Header Ads

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ) (Φ.1838)

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ


ΜΕΛΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ (2018 - 2022)

Αναδείξαμε όλα τα μεγάλα ζητήματα της Κορίνθιος και προτείνουμε λύσεις, με επισκέψεις κλιμακίων, δεκάδες Ερωτήσεις στη Βουλή και Ερώτηση στην Ευρωβουλή, με ημερίδες, με διαβούλευση, με όλους τους παραγωγικούς - κοινωνικούς φορείς, και με πολιτικές παρεμβάσεις (αναλυτικά ο απολογισμός: www.angelopoulosdimitris.gr)

 

Όραμα μας μια νέα δίκαιη κοινωνία που θα λειτουργεί με διαφάνεια και αξιοκρατία και οι πολίτες θα ζουν και θα εργάζονται με αξιοπρέπεια. Με ισχυρή δημόσια παι­δεία & δημόσια υγεία, με ανάπτυξη με σεβασμό στο πε­ριβάλλον τον μικρομεσαίο και τον αδύναμο, με εργασία - πλήρη απασχόληση-με δικαιώματα και αξιοπρέπεια και φυσικά με κοινωνική δικαιοσύνη.

Κράτος με ισχυρούς θεσμούς και ισχυρές ανεξάρτητες αρχές που θα προστατεύουν τα δικαιώματα των πολιτών.

Ουσιαστικές παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση της ακριβείας

Νέο αναπτυξιακό - παραγωγικό μοντέλο που θα αναδιοργανώσει τον πρωτογενή τομέα συνδέοντας τον με τον τουρισμό, τη διατροφή και θα δίνει έμφαση στην ψηφιακή διακυβέρνηση, στην πράσινη οικονομία, στην κοινωνική προστασία-συνοχή και στην ανοδική κοινωνι­κή κινητικότητα.

Ομαλή ενεργειακή μετάβαση με εκδημοκρατισμό των μέσων παραγωγής ενέργειας, με ενεργειακή ασφά­λεια και καταπολέμηση της ενεργειακής φτώχειας

Με επενδύσεις που θα παράγουν εθνικό πλούτο, θα έχουν πολλαπλασιαστικό αντίκτυπο στην ελ­ληνική οικονομία, θα συνδέονται με θέσεις εργασίας, θα δημιουργούν υπεραξία Βασιζόμενες στα συγκριτικά πλε­ονεκτήματα της χώρας μας, της κάθε περιφέρειας. Είναι επιτακτικό να αποτάξουμε τις επιδοματικές πολιτικές ΝΔ -ΣΥΡΙΖΑ που παγιδεύουν στην φτώχια τους πολίτες.

Δημόσια παιδεία που θα ενισχύει το δημόσιο σχο­λείο, τα κέντρα επαγγελματικής κατάρτισης και τα πανε­πιστήμια συνδέοντας τα με το αναπτυξιακό μοντέλο της χώρας, τις ανάγκες της οικονομίας και της κοινωνίας.

Υποδομές για αναβάθμιση των μεταφορών με ασφά­λεια, αντιμετώπιση των κινδύνων της κλιματικής αλλαγής και των υπόλοιπων προκλήσεων της εποχής.

Αναγέννηση Ε.Σ.Υ, με ανάπτυξη του τομέα υγείας με ισχυρές δομές σε κάθε Περιφέρεια, με ενιαία Πρωτο­βάθμια Φροντίδα υπό δημόσια εποπτεία, με σύγχρονα και λειτουργικά νοσοκομεία, με μονάδες περίθαλψης εκτός νοσηλευτικών ιδρυμάτων, με αναβάθμιση του ανθρώπινου δυναμικού και έμφαση στην πρόληψη, στην καλύτερη αντιμετώπιση των χρόνιων ασθενειών και στην ψηφιοποίηση της υγείας.

Δημόσια υγεία και παιδεία, αξιοπρεπείς μισθοί, στήριξη και ένα πρόγραμμα κοινωνικής κατοικίας για την αντι­μετώπιση του δημογραφικού

Αντιμετώπιση γραφειοκρατίας με γρηγορότερο ψηφιακό μετασχηματισμό, λογοδοσία, αποκέντρωση αρ­μοδιοτήτων & πόρων, ενεργοποίηση του ιδιωτικού τομέα εκεί που το δημόσιο αδυνατεί να δώσει λύσεις, έχοντας όμως ισχυρούς ελεγκτικούς μηχανισμούς.

Προστασία Πρώτης Κατοικίας και συνολική αντιμε­τώπιση του ιδιωτικού χρέους.

Δεν υπάρχουν σχόλια