Header Ads

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ – ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΛΥΣΗ / ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «Η ΑΡΧΑΙΑ ΦΕΝΕΟΣ» Κορινθίας


Έδρα Αθήνα, οδός Ζωοδ. Πηγής 3, Τ.Κ. 10678 

Τηλ. 6976681564 - Σταθ. Τηλ. 210-8611770

Αριθμ. Πρωτ. 1/2018

ΥΠΟΜΝΗΜΑ

ΠΡΟΣ τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου , Αξιότιμο Κύριο Πέτρο Τατούλη

Κύριε Περιφερειάρχη και αγαπητέ μου φίλε Πέτρο,
Κατόπιν παρακλήσεων και σοβαρών πολλών παραπόνων απευθυνόμενων δι’ εμού προς Εσάς, σας υποβάλλω συνημμένο σε φωτοτυπία το από 10-10-2014 Υπόμνημα των κατοίκων των Τοπικών Κοινοτήτων της Αντιπεριφέρειας Π.Ε.Κορινθίας το οποίο έχουν υπογράψει οι Πρόεδροι των Τ.Κ.: α) Γκούρας, β) Φενεού (Σιβύστας), γ) Στενού, δ) Αρχαίας Φενεού, ε) Πανοράματος, στ) Ταρσού (Ανω και Κάτω), της Αντί περιφέρειας Κορινθίας και εγώ κατ»εντολή του Δ.Σ ως Πρόεδρος του Συλλόγου «Η ΑΡΧΑΙΑ ΦΕΝΕΟΣ» και το οποίον έχει υποβληθεί προς τον κ. Αντιπεριφερειαρχη Π.Ε. Κορινθίας κ. Πελοπίδα Καλλίρη, που έχει πρωτοκολληθεί στο πρωτόκολλο του με αριθ. πρωτ. 1126/24-10-2014 και έχει κοινοποιηθεί και προς Εσάς.
Επί του Α’ αιτήματος το οποίο είναι, ως γίνεται αντιληπτόν, λόγω της σοβαρότητας του και επείγον, ενόψει και των επερχομένων εκλογών του Μαΐου 2019 !
Επί του ως άνω υπομνήματος ουδεμία ενέργεια έχει γίνει μέχρι σήμερα και παρά τις πολλές τηλεφωνικές, προφορικές και προσωπικές παρακλήσεις προς τον κ. Αντιπεριφερειαρχη και τους αρμοδίους περιφερειακούς συμβούλους της περιφέρειας Πελοποννήσου, καθώς και προς τους λοιπούς που έχει κοινοποιηθεί.
Επειδή, όπως γνωρίζετε, ο επαρχιακός αυτός δρόμος από Σιβύστα (Τ.Κ. Φενεός) προς Λίμνη Φενεού (φράγμα Δόξα) μήκους περίπου 3,5 χιλιόμετρα της οποίας τα τεχνικά έργα (διαπλατύνσεις κλπ.) έχουν γίνει πριν από 10 και πλέον χρόνια και εκκρεμεί μόνο η ασφαλτόστρωση του, γι’ αυτό αγαπητέ φίλε Πέτρο σου · υποβάλλω κι εγώ θερμή προσωπική παράκληση, προκειμένου να δώσετε εντολή να γίνουν οι νόμιμες ενέργειες από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Π.Ε. Κορινθίας, ώστε να ολοκληρωθεί το εν λόγω έργο της ασφαλτόστρωσης, το οποίο ενδιαφέρει πολλές χιλιάδες κόσμο των ως άνω Τ.Κ. και της Δυτικής Κορινθίας και Αχαΐας, γιατί ο δρόμος αυτός είναι τουριστικός, τον οποίο ακολουθούν οι ενδιαφερόμενοι για να επισκεφθούν και να θαυμάσουν το φυσικό κάλος της περιφέρειας προς την λίμνη Φενού (φράγμα Δόξα) και το ιστορικό μοναστήρι «Άγιος Γεώργιος Φενεού», το οποίο επισκέπτονται και περνούν αναγκαστικά από τον χωματόδρομο αυτό (Σιβύστα - Λίμνη - Μοναοτήρι)
Αθήνα 1-10-2018 Με εντολή του Δ.Σ. Ο Πρόεδρος
Πάναγίωτης Γ. ‘Κουτρέτσης τ. Νομάρχης - Δικηγόρος ε.τ.

Κοινοποίηση

1) Προς κ. Αντί περιφερειάρχη Τ.Ε. Κορινθίας κ. Πελοπίδα Καλλίρη.

2) Προς τους κ.κ. Προέδρους των άνω Τοπικών Κοινοτήτων, που αναφέρονται στο παρόν έγγραφο.

3) Τους κ. κ. Βουλευτές Κορινθίας.

4) Δήμαρχο Σικυωνίων κ. Σπ.Σταματόπουλο.

5) Αντιδήμαρχο Σικυωνίων κ. Σπ.Κουτρέτση.

6) Εφημερίδα «Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ».

7) Λοιπές Εφημερίδες Κορινθίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια