Header Ads

Συνέντευξη τύπου του Ε.Ο.Σ.Τρίπολης από την οργανωτική επιτροπή του 3ου Αγώνα Δρόμου Ειρήνης «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ» (ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ)


Πραγματοποιήθηκε σήμε­ρα 12 Απριλίου συνέντευξη τύπου στα γραφεία του Ελλη­νικού Ορειβατικού Συλλόγου Τρίπολης (Ε.Ο.Σ.) από την ορ­γανωτική επιτροπή του 3ου Α­γώνα Δρόμου Ειρήνης «ΓΡΗΓΟ­ΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ» (ΗΜΙΜΑΡΑ­ΘΩΝΙΟΣ) που θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Ιούνη στη Τρίπολη στα πλαίσιο των εκδηλώσεων των επιτροπών Ειρήνης Πελο­ποννήσου. 
Η οργανωτική επιτροπή α­ποτελούταν από τον υπεύθυνο του αγώνα και μέλος του Σύλ­λογο Δρομέων Υγείας (Σ.Δ.Υ.) Τρίπολης Γιαννόπουλο Αν­δρέα, τον πρόεδρο του Ε.Ο.Σ. Γκουτσιούλη Στέφανο, τον Πα­ναγιώτη Παπαντωνίου από τον ΣΔΥ Τρίπολης, τον Παναγιώτη Καραμάνη από το Σύλλογο Αρ­κάδων Ορειβατών Οικολόγων (Σ.Α.Ο.Ο) και το Βασίλη Δούρο που εκπροσώπησε τους εθε­λοντές του αγώνα. 
Παρουσιάστηκε η προκήρυ­ξη του αγώνα καθώς και ότι α­πό όλους τους συμμετέχοντες τονίστηκε η προσωπικότητα και τα οράματα του Γρηγόρη Λαμπράκη που είναι δραματικά επίκαιρα και σήμερα. 
Οι σύλλογοι δήλωσαν πανέ­τοιμοι και κάλεσαν το λαό της Τρίπολης και της ευρύτερης περιοχής να «δώσει» μαζικό πα­ρόν σε όλα τα επίπεδα αυτής της διοργάνωσης. 

Υπενθυμίζεται ότι ο «σύν­δεσμος» για τις συμμετοχές είναι: 

https://goo.gl/forms/Q93MbYOxCy5uj5g22

Δεν υπάρχουν σχόλια