Header Ads

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΒΙΛΙΑΛΗ (Φ.1885)

 

 

 Έντονη κοινωνική και πολιτική δράση, παρουσίασε την τελευταία εβδομάδα, η βουλευτής του νομού μας, κ. Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη.

Κατ’ αρχάς, η βουλευτής κ. Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη, την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024, συμμετείχε σε συνάντηση εργασίας με τον Διοικητή του Ε.Φ.Κ.Α. κο Αλέξανδρο Βαρβέρη, κατά την οποία συζητήθηκε η βελτίωση της διαδικασίας έκδοσης των συντάξεων, καθώς σήμερα η έκδοση της σύνταξης χρειάζεται 3 μήνες, όταν πριν από λίγα χρόνια απαιτούνταν 3 χρόνια περίπου. Παράλληλα τέθηκε το ζήτημα της βελτίωσης της εξυπηρέτησης όλων των ασφαλισμένων του Οργανισμού καθώς και της περαιτέρω ψηφιοποίησης των υπηρεσιών του.

Εν συνεχεία, συμμετείχε ως μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου του Ελληνικού Κοινοβουλίου στην Τελετή Υποδοχής Αντιπροσωπείας της Ινδονησιακής Βουλής. Η Ινδονησία είναι η μεγαλύτερη οικονομία της νοτιοανατολικής Ασίας και 16η παγκοσμίως. Η συνεργασία με την χώρα μας ιδιαίτερα σε θέματα Τουρισμού μπορεί να προσδώσει αμοιβαία οφέλη και για τις δύο χώρες.

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024, η βουλευτής, κ. Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη, παρευρέθηκε κατόπιν προσκλήσεως του Δημάρχου Κορινθίων,  στην ετήσια εκδήλωση βράβευσης εθελοντών και φορέων, με σημαντική συνεισφορά στην πυρασφάλεια και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος στις εγκαταστάσεις του RANCH στο Σοφικό Κορινθίας. Η βουλευτής ιδιαίτερη χαρά βράβευσε τον κ. Φιλιάνδρα, για την προσφορά του.

 

 Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, υποδέχθηκαν την κ. Σούκουλη, η πρόεδρος, το Δ.Σ. και οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση του συλλόγου Παμμέγιστων Ταξιαρχών στην  αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Άσσου Κορινθίας, όπου και πραγματοποιήθηκε ομιλία-εκδήλωση με κεντρική ομιλήτρια την καθηγήτρια, Χ. Ζαχαριάδου και τον κ. Δημ. Βλάχο (μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου)  και κύριο θέμα «ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝ- Ο ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ».

Θερμής υποδοχής έτυχε η βουλευτής, και στην εκδήλωση που διοργανώθηκε από την Ένωση Φίλων Αρχαιολογικού Μουσείου Περαχώρας, το Σάββατο 23 Μαρτίου 2024, στο Πνευματικό Κέντρο Περαχώρας, με θέμα «Μύθοι και Αλήθειες  για το 1821, απαντώντας σε δέκα διαχρονικά ζητήματα», με κεντρικό ομιλητή τον Δρ Δημήτριο Σταθακόπουλο. Η βουλευτής, απηύθυνε χαιρετισμό και μεταξύ άλλων συνεχάρη τους διοργανωτές για το ταξίδι στην ιστορική μνήμη του έθνους.

Η βουλευτής, την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024, ανήμερα της Κυριακής της Ορθοδοξίας, εκκλησιάστηκε μαζί με πληθώρα πιστών. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, η βουλευτής, κ. Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη, παρευρέθηκε στον πανηγυρικό εσπερινό της εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στα Αθίκια Κορινθίας.

 

 Τέλος, ανήμερα της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, η βουλευτής, κ. Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη, παρευρέθη στην δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στο Λουτράκι Κορινθίας, και εν συνεχεία, μετά το πέρας της επιμνημόσυνης δέησης, κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο Ηρώων. Τις μαθητικές και στρατιωτικές παρελάσεις, παρακολούθησε τόσο στο Λουτράκι, όσο και στην Κόρινθο, όπου και αντήλλαξε εγκάρδιες ευχές με πλήθος κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια