Header Ads

Η ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ φ. 1668


ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ 
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ
Νέα Μεγάλη Αστυνομική επιχείρηση 
στον Καταυλισμό ΡΟΜΑ Εξαμιλίων...

     Μεγάλη Εκτεταμένη Αστυνομική Επιχείρηση έγινα στον καταυλισμό των Εξαμιλίων. Βάση των εντολών του Yπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη για πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών Οργανωμένη &amp. 

     Στοχευμένη Αστυνομική Επιχείρηση ευρείας κλίμακας  πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019 στον καταυλισμό Ρομά στα Εξαμίλια από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου και από Αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας και παραβατικών συμπεριφορών, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών. 
     Να προσθέσουμε πως οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, που αποτελεί πρωταρχική, άμεση και διαρκή προτεραιότητα των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, πραγματοποιούνται τακτικά και σε όλες τις περιοχές της Κορινθίας, αφού η ηγεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας είναι αποφασισμένη να περιορίσει και να εκμηδενίσει την παρανομία κάθε τέτοιου είδους παραβατικής συμπεριφοράς.

Εννέα συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στην Κορινθία...

     «Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
     Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου. 
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν εβδομήντα εννέα άτομα.
Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν σε ότι αφορά την Κορινθία:
  • Τρεις ημεδαποί στην Κορινθία, για ναρκωτικά.
  • Τέσσερις ημεδαποί και ένας αλλοδαπός στην Κορινθία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
  • Ένας αλλοδαπός στην Κορινθία, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του…», αναφέρεται μεταξύ άλλων από την αστυνομία.
ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Τον έπιασαν με κοκαΐνη


·          «Συνελήφθη, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 29χρονος, γιατί κατείχε μικροποσότητα κοκαΐνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου», αναφέρεται από την αστυνομία.

ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ: Σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του πλημμελειοδικείου Αθηνών 
για κλοπή


·          «Συνελήφθη, την Κυριακή και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 37χρονος, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για κλοπή», αναφέρεται από την αστυνομία.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Συνελήφθη με χασίς 
και λαθραία τσιγάρα


·          «Συνελήφθη, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 44χρονος, διότι κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -5,7- γραμμαρίων και δέκα πακέτα λαθραίων τσιγάρων, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου», αναφέρεται από την αστυνομία.


Δεν υπάρχουν σχόλια