προϊόντος με τη μεγαλύτερη ποσότητα νοσηρότητας και θνησιμότητας στη χώρα μας. Είμαστε πάνω από 5000 θάνατοι, στην ΕΕ πάνω από 10.000 θάνατοι, όπως γνωρίζετε … συνεργαζόμαστε με δεδομένα CMS και έχουμε αρκετά καλή πληροφόρηση ότι ο πραγματικός αριθμός είναι δεκαπλάσιος. Γνωρίζαμε από δεδομένα από το Χάρβαρντ το 2016 ότι το VAERS αναφέρει μόνο περίπου το 10% του τι συμβαίνει πραγματικά. Επομένως, έπρεπε να βρούμε μια άλλη πηγή δεδομένων και έχουμε εσωτερικούς ανθρώπους. Έχουμε ένα whistleblower μέσα στο CMS και δύο μέσα στο CDC.” ”Όλο το πρόγραμμα όπως αναπτύχθηκε είναι βιοτρομοκρατία αναπτύχθηκε για να βάλει το πληθυσμό κάτω από το φόβο στην απομόνωση και να τον προετοιμάσει να δεχθεί το εμβόλιο που φαίνεται να είναι η φάση 2 της τρομοκρατικής επιχείρησης… Δεν μπορώ να βγω να τα πω αυτά στην εθνική τηλεόραση μάθαμε στο πέρασμα του χρόνου ότι δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε με τις δημόσιες υπηρεσίες ή με τους προπαγανδιστές συναδέλφους μας και τα μεγάλα ιατρικά κέντρα. όλοι είναι σαν υπνωτισμένοι.” Tις ανακοινώσεις αυτές έκανε σε βιντεοδιάσκεψη όπου ήταν παρών και ο Γερμανός δικηγόρος Dr. Reiner Füllmich γνωστός για τη μάχη του κατά της πολιτικουγειονομικής διαχείρισης του COVID19.

Και εμείς, αφού διαβάσαμε τα παραπάνω αναρωτιόμαστε ποια είναι και πού είναι η αλήθεια;



Δεν υπάρχουν σχόλια