Header Ads

Πολιτική δραστηριότητα Μαριλένας Σούκουλη - Βιλιάλη (Φ.1820)

  

Δράσεις της Συμβούλου του Πρωθυπουργού και πρ. Βουλευτή της Ν.Δ. Μαριλένας Σούκουλη την εβδομάδα που πέρασε.

Παρουσία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου ανήμερα της Εορτής του τιμώντας το Λιμενικό Σώμα Κορίνθου. Η κυρία Μαριλένα Σούκουλη δήλωσε:

‘’ Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες.

Ο Άγιος Νικόλαος να προστατεύει τους Ναυτικούς μας απανταχού στον κόσμο. Χρόνια πολλά στο Πολεμικό Ναυτικό και το Λιμενικό μας Σώμα που αποτελούν πηγή υπερηφάνειας αλλά και δύναμη αποτροπής σε όσους μας απειλούν.’’ Συνάντηση εργασίας με τον Αντιδήμαρχο Νεμέας κ. Απόστολο Γιαννακόπουλο και την Ειδική Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών κα Μαριάνθη Δημοπούλου. Η συζήτηση αφορούσε τα ζώα συντροφιάς και το νέο νομοθετικό πλαίσιο «Άργος».

Η κυρία Σούκουλη δήλωσε: ‘’Κανένα ζώο κακοποιημένο, κανένα ζώο αδέσποτο. Αυτός είναι ο στόχος και πλέον υπάρχουν τα χρηματοδοτικά εργαλεία για να το πετύχουμε. Ευχαριστώ θερμά για την συνεργασία και ανυπομονώ για τις νέες πρωτοβουλίες του Δήμου Νεμέας στον τομέα αυτό.’’ Παρούσα στην παρουσίαση του αυτοβιογραφικού έργου της Μικρασιάτισσας κας Αντωνίας Κοντζαγεωργίου - Ουλή.

Η κυρία Σούκουλη δήλωσε: “Δεν σας κρύβω ότι η παρουσίαση του βιβλίου Η Φυγή προς την Δύση με το Βλέμμα στην Ανατολή με συγκίνησε βαθύτατα διότι μπροστά μου ξεχύθηκε μια πορείας ζωής που παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες ήταν πλούσια σε εμπειρίες αλλά κυρίως σε χαμόγελα που σήμερα ζωγραφίζονται στα πρόσωπα της αγαπημένης της οικογένειας. Η ιστορία της , η ιστορία του πατέρα της, η ιστορία των μικρασιατών είναι συνυφασμένη με την ιστορία της σύγχρονης Κορίνθου και αποτελεί πηγή πλούτου για όλους εμάς αλλά κυρίως για τις νέες γενιές.

Την ευχαριστώ από καρδιάς για αυτήν την μοναδική εμπειρία που ανυπομονώ να γευτώ μέσα από τις σελίδες του βιβλίου της. Μια γυναίκα, μια Μικρασιάτισσα με το βλέμμα στραμμένο στο Μέλλον.” Παρουσία στην εκδήλωση του Μουσικού Σχολείου Κορίνθου στο Δημοτικό θέατρο «Θωμάς Θωμαΐδης» την Παρασκευή 09/12/22. Η κυρία Σούκουλη δήλωσε:

“ Ήταν μεγάλη μου χαρά και τιμή, χθες βράδυ, να είμαι ανάμεσα στα παιδιά και στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς του Μουσικού μας σχολείου. Το Μουσικό σχολείο θα στεγάζεται σύντομα σε νέο κτήριο όπως ανάφερε και ο Πρωθυπουργός στην επίσκεψη του στην Τρίπολη. Αυτό αξίζει στα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς ώστε να μπορέσουν να έχουν τα κατάλληλα εφόδια για να καλλιεργήσουν τις δεξιότητες τους. Η μουσική και τα παιδιά αποτελούν ένα συνδυασμό που μας γεμίζει χαρά , πίστη και αισιοδοξία για το μέλλον . Θερμά συγχαρητήρια!” Παρούσα στην εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερψιχόρη στο Δημοτικό θέατρο «Θωμάς Θωμαΐδης» το Σάββατο 10/12/22 το βράδυ. Η κυρία Σούκουλη δήλωσε:

“Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Τερψιχόρη» έχει κερδίσει το στοίχημα της συνέπειας και της δημιουργικότητας στον Τόπο μας. Έχει καταφέρει να παράγει πολιτιστικά δρώμενα που κρατούν την πολιτισμική μας δάδα αναμμένη. Με μεράκι και με αγάπη!! Δηλαδή με όλα τα σημαντικά συστατικά που δημιουργούν περιεχόμενο που μένει στον χρόνο..

Θερμά συγχαρητήρια!” 

Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη 
Σύμβουλος Πρωθυπουργού σε θέματα Χωροταξίας


Δεν υπάρχουν σχόλια