Header Ads

Γ ΄ΕΘΝΙΚΗ / Με ανατροπή στην ανατροπή / ΠΑΣ Κόρινθος – Γ.Σ. Καλλιθέας : 3-3 / Παρά την ισοπαλία τα άλλα αποτελέσματα ευνόησαν την Μπάρτσα


Η ανατροπή της ανατροπής του σκορ και του αποτελέσματος με τον μεγάλο αριθμό τερμάτων υπήρξε την Κυριακή το κύριο χαρακτηριστικό της 15ης αγωνιστικής του 7ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας μεταξύ του ΠΑΣ Κόρινθος και του Γ.Σ. Καλλιθέα, που έληξε με σκορ 3-3. Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο της Ιωνίας Κορίνθου ενώπιον περίπου 400 φιλάθλων και κράτησε αδιάπτωτο το ενδιαφέρον τους από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό με τις διακυμάνσεις του σκορ. Η ομάδα μας στην ατυχία της ήταν και τυχερή, αφού, ενώ προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 9 λεπτό με γκολ του Ράπτη, αναγκάστηκε να κυνηγάει στο κατόπι την Καλλιθέα, που ισοφάρισε και προηγήθηκε ακόμη δύο φορές στο προβάδισμα  του σκορ.

Μετά την εκπόρθηση του αντιπάλου τέρματος από τον Ράπτη άρχισε ο χορός των τερμάτων  με την αγωνία και το ενδιαφέρον των Κορίνθιων φιλάθλων να βρίσκεται στο αποκορύφωμα. Οι φιλοξενούμενοι  παίζοντας δυνατά, αλλά όχι με υπεροχή στην κατοχή της μπάλας, που ήταν στα ίσα πέτυχαν την ισοφάριση στο 18 λεπτό με γκολ του Μαργαρώνη κάνοντας το 1-1 και ανέτρεψαν το δικό τους σκορ επίσης στο 27 λεπτό με τον ίδιο παίκτη ανεβάζοντας τον πήχη στο 1-2 υπέρ του Γ.Σ. Καλλιθέας. Με το σκορ αυτό πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη οι παίκτες της Κορίνθου αγωνίστηκαν με πάθος και κατόρθωσαν να ισοφαρίσουν στο 64 λεπτό σε 2-2 κι εκεί που όλοι περιμέναμε το θαύμα μετά από ένα πεντάλεπτο ο Μπένης της Καλλιθέας επανέφερε το προβάδισμα στην ομάδα του γράφοντας το 2-3. Μετά από αυτή την εξέλιξη φάνηκε η θέληση, η αποφασιστικότητα και η αποτελεσματικότητα  των παικτών του ΠΑΣ Κόρινθος, οι οποίοι πίεσαν ασφυκτικά την αντίπαλη άμυνα και ένα λεπτό πριν από την λήξη, στο 89 λεπτό ο Νέδας πέτυχε την ισοφάριση, η οποία χαιρετίστηκε με έξαλλο ενθουσιασμό από τους παίκτες του ΠΑΣ Κόρινθος και τους φιλάθλους.

Το σφύριγμα λήξης του αγώνα με το ισόπαλο αποτέλεσμα συγκρινόμενο με τα αποτελέσματα επίμαχων ομάδων, που βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη υποβιβασμού ή των μπαράζ ωφέλησε ελαφρώς την ομάδα μας γιατί όλα κρέμονται από μία κλωστή, την τύχη στον επόμενο εντός έδρας αγώνα. Και λίγα λόγια για την εικόνα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες. Ο Γ.Σ. Καλλιθέας από απόψεως τακτικής ακολούθησε τη διείσδυση στην αντίπαλη περιοχή με χαμηλό παιχνίδι, ικανότητα ανταλλαγής πάσα στην πάσα και αποτελεσματικότητα. Αντίθετα οι παίκτες του ΠΑΣ Κόρινθος, προσπαθούσαν με μεγάλες μπαλιές από την άμυνα προωθώντας την μπάλα, που συνήθως απέκρουαν σε πρώτη επαφή οι αμυντικοί. Και οι δύο τακτικές έφεραν το ίδιο αποτέλεσμα.

Το ερώτημα είναι μήπως θα πρέπει να απασχολήσει την τεχνική ηγεσία της Κορίνθου, αν θα πρέπει να προτιμήσουν οι παίκτες την πρώτη τακτική, ώστε να μην χάνεται η μπάλα στην κατοχή της. Τέλος πάντων, οι φίλαθλοι και όλοι οι Κορίνθιοι έφυγαν από το γήπεδο ευχαριστημένοι από το τελικό αποτέλεσμα, γιατί οι παίκτες τα έδωσαν όλα και κατόρθωσαν να ανατρέψουν δύο φορές το προβάδισμα στο σκορ. Ελπίδα όλων για καλύτερη τύχη και πορεία στους υπόλοιπους αγώνες που απομένουν. Ο ΠΑΣ Κόρινθος, πρέπει να παραμείνει στη Γ΄ Εθνική και οι φίλαθλοι οφείλουν να ενισχύσουν με την παρουσία τους τον ιστορικό μας Σύλλογο να πετύχει τον στόχο του…

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ : Αδαμόπουλος Άγγελος με εξαίρετη διαιτησία με βοηθούς τους Πήτα Άγγελο και Αδαμόπουλο Κων/νο, ομοίως εξαίρετους.

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ :  Λουριώτης, Γάλας, Ντόκο, Καραγιάννης,Βελέντζας, Νέδας, Δόσης, Σιδέρης, Μαναριώτης, Ράπτης, Τσακιργιώτης.

Η Κόρινθος έδωσε συγχαρητήρια στο διαιτητικό τρίο του αγώνα με την Καλλιθέα.




ΠΑΣ Κόρινθος 1963 / Korinthos FC 1963



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ο ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ(ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ ΑΓΓΕΛΟ,ΠΗΤΑ ΑΓΓΕΛΟ ΚΑΙ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΔΙΑΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ.

ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΚΟΣΜΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια