Header Ads

Η δικηγόρος Ράνια Ντάλλη υποψήφια ευρωβουλευτής με τους ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ του Ανδρέα Λοβέρδου (Φ. 1894)

 


Συνέντευξη στη ΦτΚ


ΦτΚ: Κυρία Ντάλλη, έχετε πολλούς φίλους στην Κορινθία και έρχεστε συχνά εδώ, με πιο πρόσφατη την παρουσία σας στο 2ο Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος Κορίνθου. Πείτε μας λίγα λόγια για σας και την απόφασή σας να κατέλθετε υποψήφια ευρωβουλευτής με τους ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ – Ανδρέας Λοβέρδος.

Ρ.ΝΤ: Πράγματι, οι δεσμοί μου με την Κορινθία είναι ισχυροί, κυρίως, μέσω των πολλών και μακροχρόνιων φιλικών σχέσεων που διατηρώ εδώ. Στις δύο συνεντεύξεις, που έχω δώσει ήδη σε τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, έχω αναφερθεί, ειδικότερα, στην αδελφική μου φιλία με την πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ και Συντονίστρια του Δικτύου Πόλεων «Κόρινθος, Μητρόπολις και Αποικίες», δικηγόρο κα Εύη Κοκκίνου, από τα φοιτητικά μας χρόνια στη Νομική Σχολή Αθηνών. Στηρίζω, με όλες μου τις δυνάμεις, τις προαναφερόμενες σημαντικές πρωτοβουλίες του Δήμου Κορινθίων, που αναβαθμίζουν την ιστορική σας πόλη και ενισχύουν τους δεσμούς φιλίας και αλληλεγγύης μεταξύ των λαών. Παράλληλα, γνωρίζω καλά τις φυσικές ομορφιές και τις τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης της Κορινθίας στο σύνολό της, γιατί έχω εξοχική κατοικία στη Λυγιά (Δερβένι), την οποία επισκέπτομαι συχνά όλο το χρόνο. Η βάση μου, ωστόσο, είναι στην Αθήνα, όπου ασκώ μάχιμη δικηγορία και, παράλληλα, διδάσκω Νομικά, Πολιτικές και Κοινωνικές Επιστήμες στη δημόσια εκπαίδευση. Ήμουν εκλεγμένη Κοινοτική Σύμβουλος Κηφισιάς, επικεφαλής του ανεξάρτητου και πολυσυλλεκτικού ψηφοδελτίου «ΟΞΥΓΟΝΟ», από το 2019 έως το 2023. Αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Ανδρέα Λοβέρδου και συμμετέχω σε ένα αξιόμαχο ψηφοδέλτιο αποδεδειγμένα ικανών ανθρώπων, προερχόμενων, κυρίως, από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, σε ισότιμη αναλογία ανδρών-γυναικών, γιατί πιστεύω στην πολιτική πρόταση του προέδρου μας Ανδρέα Λοβέρδου: τη συγκρότηση μίας αξιόπιστης πολιτικής παράταξης στον κεντρώο χώρο, ο οποίος σήμερα δεν εκπροσωπείται, δυστυχώς για την πατρίδα μας.

 

ΦτΚ: Ποιο είναι το δικό σας «στοίχημα» για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου;

Το στοίχημα για τους «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ – Ανδρέας Λοβέρδος» είναι να πείσουμε ότι αποτελούμε μία έντιμη πολιτική επιλογή για τους συμπολίτες μας, που θέλουν να εκφράσουν την αντίθεσή τους τόσο στην κυβερνητική ανεπάρκεια, όσο και τους «επαγγελματίες αρνητές» της αντιπολίτευσης. Η προσδοκία μας είναι να αναδειχθούμε «το μεγαλύτερο από τα μικρά κόμματα» και να κατακτήσουμε τουλάχιστον μία από τις 21 ελληνικές έδρες στο επόμενο Ευρωκοινοβούλιο. Οι ενδείξεις είναι θετικές, ειδικά μετά τις τελευταίες δημοσκοπήσεις,  ωστόσο, καλώ τους ψηφοφόρους της Κορινθίας να προσέλθουν μαζικά στις ευρώ-κάλπες, γιατί στην Ευρώπη δίνονται οι μεγάλες μάχες για την πατρίδα μας και εκεί λαμβάνονται οι περισσότερες αποφάσεις, που διέπουν την καθημερινότητά μας! Οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ είμαστε Έλληνες πατριώτες στην ενωμένη Ευρώπη των πολιτών και αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας, με ειρήνη, οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη, ασφάλεια και σταθερότητα! Το προσωπικό μου στοίχημα είναι να αποδείξω ότι με τη δύναμη των συμπολιτών μας και μόνο, σκληρά εργαζόμενοι και απλοί άνθρωποι σαν εμένα, χωρίς ιδιαίτερα οικονομικά μέσα, οικογενειακές καταβολές και «προσβάσεις», μπορούμε να δίνουμε νικηφόρες μάχες στον πολιτικό στίβο και να γίνουμε η ισχυρή Φωνή των Ελλήνων πολιτών στην Ευρώπη του σήμερα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια