Header Ads

ΔΕΕΠ- ΝΔ (Φ. 1838)

 

Φράχτης στον Έβρο: Κατέπεσε η τροπολογία Παπαδημούλη για μπλόκο στην χρηματοδότησή του

 

19/04/2023

Δεν πέρασε στο ευρωκοινοβούλιο η τροπολογία που είχε καταθέσει ο αντιπρόεδρός του και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης με την οποία επιχειρούσε να μπλοκαριστεί η χρηματοδότηση με ευρωπαϊκά κονδύλια η κατασκευή του φράχτη στον Έβρο

Σε ανάρτησή της η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου αναφέρει: «Σήμερα το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο έδωσε  μία ηχηρή απάντηση, καθώς κατέπεσε η τροπολογία Παπαδημούλη για τη μη χρηματοδότηση του φράκτη στον Έβρο και υπερψηφίστηκε η τροπολογία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που επιτρέπει τη χρηματοδότηση σχετικών υποδομών. Συνεχίζουμε, για την Ελλάδα».

Πρόκειται για τροπολογία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που επιτρέπει τη χρηματοδότηση σχετικών υποδομών και υπερψηφίστηκε με 322 ψήφους στην ολομέλεια. Προβλέπει ότι θα πρέπει να κινητοποιηθούν κονδύλια άμεσα για την ενίσχυση των ικανοτήτων και των υποδομών στα σύνορα.

 Πιο αναλυτικά, την τροπολογία του ΕΛΚ για τη χρηματοδότηση υποδομών στα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ υπερψήφισαν 322 ευρωβουλευτές, 290 την καταψήφισαν και 20 απείχαν.

Όπως πάντα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζουν ενάντια στα Εθνικά μας συμφέρονται, προκαλώντας το κοινό αίσθημα ασφάλειας της Ελλάδας και των πολιτών..

 

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

12/04/2023

Θέλει πολύ θράσος να βγάζει ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωση για τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, όταν έχει στα ψηφοδέλτιά του τον καταδικασμένο ομόφωνα και αμετάκλητα για παράβαση καθήκοντος Νίκο Παππά, τον mr. Villa «των 2.000 τη νύχτα» με δάνειο του ΟΕΚ, κ. Ραγκούση, με επιστρεπτέες και με καταγγελίες για παρεμβάσεις ώστε να κουκουλωθεί υπόθεση ανασφάλιστης εργαζόμενης σε συγγενική επιχείρηση, και τον Παύλο Πολάκη, που μέσω προγραφών απειλούσε και στοχοποιούσε δημοσιογράφους, δικαστικούς και πολιτικούς, τον οποίο έλεγαν ότι θα αφήναν εκτός, αλλά δεν τόλμησαν! Λίγη ντροπή δεν βλάπτει!

 

Για τη ΔΕΕΠ/ΝΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

Δημήτριος Σουφρίλας

Δεν υπάρχουν σχόλια