Header Ads

Πρωτοσέλιδο άρθρο του «Κορίνθιου» (Φ. 1888)

 


 

Μη ελεγχόμενες εξελίξεις… Στα χέρια του Θεού μας


Αυτές τις κρίσιμες ώρες που διανύουμε η ανθρωπότητα βρίσκεται σε σημαδιακό σταυροδρόμι της Παγκόσμιας Ιστορίας. Οι εκατέρωθεν προετοιμασίες Πολέμου, Μεγάλου Πολέμου είναι δυσοίωνες. ΝΑΤΟ και ΡΩΣΙΑ – ΚΙΝΑ, Ανατολή και Δύση, έχουν το χέρι στην σκανδάλη. Οι σκεπτόμενοι συνάνθρωποι διαπιστώνουν την Αποστασία των Ανθρώπων από τον Λόγο του ενός και μοναδικού Τριαδικού Θεού. Ο άρχοντας του Σκότους έχει επηρεάσει και χειραγωγεί τις δύο ελίτ, την Λευκή και Μαύρη Αδελφότητα, που η κάθε μια επιδιώκει το Μονοπώλιο της Παγκοσμιοποίησης.

Η Εκτίμησης της παρούσας Κατάστασης, δείχνει πως δεν πάμε καλά. Η συσσώρευση Πολεμικών Στόλων, Αεροπορίας, παντός είδους εξοπλισμών και Μηχανοκίνητων πολεμικών οχημάτων, μηδέ στρατευμάτων εξαιρουμένων στον πολύπαθο Στρατηγικό χώρο της Μέσης Ανατολής, δεν έχει προηγούμενο. Και όλα αυτά όταν έχει αρχίσει η Αρχή του Τέλους στον πόλεμο, στην ίδια περιοχή.

Η ανθρωπότητα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις ραγδαίες εξελίξεις. Άρχισαν με το κτύπημα της ΧΑΜΑΣ με τα 1300 θύματα του Ισραήλ, συνέχισαν με την σκληρή ανταπόδοση κτυπήματος στην Γάζα της Παλαιστίνης, ακολούθησε ο καταιγισμός μη επανδρωμένων και Πυραύλων της Περσίας κατά του Ισραήλ και εντός των επομένων ημερών, αναμένεται η ανταπόδοση του Ισραήλ.

Κοντά σε όλα αυτά που συμβαίνουν έρχονται από το απώτερο παρελθόν οι Προφητείες των Πατρός Κοσμά του Αιτωλού και του Οσίου Παταπίου, να μας προβληματίσουν. Μέχρι σήμερα έχουν επιβεβαιωθεί οι προβλέψεις ότι ο Μεγάλος Πόλεμος θα αρχίσει από την Ιερουσαλήμ, είδαμε τα χιλιάρμενα (Αεροπλανοφόρα) να έχουν πάρει θέσεις μάχης στην Ανατολική Μεσόγειο και τον Περσικό Κόλπο, βλέπουμε τον ανεκδιήγητο Ερντογάν να απειλεί, ως υπερασπιστής του Τεμένους του Ομάν στην Ιερή Πόλη, από όπου προβλέπονται, ως μη ελεγχόμενες οι εξελίξεις.

Μετά από όλα αυτά, υπάρχει και ο Θεός, που όπως γνωρίζουμε από την ιστορία της Ανθρωπότητας, κάνοντας προφανώς υπομονή από την μεγάλη του Αγάπη προς το δημιούργημά του, τον άνθρωπο, δίνει το κτύπημά του για να επανέλθουν οι άνθρωποι στον Θείο δρόμο, όπως μας τον έδειξε με την ενανθρώπισή του ο Ιησούς Χριστός. Δεν απομένει, λοιπόν, παρά μόνο η οδός της μετάνοιας και επιστροφής του ανθρώπου στον ίσιο δρόμο της Αγάπης, της αλληλεγγύης και της Ειρήνης.

Είθε ο Θεός να ελεήσει το δημιούργημά Του!...

 

 Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»









Δεν υπάρχουν σχόλια