Header Ads

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Γυμνασίου Σοφικού (20-03-2023) (Φ. 1834)

 

 

Δράσεις του Γυμνασίου Σοφικού Κορινθίας με ευρωπαϊκό χαρακτήρα

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (Σοφικό 20-03-2023)

Το Γυμνάσιο Σοφικού Κορινθίας είχε την χαρά να φιλοξενήσει αντιπροσωπεία πέντε μαθητών με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών Isabel Silva και Carlos Gomes από το Σχολείο Agrupamento de Escolas de Penafiel Sudeste της Πορτογαλίας από τις 13 μέχρι τις 17 Μαρτίου.

Οι Πορτογάλοι εκπαιδευτικοί πραγματοποίησαν κοινά μαθήματα με τους Έλληνες συναδέλφους τους, ενώ πορτογάλοι και μαθητές του Σχολείου μας επισκέφτηκαν την Ακρόπολη και έγιναν δεκτοί από τον Υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Χρίστο Δήμα, τον Δήμαρχο Κορινθίων κ.  Βασίλη Νανόπουλο και τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δήμου Κορινθίων κ. Αναστάσιο Ταγαρά. 

Η μετακίνηση του Σχολείου της Πορτογαλίας έγινε στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+ μέσω του οποίου θα φιλοξενήσουμε επίσης αντιπροσωπείες από Ιταλούς και Πολωνούς μαθητές και εκπαιδευτικούς, κατά το επόμενο διάστημα.

Είμαστε πεπεισμένοι πως αυτές οι μετακινήσεις θα ωφελήσουν τα μέγιστα τους δικούς μας μαθητές και μαθήτριες, αλλά και τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς και θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό να ανοίγουμε το Σχολείο μας τόσο στην Ελληνική, όσο και στην Ευρωπαϊκή Εκπαιδευτική Κοινότητα.       

                                            

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΠΑΝΑΓΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια