Header Ads

Πρωτοσέλιδο άρθρο του «Κορίνθιου» (Φ.1854)

 


 Άμεση πρωτιά για αντιμετώπιση του Δημογραφικού…


Το Δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας είναι ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα, που αντιμετωπόιζει η Ελλάδα. Κι αυτό χωρίς να έχει δώσει ο πολιτικός κόσμος τη σημασία, που του αξίζει. Ο πληθυσμός γηράσκει, οι ηλικίες δεν ανανεώνονται, οι γεννήσεις δεν καλύπτουν καν τους θανάτους Τα στατιστικά στοιχεία βοούν. Στα κρατικά Νοσοκομεία οι Μουσουλμάνες τεκνοποιούν συνεχώς αυξάνοντας τον αριθμό τους και αποκτούν δικαιώματα, ενώ οι Ελληνίδες είναι σπάνιες και αυτές που αποκτούν παιδιά επαφίενται στο πρώτο, βία στο δεύτερο παιδί. Καλή η δημιουργία του Υπουργείου Οικογένειας από τη νέα Κυβέρνηση Μητσοτάκη, αλλά κτυπάει άσκημα η διαφαινόμενη πίεση έξωθεσμικών παραγόντων να επιβληθεί η πριμοδότηση προστασίας των γάμων του διαφορετικού και των ΛΟΑΤΚΙ, χωρίς να δούμε πρώτη την πριμοδότηση για την πολύτεκνη οικογένεια,

Είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας με την εισβολή λαθρομεταναστών που κρατούντα σε Ανοικτές δομές διάσπαρτες στην Ελλάδα εφαρμόζοντας ύπουλα σχέδια των επικυρίαρχων, που στοχεύουν στην αλλοίωση του πληθυσμού της Πατρίδας μας. Φροντίζει η Τουρκία να μας στέλνει μόνο Μουσουλμάνους και όχι Χριστιανούς. Βλέπουμε τις δεκάδες οικογένειες των μουσουλμάνων που έχουν έλθει στην Κόρινθο με 3- 5 μικρά παιδιά η κάθε μία και τις μητέρες φουσκωμένες στην αναμονή. Η κατάσταση στην Ευρώπη έχει ξεφύγει σε πολλές χώρες και οι τριτοκοσμικοί μετανάστες έχουν μετατραπεί σε μάστιγα.

Αντί να προστατευθεί και πριμοδοτηθεί η Ελληνική Πολύτεκνη Οικογένεια βλέπουμε μία σειρά ενεργειών Ελληνικών Κυβερνήσεων που έδρασαν κατά το παρελθόν και συνεχίζουν μέχρι και σήμερα, ως αντιπολίτευση, εχθρικά κατά του θεσμού της Οικογένειας. Η δήθεν απελευθέρωση της γυναίκας, το Γυναικείο Κίνημα, η αποποινικοποίηση των αμβλώσεων, η στοχοποίηση των Πολύτεκνων Οικογενειών με την κατάργηση κινήτρων που είχαν θεσπιστεί παλαιότερα, και ιδιαίτερα η Οικονομική κρίση, έχουν συμβάλλει στη μείωση του πληθυσμού της χώρας.

Επιδίωξη των “Επικυρίαρχων”, που ελέγχουν τις εκάστοτε Κυβερνήσεις, είναι η Αλλαγή της Σύστασης του Ελληνικού Πληθυσμού με τη μείξη φυλών, αλλά και του πληθυσμού.

Η Ελληνική δικομματική Κυβέρνηση Τσίπρα φέρει μεγάλες ευθύνες με το άνοιγμα των συνόρων που έκανε όταν κυβερνούσε και στο “κάλεσμα Λαθρομεταναστών” που ήθελε σώνει και καλά να τους βαπτίζει όλους πρόσφυγες και … Έλληνες. Περιμένουμε από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη να ακολουθήσει την πόλιτική του πατέρα του για ενίσχυση της πολύτεκνης οικογένειας. Αν δεν το δούμε πολύ σύντομα να περιμένουμε τα χειρότερα…

Ο «Κορίνθιος»



Δεν υπάρχουν σχόλια