Header Ads

Καταγγελίες - Προτάσεις (Φ.1824)

  

ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ: Στη μεγάλη στροφή της οδού Αγίας Άννας στην Κόρινθο, υπάρχει η θέση κάδου απορριμμάτων του Δήμου Κορινθίων. Όταν έρχεται το απορριμματοφόρο όχημα για την παραλαβή των απορριμμάτων, δεν καθαρίζουν οι υπάλληλοι του Δήμου τον πέριξ χώρο και με αυτόν τον τρόπο η δυσοσμία είναι ανυπόφορη σε κάθε διερχόμενο άτομο. Να μην αφήνουν σκουπίδια έξω από τον κάδο και κάπου - κάπου να πλένεται ο κάδος, που ζέχνει από την κακοσμία μέχρις εμετού. Στην ίδια στροφή τα ατυχήματα από την ολισθηρότητα του δρόμου είναι αναρίθμητα και έχει δίκαιο αναγνώστης που κατήγγειλε το πρόβλημα σε παλαιότερο φύλλο.

ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ: Κύριοι της έγκριτης εφημερίδας, ευχαριστούμε για την προβολή των θεμάτων που απασχολούν τους δημότες Σικυωνίων. Ειδικά θα πρέπει να σταθούμε στην ανάγκη να βγουν στην επιφάνεια αξιόλογοι συμπολίτες μας να διεκδικήσουν τη Δημοτική Αρχή του τόπου. Αποτελεί ντροπή να έχουμε εναποθέσει τις ελπίδες μας σε έναν Δήμαρχο, ο οποίος ό,τι είχε να δώσει το έδωσε, ενώ την ίδια στιγμή όλοι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας πλειοδοτούν στο να τον βγάζουν από τα αδιέξοδα λες και δεν υπάρχουν ικανοί συμπολίτες μας να ηγηθούν με συνδυασμό υποστηριζόμενο από την παράταξη της Ν.Δ. για την αλλαγή σκυτάλης..

ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Επανέρχομαι σε παλαιότερη επισήμανση. Είναι ευχάριστο το γεγονός ότι η παρουσία της σημερινής δημοτικής αρχής, υπό την Δημαρχία του Γεωργίου Γκιώνη, συνεχίζει να αξιοποιεί τη διενέργεια Αθλητικών Εκδηλώσεων και Σεμιναρίων πανελλαδικής εμβέλειας, όπως είναι τα Ράλλυ και άλλες εκδηλώσεις.

Αυτό, που, κατά τη γνώμη μου, δεν φαίνεται να υπάρχει στη θαλάσσια περιοχή μας, είναι ένας εύρωστος Αθλητικός Όμιλος Θαλάσσιων Σπορ. Ίσως μας λείπει η κατά τα άλλα πολυσυζητημένη έλλειψη εγκαταστάσεων Μαρίνας που για αδιευκρίνιστους λόγους δεν προχώρησε το θέμα από την πρώην διοίκηση της CLUB HOTEL CASINO LOUTRAKI… 

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ: Χειμώνας με καλοκαιρινό ήλιο χωρίς βροχές και χιόνια μέσα στο καταχείμωνο, αλλά όμως με υψηλές θερμοκρασίες. Καλό και κακό αυτό για τον τόπο και την κλιματική αλλαγή που φαίνεται να έρχεται ολοταχώς από την αλόγιστη χρήση ενέργειας και έγκλειση μεγάλων ρύπων στην ατμόσφαιρα. Αυτό από την άλλη αποτελεί αιτία αθρόας επίσκεψης εκδρομέων και θαμώνων του χειμερινού τουρισμού που απολαμβάνουν την ύπαιθρο. Η περιοχή μας, ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης είναι ευλογημένος από τον Θεό.

Ας το εκμεταλλευτεί ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης τώρα που επιβάλλεται.… 

ΝΕΜΕΑΣ: Πάμε φουλ για βουλευτικές και Δημοτικές εκλογές και αυτό σημαίνει πολλά για την προώθηση επίλυσης αιτημάτων και προβλημάτων που απασχολούν την τοπική κοινωνία του Δήμου Νεμέας. Είμαστε ημιορεινή αγροτική περιοχή με μικρό ύψος δημοτικών εσόδων και άρα ανάγκης χρηματοδότησης έργων. Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση βλέπω στην εφημερίδα σας τον Δήμο μας να προκηρύσσει διακηρύξεις διαγωνισμών έργων. Αυτό σημαίνει πως υπάρχει περιθώριο μεγαλύτερης χρηματοδότησης. Ας το λάβει υπόψη του η Δημοτική Αρχή με δήμαρχο τον ρέκτη Κωνσταντίνο Φρούσιο… Ξέρει τι πρέπει να κάνει… 

ΒΕΛΟΥ – ΒΟΧΑΣ: Επανέρχομαι γιατί δεν είδα απάντηση. Η Δημοτική Αρχή Βέλου Βόχας, υπό τη δραστήρια παρουσία του Δημάρχου Αννίβα Παπακυριάκου, άρχισε στο Λιμάνι του Βραχατίου ένα υπέροχο και απαραίτητο έργο, στο οποίο συνεχίζονται οι εργασίες. Έχει πάρει ήδη την τελική του μορφή και μας αρέσει αυτό, που συμβαίνει εκεί. Μήπως θα ήταν σκόπιμο ο Δήμαρχος με μία νεώτερη ανακοίνωση να μας δώσει μία ιδέα γύρω από το θέμα και ποίες είναι οι προοπτικές να αποπερατωθούν οι εργασίες του Λιμενικού Καταφυγίου; Νομίζω πως καλό θα ήταν για την ενημέρωση των δημοτών, οι οποίοι ενδιαφέρονται για τον ελλιμενισμό σκαφών τους.

Μία ανακοίνωση ή δελτίο τύπου αρκεί με λίγα λόγια για το πού βρίσκεται το όλο θέμα. Να το περιμένουμε Δήμαρχε;




Δεν υπάρχουν σχόλια