Header Ads

Πολιτικό και παραπολιτικό περισκόπιο (Φ.1821)

Ο «Κορίνθιος» σχολιάζει
 και ενημερώνει 
χωρίς να λοιδωρεί

Ο «Κορίνθιος»
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ 
ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

 
Οικονόμου κατά ΣΥΡΙΖΑ
για την καταψήφιση των αμυντικών δαπανών του προϋπολογισμού. Η στάση μας αποτιμάται με πράξεις, ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε ξανά να γίνει εθνική εξαίρεση. Στη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στην ψηφοφορία του προϋπολογισμού 2023 στάθηκε σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, επειδή το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν ψήφισε τις αμυντικές δαπάνες.

Η δήλωση του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου κατά του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Στον νέο προϋπολογισμό ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισε τις αμυντικές δαπάνες. Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη συγκυρία, σε ένα ζήτημα που οι πολίτες και η ελληνική κοινωνία απαιτούν συναίνεση και κοινή στάση, σε ένα κρίσιμο θέμα όπου η στάση μας αποτιμάται με πράξεις, ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε ξανά να γίνει εθνική εξαίρεση. Οι πολίτες βλέπουν, καταλαβαίνουν και κρίνουν». Από ό,τι ενθυμούμαι, ποτέ μα ποτέ οι κομμουνιστές δεν ψήφιζαν στους προϋπολογισμούς τις αμυντικές δαπάνες. Πάντα ήταν κατά της προετοιμασίας για τυχόν εισαγόμενο πόλεμο. Ακόμα και σε δύσκολες συγκυρίες περιπτώσεων έκτακτης ανάγκης ήταν κατά του τακτικού δυναμικού των Ενόπλων Δυνάμεων, Στρατού, Αεροπορίας και Ναυτικού….

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Φροντίζω να διαβάζω κάθε μέρα. Ειδικά το βράδυ πριν κοιμηθώ, υπάρχει πάντα ένα βιβλίο στο κομοδίνο μου. Και εναλλάσσομαι -συνήθως τα βράδια προσπαθώ να διαβάζω λογοτεχνία και μέσα στη μέρα να διαβάζω τα μη λογοτεχνικά, πιο επιστημονικά μου βιβλία. Αλλά σίγουρα, έστω και δύο σελίδες κάθε βράδυ προσπαθώ να διαβάζω και αυτός είναι και ο λόγος που ποτέ δεν είχα στο δωμάτιό μου τηλεόραση, για να μπορώ να διαβάζω». Στη συνέχεια, αναφερόμενος στους αγαπημένους του συγγραφείς, σημειώνει ότι αγαπημένος του Έλληνας λογοτέχνης είναι ο Καραγάτσης……

 
Ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας
είπε πως η αντιπολίτευση κατηγορεί την κυβέρνηση πως έχει αυξήσει τα φορολογικά έσοδα λόγω ακρίβειας.

«Αντίθετα, εμείς μειώνουμε φόρους. Είμαστε η μόνη χώρα στην ευρωζώνη που συνεχίζει να μειώνει φόρους και ασφαλιστικές εισφορές». Υπογράμμισε δε, πως μύθος είναι και το γεγονός ότι η ΝΔ μειώνει τις δαπάνες για την υγεία. «Προσθέσαμε 1,4 δισ. ευρώ» και ξεκίνησε, όμως, με απάντηση στις αναφορές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τα «μπινελίκια» με τους τραπεζίτες. Όπως είπε, προτιμά τους σκληρούς διαλόγους, παρά την επιβολή capital controls...

«Το καλάθι του Αη Βασίλη κάνει θραύση, οι τιμές είναι εμφανώς χαμηλότερες και όπως ενημερώθηκα από τις αλυσίδες παιχνιδιών θα προστεθούν άλλοι χίλιοι κωδικοί», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης. Μίλησε το πρωί του Σαββάτου (17/12) στο Μega κατά την επίσκεψή του στην αγορά του Ρέντη, προκειμένου να επιβραβεύσει την πρωτοβουλία των εμπόρων να δημιουργήσουν το δικό τους καλάθι με φρούτα και λαχανικά. Ο υπουργός συμμετείχε και σε εκδήλωση στην λαχαναγορά του Ρέντη με σκοπό να διανεμηθούν 40 τόνοι τροφίμων σε ενορίες, κοινωνικά παντοπωλεία και φορείς που στηρίζουν οικονομικά ασθενέστερους πολίτες.

«Ο προϋπολογισμός που κουβεντιάζουμε σήμερα και θα ψηφιστεί σε λίγη ώρα, είναι βαθιά αντιλαϊκός και ταξικός, όπως τέτοιοι ήταν και όλοι οι προηγούμενοι, όποιος κι αν τους εισηγήθηκε», τόνισε μεταξύ άλλων ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας στη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για τον προϋπολογισμό του 2023. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο Qatar Gate, ενώ έκανε αυτοκριτική για το «ναι» του ΚΚΕ στο επίδομα των 600 ευρώ στους ένστολους.

 
Ο υφυπουργός Χρίστος Δήμας
πάντα δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα θέματα των αγροτών της Κορινθίας και, χωρίς λαϊκισμούς και πολλά λόγια, πιέζει όσο είναι εφικτό για την επίλυση των προβλημάτων που τους απασχολούν. Πριν από λίγες ημέρες ο κ. Δήμας κάλεσε στο γραφείο του τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ, κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο, με τον οποίο συζήτησαν για τις πληρωμές των αποζημιώσεων για τις ζημιές του 2022 στην Κορινθία. Επίσης είναι σε τακτική επαφή με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιώργο Γεωργαντά για πολλά θέματα όπως η ενίσχυση της κορινθιακής σταφίδας και το πρόγραμμα αναδιαρθρώσεων καλλιεργειών του Ταμείου Ανάκαμψης.

 
Μετά από τριάμισι χρόνια
Δευτεροβάθμια Αυτοδιοίκηση με τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, οι πέντε Νομοί (ΠΕ) της Περιφέρειας Πελοποννήσου επιχορηγήθηκαν ισόνομα με εκατομμύρια ευρώ. Οι χρηματοδοτήσεις έργων υπήρξαν προσοδοφόρες για τους έξι Δήμους της Κορινθίας, όπου πραγματοποιήθηκαν έργα που είχε ανάγκη ο τόπος και οι Κορίνθιοι. Με την αγαστή συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας και των Δημαρχιακών Αρχών είδαμε να αρχίζουν και να ολοκληρώνονται έργα που λίμναζαν επί μακρόν. Ήταν μία γόνιμη θητεία του Περιφερειάρχη!...

Όταν ανέλαβε τα ηνία της Π ε ρ ι φ ε ρ ε ι ακής Ενότητας Κορινθίας η Χωρική Αντιπεριφερειάρχης, Αθηνά Κόρκα, ενήργησε σοφά και υπεύθυνα χωρίς προκαταλήψεις για το έργο του προκατόχου της Αναστ. Γκιολή.

Όποιο Νομαρχιακό έργο βρήκε υπό εκτέλεση ή ήταν στα χαρτιά, δεν το ακύρωσε, όπως συνήθως κάνουν μερικοί. Ολοκλήρωσε πολλά από αυτά και συνεχίζει εμπλουτίζοντας το Νομαρχιακό έργο με το δικό της Όραμα. Η Αθηνά έχει και ως Πολιτικός Μηχανικός τη γνώση και την πρόθεση να είναι εποικοδομητική και συνεργάσιμη με τον Περιφερειάρχη, τους Θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες και τους Δημάρχους…

 
Η πόλη της Κορίνθου και ο Δήμος Κορινθίων
γενικά αυτές τις εορταστικές ημέρες έχει στολιστεί Χριστουγεννιάτικα. Οι ετεροδημότες Κορίνθιοι, αλλά και μεγάλος αριθμός Αθηναίων που επισκέπτονται τις πόλεις μας και τα χωριά είναι ευχαριστημένοι από τη γιορτινή ατμόσφαιρα και τον διάκοσμο.

Στον τομέα αυτό συντείνουν και οι καταστηματάρχες, οι οποίοι φροντίζουν, παρά τα δύσκολα, να ομορφύνουν τα καταστήματά τους με χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις. Ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος παίρνει άριστα και σ’ αυτόν τον τομέα!..

Μου τηλεφώνησε αναγνώστης από το Κιάτο και μου είπε: Έχεις δίκαιο να λες ότι ο Δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος, βρήκε δωρεάν τη διενέργεια τεστ για τον κορωνοϊό και κάθε λίγο μας ανακοινώνει πως γίνονται τεστ ξανά και ξανά… Μου είπε και άλλα πολλά, αλλά δεν είναι σκόπιμο να τα πω ημέρες που έρχονται.

Του απάντησα όμως πως το να ενδιαφέρεται ο Δήμαρχος για τη δημόσια υγεία δεν αποτελεί παράτυπη ενέργεια. Του αξίζει ένα μπράβο. Εσύ τι λες επ’ αυτού; Κι εκείνος δεν απάντησε…

Η Δημοτική Αρχή Νεμέας έχει καταρτίσει ένα ενδιαφέρον και πλούσιο Χριστουγεννιάτικο π ρ ό γραμ μ α εκδηλώσεων που θα αρχίσει την Τετάρτη 21.12.2022 και θα ολοκληρωθεί την Π α ρ α σ κ ε υ ή 23.12.2022.

Ως χώρο των εκδηλώσεων έχουν επιλεγεί η Πλατεία Αρχαίων Κλεωνών για την πρώτη ημέρα και η Πλατεία έμπροσθεν του Δημοτικού Μεγάρου για όλες τις ημέρες. Ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Φρούσιος, έχει ανακοινώσει στο διαδίκτυο τα θέματα και τις ώρες εκτέλεσης των προγραμμάτων.

Χριστουγεννιάτικη μουσική και άσματα, αλλά και άλλα εφέ θα δώσουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

Αγαπητοί μου αναγνώστες, παλαιότερα, όταν γινόταν η εκτύπωση εφημερίδων με τη στοιχειοθέτηση γραμμάτων ένα προς ένα, λέγαμε για τα λάθη: «Ο δαίμων του τυπογ ρ α φ ε ί ο υ … » .

Σήμερα δακτυλογραφούνται τα κείμενα στον ηλεκτρονικό υπολογιστή, που έχει «ευαίσθητο» πληκτρολόγιο. Έτσι και αγγίξεις λάθος πλήκτρο σου βγαίνει ορθογραφικό λάθος. Εμείς δεν διαθέτουμε την πολυτέλεια προσωπικού για διόρθωση κειμένων και τα λάθη, θέλεις διότι γίνονται βιαστικά οι πληκτρολογήσεις, θέλεις διότι δεν έχουμε χρόνο δεύτερης ανάγνωσης, αποτυπώνονται. Ζητάμε την επιείκειά σας.. Και πού είσθε. Μην μας ξεχνάτε. Να είσθε συνεπείς… Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ» 

 
Για ένα ακόμη έτος θα παραμείνει στη θέση του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΑΓΕΕΘΑ) ο Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος,
όπως έγινε γνωστό από κυβερνητικές πηγές, ενόψει των κρίσεων που αναμένεται να γίνουν έως τις 25 Ιανουαρίου. Οι αρχηγοί ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης και ΓΕΝ, Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης θα τερματίσουν τη θητεία τους στις επερχόμενες κρίσεις. Η απόφαση του ΚΥΣΕΑ να ανανεώσει τη θητεία του Κωνσταντίνου Φλώρου για ένα έτος, εκπροσωπεί την αξιοπιστία προς το πρόσωπό του σε ώρες Εθνικής ανάγκης, λόγω της διεθνούς καταστάσεως και της Ελληνοτουρκικής κρίσης.

 
Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση πυροδοτεί το market pass
με την κυβέρνηση να επισημαίνει ότι βρίσκεται δίπλα στα χαμηλότερα εισοδήματα και τη μεσαία τάξη και την αντιπολίτευση να κάνει λόγο για «επίδομα εξαπάτησης».

Ο Κωστής Χατζηδάκης στο πλαίσιο συζήτησης νομοσχεδίου του υπουργείου Εργασίας να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι μιλά με φανατισμό και αραχνιασμένα συνθήματα, ενώ η κυβέρνηση ασκεί κοινωνική πολιτική στην πράξη. «Υπήρχαν υπερκέρδη στα διυλιστήρια και εμείς τα δίνουμε στα νοικοκυριά. Ετοιμάζεστε να καταψηφίσετε το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας και την προσπάθεια της κυβέρνησης να πάρουν επιδότηση τα νοικοκυριά για την απάλειψη συνεπειών ακρίβειας.

Κάντε το, αλλά μετά μην παραπονιέστε για τις δημοσκοπήσεις και τα αποτελέσματα των εκλογών», είπε ο υπουργός Εργασίας προς τα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αλήθειες, που ο Ελληνικός Λαός τις ακούει και απορεί από την πάγια διαστροφή του πολιτικού αντιπολιτευτικού λόγου, ο οποίος δεν εννοεί να παραδεχθεί, έστω και μία φορά πως η Ελλάδα παίρνει τα πάνω της με αυτή την Κυβέρνηση της φιλελεύθερης παράταξης

 
Σύμφωνα με πληροφορίες
από την Ουάσινγκτον, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων της Γερουσίας, Ρόμπερτ Μενέντεζ, θα ζητήσει από τις ΗΠΑ και τη διεθνή κοινότητα να λάβουν συγκεκριμένα μέτρα, προκειμένου να καταστήσουν τον Ερντογάν υπόλογο για τις όλο και πιο στενές σχέσεις του με τον Βλαντίμιρ Πούτιν και για την εμμονή του σε καταπιεστικές και αντιδημοκρατικές πρακτικές, παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, καθώς και τη συνεχιζόμενη παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου. Είναι γνωστό πως ο Μενέντεζ απεχθάνεται τον Τούρκο πρόεδρο. Δεν πάει καιρός που τον χαρακτήρισε δημοσίως «δικτάτορα» …

«Δίκαιη αύξηση εισοδημάτων, δίκαιη αναδιανομή με τέλος στην αισχροκέρδεια, δίκαιη ρύθμιση χρεών» θα είναι το προγραμματικό τρίπτυχο του Αλέξη Τσίπρα στον δρόμο προς τις εκλογές, με κυρίαρχο σύνθημα το «δικαιοσύνη παντού» . Όπως σημειώνουν συνεργάτες του, ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία εντείνει όλο και περισσότερο την πίεση στην κυβέρνηση με αιχμή του δόρατος τις εμβληματικές προγραμματικές του προτάσεις… Ωραία προεκλογικά λόγια, για ευρεία λαϊκή κατανάλωση στη βάση του «πες πες κάτι θα μείνει»…

 
Μιλώντας προχθές στον ραδιοφωνικό
σταθμό Alpha Radio 989, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Μίλτος Β α ρ β ι τ σ ι ώ της τόνισε ότι οι δηλώσεις του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος χθες έθεσε εκ νέου ζήτημα αποστρατιωτικοποίησης ελληνικών νησιών, παραβιάζουν την κοινή λογική. Η Ελλάδα ουσιαστικά εξοπλίζεται, όχι για να επιτεθεί η ίδια, αλλά για να αποτρέψει την τουρκική επιθετικότητα. «Δεν εξοπλιζόμαστε, για να επιτεθούμε στην Τουρκία, αλλά για να αμυνθούμε απέναντι στην Τουρκία», δήλωσε…

 
Ο Επικεφαλής
της Κ/Β ομάδας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Κατρίνης, απευθύνθηκε ευθέως προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως το πρόβλημα της ΝΔ είναι πως το ΠΑΣΟΚ έχει συγκροτημένες, ρεαλιστικές προγραμματικές προτάσεις, κάτι που οι ίδιοι δεν διαθέτουν. «Το ΠΑΣΟΚ δεν πιέζεται, δεν εκβιάζεται, δεν έχει ανάγκη να αποδείξει την υπευθυνότητά του έναντι της χώρας. Δεν προσφέρεται ως βολικός εταίρος, επειδή θέλουν να κυβερνήσουν ανεξέλεγκτα αυτοί που δοκιμάστηκαν και απέτυχαν… Κάτι τέτοια λένε αυτοί και η Κυβέρνηση παίρνει διεθνείς πρωτιές…

 
Ο Υφυπουργός Ενέργειας και Αστικού Περιβάλλοντος, Νίκος Ταγαράς,
αποτελεί περίπτωση γόνιμης παρουσίας εδώ και πολλά χρόνια στον Νομό Κορινθίας. Ξεκίνησε, ως νεαρός πολιτικός Μηχανικός, έγινε ενεργό κομματικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, συνέχισε ως εκλεγμένος Πρόεδρος και Δήμαρχος Τενέας, ακολούθησε ως Νομάρχης Κορινθίας και κατέληξε Βουλευτής, που αξιοποιήθηκε σε Κυβερνητικές θέσεις κατ΄ επανάληψη με θετικό έργο. Πάντα σοβαρός, υπεύθυνος και αποδοτικός. Αντάξιος της εμπιστοσύνης των συμπολιτών του…

 
Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Κόλλιας
, από τις κομματικές θέσεις, που τον όρισε η ηγεσία του κόμματος, αλλά και πέραν τούτου, είναι αρκούντως θετικός στην παρουσία του στα κοινά του τόπου. Όπου απαιτείται, όπου εντοπίζει ή καλείται να παρέμβει, είναι παρών.

Παρεμβαίνει πάντα προσωπικά και με το χαμόγελο στα χείλη. Δεν αρνείται να δείξει το ενδιαφέρον του να δοθεί λύση σε διάφορα θέματα και υπαρκτά προβλήματα. Δεν φείδεται κόπου, χρόνου και ιδεών. Έχει πάντα τη γνώση και επίγνωση προτείνοντας λύσεις που εισακούονται. Αυτός είναι ο Κώστας. Παιδί του Λαού…

Πάει πέρασε σχεδόν και αυτή η βουλευτική θητεία, που βρήκε πέραν από τα μισά της τελευταίας χρονικής διάρκειας τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γεώργιο Ψυχογιό, να παλεύει μόνος του στη μειοψηφία της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κατά της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Πάντα όμως πιστός ιδεολόγος στην κομματική γραμμή επί δικαίων και αδίκων. Κι αυτό το κάνει τόσο σε τοπικό, όσο και σε γενικό επίπεδο. Και γιατί όχι; Να το παραδεχτούμε ότι πορεύεται δυναμικά! Υπέρμαχος των ιδεών του, με τις οποίες γαλουχήθηκε από μικρό παιδί, όπως και τόσοι άλλοι…

Η Σύμβουλος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαριλένα Σούκουλη, πιστή στον Αρχηγό και τις ιδεολογικές της καταβολές της Νέας Δημοκρατίας, ευγνώμων προς τον Πρωθυπουργό, που την επέλεξε στο Επιτελείο των Ειδικών Συμβούλων του, εργάζεται με το βλέμμα προς τις επόμενες Βουλευτικές εκλογές. Είχε την τύχη να γευθεί τη θέση της εκλεγμένης βουλευτή και αυτό της δίνει τη δύναμη για επαναφορά. Όλα δείχνουν πως είναι αεικίνητη και προσιτή σε κάθε συμπολίτη μας που έχει την ανάγκη δικής της παρέμβασης στα κοινά προβλήματα. Και λύνει πολλά, αφού ανήκει στο κέντρο των αποφάσεων…

Ο Δήμαρχος Βέλου – Βόχας, Αννίβας Παπακυριάκος, αποτελεί έναν Αυτοδιοικητικό παράγοντα για την περιοχή του. Είναι πολλά τα χρόνια προσφοράς του στα κοινά του τόπου και τους δημότες.

Άρχισε από δημοτικός Σύμβουλος του πρώην Δήμου Βέλου και προχώρησε επάξια αναλαμβάνοντας το τιμόνι του δίδυμου Δήμου Βέλου – Βόχας. Όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, αντιμετώπισε επιτυχώς τις δυστοκίες της Αυτοδιοικητικής περιόδου με γνώση, έντονη δυναμική παρουσία και αποφασιστικότητα με όπλο την προετοιμασία γραφείου και εποπτεία υπαίθρου, επιλύοντας προβλήματα της καθημερινότητας. Και τα πάει πολύ καλά…

Ελάχιστοι ευτυχώς αναγνώστες μου λένε ότι στα παραπολιτικά χαϊδεύω πολιτικούς και αυτοδιοικητικούς με καλά λόγια χωρίς έντονη κριτική στο έργο τους. Τους απαντώ ότι έχω θεσπίσει τον θετικό καλό λόγο σε όλους και σε όλα. Ποιος είμαι εγώ που θα κρίνω αυστηρά Δημάρχους που ζουν και αναπνέουν με τα πνευμόνια και την καρδιά τους δοσμένα στο καλό των συμπολιτών τους; Τι να πω π.χ. για τον Δήμαρχο Λουτρακίου – Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων, Γεώργιο Γκιώνη, που τον ψηφίζουν τρεις πόλεις και τρία χωριά με οικισμούς παραθεριστών; Η πλειοψηφία ξέρει τι κάνει…

Σε συνέχεια του προηγούμενου, έχω να πω για τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Βλάση Τσιώτο ότι, μετά από μία κοσμογονική μετάλλαξη ανάπτυξης και προόδου του Δήμου Ξυλοκάστρου σε όλα τα επίπεδα, που άλλαξαν τη ζωή των δημοτών, ανέλαβε τα ηνία του δήμου. Από τη θέση του προσπάθησε και προσπαθεί να συνεχίσει αποδεχόμενος το έργο των προκατόχων του, να το βελτιώσει και να βγάλει στην επιφάνεια λιμνάζοντα προβλήματα, όπως η διάβρωση των ακτών. Και όλα αυτά σε χαλεπούς καιρούς πανδημίας και ακρίβειας. Κατόρθωσε να σταθεί όρθιος ο Δήμος…

Δεν υπάρχουν σχόλια