Header Ads

Πρωτοσέλιδο άρθρο του «Κορίνθιου» (Φ. 1880)

 

 

Η Διεθνής παραφροσύνη προκαλεί τον Θεό

Τις προηγούμενες ημέρες οι Έλληνες βρέθηκαν ομαδόν υπό την ψυχρή αντίχριστη επιρροή των λεγομένων από τους υποψιασμένους πολίτες ΜΜΕ ( Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης κοινώς λεγόμενου ευνουχισμού. ΄Ήταν τόσο συχνή και πυκνή η επίθεση στον αφελή συνάνθρωπο της σημερινής κοινωνίας, ώστε να μην έχει τον χρόνο ούτε τους ταγούς της Ελληνοχριστιανικής ιδέας κοντά του να αντιδράσει.  Ήταν επιστρατευμένοι εκατοντάδες κονδυλοφόροι, παραθυράκιδες της TV και ξερόλες, που δεν άφησαν μέσο για μέσο χωρίς να παρουσιάσουν το μαύρο άσπρο στο θέμα υπερψήφισης του νόμου των ομόφυλων ζευγαριών.

Οι σκεπτόμενοι Έλληνες, οι πιστοί και άδολοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, όπως και οι ελάχιστοι δυναμίτες της Ιεροσύνης Μητροπολίτες, έγιναν στόχος μιας άνευ προηγουμένου πολιτικής προπαγάνδας. Έζησαν την κατάπτωση του Αστικού Πολιτισμού και την κρίση της σημερινής κοινωνίας σε όλο τους το μεγαλείο. Ήλθαν τα πάνω κάτω στον «Ανάποδο σύγχρονο κόσμο» που ζούμε. Μέσα σε λίγες ημέρες διαστρεβλώθηκαν  Αρχές και Αξίες που ανάγονται από τα Αρχαία Χρόνια και αποτέλεσαν την πεμπτουσία του Ελληνοχριστιανικού Πολιτισμού, που κι αυτός σκυλεύεται από την αναλήθεια των Οργάνων της αθεΐας.

Κάθε άνθρωπος της εποχής μας δέχεται θέλοντας και μη την επιρροή της ανάποδης αλήθειας, που παρουσιάζει το μαύρο ως άσπρο και το ψέμα ως αλήθεια. Η σημερινή θολοκουλτούρα της Αθεΐας έφτασε στο σημείο να κοινωνικοποιεί με το πρόσχημα των προσωπικών δεδομένων την αποδοχή με «Δημοκρατικό μανδύα» την παρά φύση ασέλγεια. Τα Ραδιοτηλεοπτικά Μέσα με τις εναλλασσόμενες  εικόνες γύμνιας, εναγκαλισμών ομόφυλων ζευγαριών και φιλιά στο στόμα άρχισαν να παίζουν μετά την υπερψήφιση του σχετικού νόμου το εντεταλμένο παιχνίδι τους. Διαμορφώνουν τον χαρακτήρα των παιδιών και βγάζουν στην επιφάνεια τη διαστροφή της φύσης.

Κάποιοι προσπαθούν να παρουσιάσουν, ως δικαίωμα των ΛΟΑΤΚΙ να ζευγαρώνουν με ομόφυλα άτομα και κατηγορούν τους έχοντες άλλες σκέψεις περί τούτου. Το κακό που γίνεται στην ανθρωπότητα είναι πως μία ελάχιστη μειοψηφία, που είναι καβαλημένη από τον «αποστάτη», έχοντας «Μπάρμπα στην Κορώνη», προσπαθεί να επιβάλλει την παράφρωνη αυτή συνήθεια. Μήπως αυτό δεν είχε λάβει υπόψη του ο Παντοδύναμος Θεός και κατέστρεψε τα Σόδομα και Γόμορρα; Γιατί εκεί μας πάνε οι αθεόφοβοι που δεν πιστεύουν παρά μόνο στην ύλη, τον πλούτο, την απόλαυση και την εφήμερη δόξα. «Έστιν δίκην «οφθαλμός ος τα πανθ΄ορά».

«Μην πλανάσθε … αρσενκοίται βασιλείαν Θεού ου κληρονομήσουσι…», είπε ο Απόστολος των Εθνών Παύλος…

Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια