Header Ads

Πολιτική δραστηριότητα Χρίστου Δήμα (Φ.1821)

Χρίστος Δήμας Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Ενίσχυση 18 ακόμα σχολείων της Κορινθίας με νέο υλικοτεχνικό εξοπλισμό
  


Συνεχές το ενδιαφέρον του Χρίστου Δήμα για τα σχολεία του Νομού μας Το προηγούμενο διάστημα, αρκετά σχολεία του Νομού Κορινθίας, ενισχύθηκαν με νέο και απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό για να καλύψουν τις εκπαιδευτικές τους ανάγκες.

Για το θέμα έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Βουλευτής Κορινθίας k. Χρίστος Δήμας, σε συνεργασία με την ΚΤΥΠ.

Πιο συγκεκριμένα, ενισχύθηκαν με νέο υλικοτεχνικό εξοπλισμό (θρανία, καρέκλες, πίνακες, διαδραστικά παιχνίδια κ.α) σχολικές μονάδες στους Δήμους Κορινθιών, Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Σικυωνίων και Βέλου – Βόχας.

Τα τελευταία χρόνια, με την συνεργασία του κ. Δήμα με την ΚΤΥΠ, έχουν ενισχυθεί δεκάδες σχολεία του Νομού μας με νέο υλικοτεχνικό, αλλά και ηλεκτρονικό εξοπλισμό και κυρίως σε περιοχές που εμφανίζονται και οι περισσότερες ελλείψεις και ανάγκες.

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δημοτικού Σχολείου Σοφικού τα είχε πραγματικά όλα!

Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από όλη την Ελλάδα αλλά και από άλλες χώρες, τραγούδια στη νοηματική, χορούς και κεράσματα. Το σημαντικότερο όμως είναι πως οι άνθρωποι κάνουν πραγματικά την διαφορά και στο σχολείο στο Σοφικό γίνεται εξαιρετική δουλειά και αυτό φαίνεται. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, στις δασκάλες και το δάσκαλο και στη Διευθύντρια του σχολείου κα Θεοδώρα Κουρεμένου.






Δεν υπάρχουν σχόλια