Header Ads

ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΑΙ (Φ. 1849)

 

Ο ΜΑΡΞ – Ο ΛΕΝΙΝ – Ο ΑΛΕΞΗΣ

 



 

 

     Κοινός στόχος των τριών ¨ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΩΝ¨ ήταν και είναι η ΑΤΑΞΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

     Ο ΜΑΡΞ επεχείρησε την επίτευξη του στόχου μέσω της Δικτατορίας του προλεταριάτου. Η ατυχία του ήτο, ότι προσπάθησε να πείσει έναν πολιτικώς ώριμο Λαό, ο οποίος αντελήφθη αμέσως τις ανοησίες ενός επαγγελματία απατεώνα και τον απέρριψε.

     Ο ΛΕΝΙΝ  επεχείρησε, ελλείψει προλεταριάτου να επιτύχει τον στόχο μέσω της Δικτατορίας του κόμματος.  Ήτο τυχερός διότι ημπόρεσε να πείσει έναν πρωτόγονο, απαίδευτο, καταπιεσμένο όχλο ¨μουζίκους¨, εν καιρώ πολέμου, υπό την ηγεσία ανοήτων, ανίκανων ταγών. Ο άπατρις αυτός δημαγωγός – τσαρλατάνος προκάλεσε ταπεινωτική ήττα της χώρας του και εν μέσω αιματηρών εγκλημάτων ανερριχήθη εις την εξουσία. Το εγκληματικό έργο του συνέχισε με ¨επιτυχία¨ ο μεγαλύτερος εγκληματίας όλων των εποχών. Τελικώς το οικοδόμημα κατέρρευσε ως πύργος από ¨τραπουλόχαρτα¨ εγκαταλείπων ερείπια και εξαθλιωμένους ανθρώπους.

     Ο ΑΛΕΞΗΣ ευτύχησε να ξεκινήσει από καλύτερη αφετηρία. Προηγούμενος, μέγας Δημαγωγός – τσαρλατάνος, που είχε προετοιμάσει καταλλήλως το έδαφος. Ένας ανώριμος πολιτικός Λαός εδέχθη τον ΑΛΕΞΗ ως Μεσσία. Ο ΑΛΕΞΗΣ προσεπάθησε, ελλείψει προλεταριάτου και κόμματος να επιτύχει τον στόχο μέσω του ΑΛΕΞΗ.

Η αταξική κοινωνία του ΑΛΕΞΗ ενθυμίζει ¨λούμπεν¨ ¨αχταρμά¨. Οι τρεις ¨ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΑΙ¨ ήσαν εντολοδόχοι – ομόσταβλοι της παγκοσμιοποίησης. Οι ΜΑΡΞ και ΛΕΝΙΝ αστικής προέλευσης και παιδείας, δεδομένης ευφυΐας και εμπειρίας Δημαγωγών – Τσαρλατάνων, απέτυχαν.

Ο ΑΛΕΞΗΣ απροσδιορίστου παιδείας και ακαθαρίστου κοινωνικής τάξης, ανεπαρκούς διοικητικής εμπειρίας, πλούσιας όμως εις την πεζοδρομιακή διαμαρτυρία. Επέτυχε με τη λαϊκή εξαπάτηση να καταλάβει  διακυβέρνηση αλλά όχι τους ¨αρμούς της εξουσίας¨. Ο γράφων αδυνατεί να προσδιορίσει τον βαθμό ευφυΐας  και πνευματικής ικανότητάς του.

Και οι τρεις ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΑΙ είχαν εγκυκλοπαιδική άποψη για την ΕΡΓΑΣΙΑ, τουτέστιν ήσαν ΑΕΡΓΟΙ.

 Ευτυχώς για το έθνος των Ελλήνων ήτο μία επικίνδυνη επιδημία, η οποία  αντιμετωπίσθηκε  ΕΠΙΤΥΧΩΣ.

 

Δια την υπογραφήν

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια